Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november közepére...

Ki nem várja november közepére? Szívesen beszélgetnék!

Figyelt kérdés
Mindenféle érdekelne :) Tünetek, ha vannak. Mióta próbálkoztok? Bármi! :)
2013. nov. 6. 14:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 Krisztina9001 válasza:
Oktober 17.én jött meg 23.án 28.án voltunk együtt nov. 1-2 reggel hasszurkám volt vasárnap husós káposztához kovászos uborka hétfön pizzához kovászos ubi van már 1 20hós kislányom vele semmi ilyen nem volt észre se vettem 9 honapig hogy ő van nekem március óta probálkozunk van valakinek hasonló tapasztalata?
2013. nov. 7. 12:01
 22/78 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Igy ahogy olvasok mindenkit olyan gaz hogy ilyen sokaig kell probalkozni;(

2013. nov. 7. 13:05
 23/78 anonim ***** válasza:

4-es!Az én fiaim 19,és 23 évesek...hát nem nehéz kikövetkeztetni hogy negyven vagyok,ezért szorít az idő de nagyon!Nekem is a második házasságom.Nem gondoltam volna,hogy még szeretnék majd babát..

Csajok valaki kérdezte a méhpempőt...Én elkezdtem ebben a hónapban,de kapszula formában,mert Amerikában élek,és itt nem lehet beszerezni máshogy...Mint ahogy a cickafarkat sem.Remélem azért így is hatásos.Palástfűről meg nem is hallottak. :(

2013. nov. 7. 13:21
 24/78 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt jó hallani. Mármint, hogy két nagy mellett is elfér egy pici. Az én fiaim 14 és 16 évesek, gondolom az én korom se titok :D 36 vagyok. Kíváncsian várom, hogy mi sül ki ebből a helyzetből. Várom a babát nagyon. Annyira még nem vagyunk öregek ugye?

20 évesen nem ér erre válaszolni :D

2013. nov. 7. 13:36
 25/78 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Én holnapra nem várom(nagyon nem)Második baba lenne és 6.hónapunk.Tünetek vannak de már nem merek hinni nekik.Persze nem bírtam magammal és ma teszteltem reggeliből Gabriel tesztel.Negatív.Kicsit neki is keseredtem.Mindenkinek sok siker és remélem mindenki babás már max még nem tudja. :)
2013. nov. 7. 14:27
 26/78 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Én is drukkolok mindenkinek! :) Annyira izgulok :) vannak tüneteim, de még sok van a nem vártig..ugyhogy nem tudom. :) remélem mindenkinek + lesz a tesztje! :) nektek amúgy milyen tüneteitek vannak? Ha vannak..
2013. nov. 7. 18:12
 27/78 Krisztina9001 válasza:
Tünet hasszurka mensi után 15-16-17ik napokon és ezektöl a napoktol kovászos uborka mindenhez hányinger egész nap
2013. nov. 7. 18:43
 28/78 A kérdező kommentje:
Nekem is szurkál a hasam és folyásom is van, vizes, de mégsem mert nyúlós kicsit és átlátszó. Nem tudom hogy ez tünet-e, de pár napja annyira kívánom a csípőaet, hogy valamihez minden nap eszek, van hogy többször is.. :)
2013. nov. 7. 19:22
 29/78 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nekem bő krémes folyàsom van néha tompàn menszisen fàj a hasam és a mellbimbóim érintésre érzékenyek... de ezek a tünetek még nem jelentenek semmit dpo 4en...szerintem legalàbbis.

Vki írta h vagyunk egy pàran akik màr hónapok óta vàrunk a csodàra. Én is azt hittem hipp hopp terhes leszek komplikàciók nélkül...erre tessék...igaz h hamar sikerült, de el is veszítettem őt :( de bizakodjunk, tudjàtok reménymindig van :)

2013. nov. 7. 20:24
 30/78 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Nekem max ovus tuneteim lehetnek mert felido korul vagyok. Mensi szeru hasfajas nyulos nyalkas folyas.

En sajnos szerintem tuti bukom ezt a honapot mivel tegnap/ma jo lett volna szexelni hogy picit tobb legyen az esely...

De mivel a parom kulfoldon van es csak het vegen jon haza...igy az eselyem kozel nulla;(

Mult vasarnap voltunk egyutt.

2013. nov. 7. 20:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!