Akinek a terhesség első hónapjában még volt valamennyi (kevés) vérzése a nem várt idején és esetleg még az ébredési hőmérsékletét is mérte, annak hogyan alakult a görbéje?
Bár nem az én görbém, de szerintem jó példa. Azon az oldalon találtam, ahol vezetem a hőmet. Most visszakerestem neked. Ő mint láthatod nem is kicsit vérzett. Nem is értem, hogy maradt meg a babája, de biztos, hogy minden rendben, mert már ki is írta, hogy lány.
Nagyon szépen köszönöm, kedves tőled, hogy kikerested nekem.
Igazából az érdekelt, hogy ha terhesség alatt még megjön a mensi, csak jóval kevesebb, az a hőgörbén hogyan mutatkozik meg. Lemegy-e a hő a vérzés idején. De látom, hogy valamennyire lezuhant ebben az esetben is.
Akinek van még példája ilyen esetre, az légyszi írjon.
Első vagyok.
Nálam is hasonló a helyzet, mint nálad lehet. (Bár én vártam a mensit, gondolom te babát szeretnél.) Megjött szombaton (pontosan), de kevesebb volt mint szokott lenni. De nem is ez a legfurcsább, hanem az, hogy nem görcsölök/görcsöltem. A gyengébb vérzés már máskor is előfordult, de az első 3 nap mindig erős görcsök mellet telt. Mára pedig nagyon bő vizes folyásom lett, amibe pár csepp vér is kerül. Mivel a hőm leesett (37,4; 37,2; 36,8), így kizártam a terhességet. De most már kicsit bizonytalan vagyok én is, mert a már nincs rendes vérzésem és a hőm is újra emelkedik. Lehet holnap reggel meg kéne kockáztatnom egy tesztet. Veled mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!