Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshettem? Mikor...

Teherbe eshettem? Mikor érdemes tesztelnem? Vagy menjek orvoshoz ő látni fogja?

Figyelt kérdés
11.én múlt el a mensim , 12.én és 13.án próbálkoztunk. És folyamatosan majdnem mindennap.tanácsokat kérek legyetek szívesek.
2012. szept. 23. 15:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Mikorra nem várod a menzit? Aznap már tesztelhetsz, ha nem jönne meg! Mennyi ideje próbálkoztok már?

Ha minden nap próbálkoztatok az jó, de elég kétnaponta is, de ahogy nektek jólesik! :-)Dokihoz 6 hetes kor körül érdemes, menni ha nincs gond, de persze a pozitív teszt után azonnal mehetsz, de nem sok mident fog látni és 1-2 hét múlva visszahív!

2012. szept. 23. 15:05
 2/8 anonim ***** válasza:
ha 11-én volt a mensid,akkor még csak most van vagy volt peteérésed,ugyhogy most kéne rajta lenni az ügyön..! és kb 2-2,5hét múlva lehet tesztelni. orvoshoz felesleges elmenni.elég jók a tesztek.ha teherbe esel,úgy is ki fogja mutatni
2012. szept. 23. 15:07
 3/8 anonim ***** válasza:
pont mostanában lehet ovud, most próbálkozzatok, de szerintem ne mindennap (nem tud újratermelődni). Nekem is mostanában lesz mi kétnaponta vagyunk együtt. október 11 előtt nem érdemes tesztelned szerintem. Majd írd meg hogy mi lett! Hajrá!
2012. szept. 23. 15:11
 4/8 A kérdező kommentje:
sziasztok.tegnap előtt meg ma is csináltam tesztet és mindkettő terhességet mutat!Boldogok vagyunk!Csak az a baj hogy nov 7.ére kaptam dokihoz időpontot.Utolsó köszi!:D
2012. okt. 17. 22:35
 5/8 anonim ***** válasza:

ez miatt ne aggódj,mert amúgy se kell rögtön dokihoz rohanni,ha nincs semmi panaszod.sokan mennek csak a 8.hét környékén.

gratulálok!

2012. okt. 18. 09:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2012. okt. 18. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok! Gratulálok neked! Nem baj, legalább addigra növöget a babád és valószínűleg már szívhangja is lesz!

A lányommal én is egyből kismama lettem, remélem a kis tesó sem várat magára sokat!

2012. okt. 19. 13:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) már alig várom hogy láthassam, remélem minden rendben!Néha szúr a hasam alja gondolom ez nem normális!kívánok neked minden jót!:)
2012. okt. 20. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!