Ki nem várja november közepére? Szívesen beszélgetnék!
3-as vagyok.
Igy ahogy olvasok mindenkit olyan gaz hogy ilyen sokaig kell probalkozni;(
4-es!Az én fiaim 19,és 23 évesek...hát nem nehéz kikövetkeztetni hogy negyven vagyok,ezért szorít az idő de nagyon!Nekem is a második házasságom.Nem gondoltam volna,hogy még szeretnék majd babát..
Csajok valaki kérdezte a méhpempőt...Én elkezdtem ebben a hónapban,de kapszula formában,mert Amerikában élek,és itt nem lehet beszerezni máshogy...Mint ahogy a cickafarkat sem.Remélem azért így is hatásos.Palástfűről meg nem is hallottak. :(
Hát ezt jó hallani. Mármint, hogy két nagy mellett is elfér egy pici. Az én fiaim 14 és 16 évesek, gondolom az én korom se titok :D 36 vagyok. Kíváncsian várom, hogy mi sül ki ebből a helyzetből. Várom a babát nagyon. Annyira még nem vagyunk öregek ugye?
20 évesen nem ér erre válaszolni :D
Első vagyok. Nekem bő krémes folyàsom van néha tompàn menszisen fàj a hasam és a mellbimbóim érintésre érzékenyek... de ezek a tünetek még nem jelentenek semmit dpo 4en...szerintem legalàbbis.
Vki írta h vagyunk egy pàran akik màr hónapok óta vàrunk a csodàra. Én is azt hittem hipp hopp terhes leszek komplikàciók nélkül...erre tessék...igaz h hamar sikerült, de el is veszítettem őt :( de bizakodjunk, tudjàtok reménymindig van :)
3-as vagyok.
Nekem max ovus tuneteim lehetnek mert felido korul vagyok. Mensi szeru hasfajas nyulos nyalkas folyas.
En sajnos szerintem tuti bukom ezt a honapot mivel tegnap/ma jo lett volna szexelni hogy picit tobb legyen az esely...
De mivel a parom kulfoldon van es csak het vegen jon haza...igy az eselyem kozel nulla;(
Mult vasarnap voltunk egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!