Az asszisztált reprodukciós osztályon mi történik az első alkalommal? Az I. Női Klinikára járok,1 hónapja műtöttek endometriózissal, a dokim azt mondta hívjam őket, mert hónapokat kell várni,
Utolsó hozzászóló vagyok.
Én mindenféle csúnyaságokat növesztgetek magamban, volt endometriózisom, benne egy dermoid cystával(erre ráment az egyik petefészkem),a másikat kétszer műtötték, csonkolták azon volt sima cysta, máskor meg fől nem szívódott sárgatest ami mindenféle összenövéseket okozott. A mostani lombiknál is a doki talált egy cystát amit leszívott.
Hogy mi volt a gond a SOTÉN? Futószallag szerű az egész, mindenkinél azonos a protokol az ápolónőket kivéve szinte mindeki undok,ja és ha a a dokihoz mész félnapi élelemmel készülj annyit kell várni! Nem tudom miért, de a SOTÉN a felírt gyógyszerekért kétszer annyit fizettem mint a kaáliban felírtakért.
Mégvalamit elmesélek...Professzor úr kért egy petevezeték átjárhatósági vizsgálatot(mert kell a lombikhoz?), amit az előéletemet elnézve a műtőorvosom nem javasolt, de hát ha muszáj,muszáj...bíztam a dokiban. A következmény pedig, másnapra 40 fokos láz...a diagnózis kismedencei gyulladás,egy hétig nyomták belém az antibiotikumot a kórházban. Majdnem ráment a maradék petefészkem.
Húúha csajok, hát, nem mondom, hogy olyan magabiztosan indulok ezek után, mint eddig! :)
Ezek milyen papírok lesznek? Általános kérdések? Spermavizsgálatnál tényleg igaz az, hogy lehet vinni is? Jaj úgy érzem magam, mint egy 16 éves, ennyi kérdéssel! :)
Andi Ti babásak vagytok már? Vagy hol tartotok? Köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtad, jó tudni ezeket, így előbb is indulunk..
Nekem csináltak most petevezető átjárhatóságit az endós műtétnél.. Nagyon sok gyógyszert be kell szedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!