Kétségbe vagyok esve. November óta próbálkozunk az első babánkkal. Decemberben össze is jött, de a 6. héten elvetéltem. Azóta hiába próbálkozunk, nem sikerül. Ismer valaki valamilyen praktikát, hogy biztosabb legyen a siker?
A vetélés okát ki kellene vizsgáltatni szerintem. Pl pajzsmirigy alulműködés okozhat vetélést (endokrinológus meg tudja állapítani).
Egyébként kitartást kívánok neked, ha egyszer összejött össze fog megint! Szurkolok!
Nekünk novemberben jött össze a baba,de sajnos 8 hetesen elvetéltem.
Most március végétől próbálkozunk újra, de tanácstalan vagyok én is, mivel már 10 napja késik, de a tesztek negatívak.
Nagyon szeretnénk mi is babát. A "praktikák" ha vannak ilyenek engem is érdekelnek. :)
Sziasztok!
Júliusban lettem terhes 8. héten vesztettük el. azóta utána jártam miért is történt ez a szörnyűség és pajzsmirigy alul működésem van és IR em! ezt kezelik és minden rendben lesz a következő terhességgel persze azért oda figyelés is kell!!
Amit javasolni tudok az egy alapos kivizsgálás endokrinológussal is!! És vitamin szedése!!
Nem ártana tudni, hogy a hormonjaid rendben vannak-e. Első körben ajánlanám a hőmérőzést, és LH teszteket, ha még nem próbáltad. Meg egy hormonképet persze.
Ezek mellé jól jön a D, E, C vitamin, Magnézium, és folsav. D, E-t a párod is szedheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!