Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet e baja a babának ha a...

Lehet e baja a babának ha a terhesség első 3hetében az anya dohányzott illetve egy szülinap alkalmával többet ivott a kelleténél?

Figyelt kérdés
a lehurrogó megjegyzésekre nem vagyok kíváncsi nyilván nem tudtam hogy mi a helyzet.a menstruációm sajnos máskor is maradt már ki több hónapot tehát nem voltam vele tisztában.
2013. ápr. 7. 23:59
 1/4 anonim ***** válasza:
nem hinném,nem tudtam,hogy terhes vagyok pálinkáztam a barátnőimmel 5 hetes terhes voltam utólag derült ki azt mondta a doki nem gond.
2013. ápr. 8. 00:31
 2/4 anonim ***** válasza:
nem lesz semmi baja
2013. ápr. 8. 01:10
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem ez esetben senkinek nincs joga lehurrogni, hiszen 3 hetesen senki se tudja még (szinte), hogy terhes!:) nyugi, ilyenkor semmi baja nem lehet ettől:)
2013. ápr. 8. 08:58
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek utolsó neked főleg:)
2013. ápr. 9. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!