Ki nem várja november közepére? Szívesen beszélgetnék!
Hülyeséget írtam 4 vagyok. A 3. 4. ment el, remélem értettétek azért :)
Nekem már van két nagy fiam, elég fiatalon vállaltam őket.
Amúgy a tüneteim: mellfeszülés, de annyira, hogy nem tudok ráfeküdni, hozzáérni, és viszket. A hasam mensihez hasonlóan fáj. A kávé illata már nem illat, és néhány dolognak fura szagát érzem. Ahogy én gondolom, most lehetek 2,5 hetes. Úgy éreztem az első próbálkozás napján volt.
3-as vagyok.
Nekem a napokban van ovum.
Vasarnap voltunk egyutt utoljara es sajnos ennyi. Tobb probalkozas nincs is mivel kulfoldon van. Hetfon elment a parom.
Hat...lesz ahogy lesz;)
4 vagyok, egy módszert azért leírok, bár gondolom ismeritek.
Nekem azt mondták annó, hogy sose lehet gyerekem normál úton, mert hogy hátrahajló méhszájam van.
Ezért amikor babát szerettem volna, csak gyertyát csináltam, egy-két percig úgy maradtam, esélyük sem volt onnan kijönni :)
Persze gyertya nélkül, pharmatexel is becsúszott már 2 x. Lehet, hogy trükközni se kell.
Sziasztok,
Én 20-ra nem várom.
Szerintem ma vagy holnap lenne peteérésem elvileg, de hétvégén már volt tojásfehérjés folyásom, voltunk is együtt.
Mi már több mint egy éve próbálkozunk, május óta járok a Mensmentisbe, nekem több bajom is volt (IR, pajzsmirigy alulműködés, magas prolaktin), de kaptam gyógyszereket, és már javulnak az eredményeim. Reménykedünk :)
3-as vagyok!
Mindenkinek nagyon szoritok!!!!!
Es ilyenkor csak vanszorog az ido...;)
Sziasztok!Ha nem bánjátok én is beszállnék...Nov.13-14 -re nem várom.9 hónapja próbálkozunk és júniusban volt 1 vetélésem.
Nekem is van már 2 nagy fiam,én is fiatalon vállaltam őket.Azóta új kapcsolatban élek,és a páromnak nincs még gyereke...Szorítok mindenkinek!
Elsö vagyok :)
Méhpempöt pròbálta már vki? Van egy ismerösöm,már 10hónapja h pròbálkoztak,majd 11. hònapban elkezdte szedni a méhpempöt és kismami lett :) ha decemberig nem jön össze nekünk én is kipròbálom :)
Habár most nagyon bizakodò vagyok :) drukkolok mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!