November óta nem jön össze a 2. babánk. Már érdemes orvoshoz menni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 16:50
1/6 anonim válasza:
még nem .Nekünk az első 9, a második 7 hónap volt.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor sem, ha az első baba már az első hónapban megfogant?
2013. ápr. 5. 16:54
3/6 anonim válasza:
Vannak akiknek egy év után jön csak össze. De ha úgy érzitek menjetek.
4/6 anonim válasza:
Már elmehetsz, ha gondolod. Egy évet szoktak mondani, hogy ha nem sikerül, dokihoz kell menni. De én 2 hónap után elmentem. Azt mondtam neki, hogy egy éve nem jön össze, és vizsgáljon ki. Nem akartam hogy hazaküldjön, hogy az még nem idő, csak nyugodtan próbálkozzunk hónapokig. Füllentettem, de megérte. Másik hónapban már jött a baba.
5/6 anonim válasza:
Nem. Mi is november óta próbálkozunk, szintén 2. baba lenne. Múlt hónapban elmentem az orvoshoz és csak annyit mondott majd nov- dec körül menjek vissza, ha addig nem sikerül, 1 év után majd megnéz...
6/6 anonim válasza:
Az én lányom 2. hónapra összejött. A 2. babánkra 10 hónapot vártunk!
Várjatok még és ne görcsölj rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!