Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja szeptemberben?

Ki nem várja szeptemberben?

Figyelt kérdés
Sajnos ma megjött, így bízom majd a következő hónapban...
2013. aug. 20. 10:40
 81/99 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok az, aki 23-ára, azaz hétfőre nem várja...egyenlőre semmit nem érzek, semmi tünet nincs mensire, vagy babára. Tegnap reggeli tesztem negatív lett, kiváncsi voltam, de lehet az is, hogy túl hamar csináltam. Most már nyugton maradok hétfő reggelig...sőt, ha kedd reggelig nem jön meg, lehet, hogy csak akkor fogok tesztelni, megpróbálnám kibírni!

Keddre nem váró versenyző drukkolok Neked!!!! A többieknek, akiknek sajnos megjött, pedig nagyon sok szerencsét októberre!!!!! Gondoljatok azért Ti is rám :)

2013. szept. 21. 11:46
 82/99 anonim ***** válasza:

Minden leendő kismaminak szurkolunk :)

A férjemmel pedig újra meki estünk a kistesó ügynek. Sőőőőt... már a kisfiunk is azt hajtogatja, hogy mikor lesz kistesó :)

2013. szept. 21. 16:39
 83/99 péntek judit nikolet ***** válasza:
100%
Hát még én sem érzem jelét hogy megjönne kedden de hát ki tudja majd meglátjuk!!! Tesztet még nem csináltam kivárom inkább, ha kedden nem jön meg szerdán tesztelek!! Aki hétfőre nem várod szorítok neked is!!! Csak 1 nap már!!! Hát ha meg mégis megjönne akkor is kitartás lesz még rá esély.... Sok sikert mindenkinek akinek megjött ebben a hónapban sok erőt és kitartást a következő hónaphoz!!! Megy a drukk mindenkinek és majd jelzem hogy mi lett!!!!
2013. szept. 22. 07:34
 84/99 anonim ***** válasza:
100%
Hétfőre nem váró delikvens vagyok. Nekem tegnap voltak érezhető mensi jellegű görcseim, azt hittem, hogy hamarabb meg fog jönni, de egyenlőre semmi. Ma nincsenek egyenlőre görcseim, még bizakodok, hátha összejött :) De mondom, ha esetleg mégsem jött össze, nem csüggedek egy csöppet sem, mert még tényleg ez csak a 2. próbálkozós hónapunk. Viszont tesztem nincs itthon, ráadásul vasárnap van, nehéz lenne beszerezni holnapra...úgyhogy mindenképp várok még a teszteléssel...izgulok azért egy icipicit, bevallom...! Ha holnap reggel nem jön meg, szerintem akkor elzarándokolunk a kisfiammal délelőtt a patikába, és csinálunk egy tesztet holnap napközben...drukkoljatok! Keddi tesztelős, hajrá hajrá!!! :D
2013. szept. 22. 11:04
 85/99 anonim ***** válasza:
100%

Na helló csajszik :)

Hétfőre váró delikvens jelenti, hogy babás lett :)

Ma, nem reggeli, hanem második vizeletből, két tesztből is pozitívat sikerült produkálni! Nagyon boldog vagyok :) És Ti tudtátok meg először!!!! ;) Mindenkinek nagyon nagyon drukkolok!!! Keddre nem váró leányzó, remélem, nálad is jó eredmények lesznek!!!!

2013. szept. 23. 08:43
 86/99 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon nagy GRATULÁCIÓ! Annyira jó olvasni ezt! Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! :)))
2013. szept. 23. 13:13
 87/99 péntek judit nikolet ***** válasza:
100%
ÓÓÓÓ DE JÓ HÁT NAGYON GRATULÁLOK NEKED NEKTEK!!!!! SOK ÖRÖMÖT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!! NÁLUNK IS A MÁSODIK PRÓBÁLKOZÓS HÓNAP JÚLI 24 ÓTA NEM SZEDEM MÁR A FOGAMZÁSGÁTLÓT!! 3. BABA LENNE NÁLUNK HÁT NEM TUDOM MEGVÁROM A HOLNAPOT MÉG ELVILEG HOLNAPRA NEM VÁROM!!! SZORÍTSATOK!!! DE HA MEGJÖNNE SEM CSÜGGEDEK ÉN SEM KITARTÁS MINDENKINEK HOLNAP JELZEK MINDENKÉPPEN HOGY MI LETT!!!
2013. szept. 23. 13:17
 88/99 anonim ***** válasza:

Istenem, így ismeretlenül is megkönnyeztem a pici babát!

Szívből gratulálok nektek és kívánom, hogy könnyű babavárást még könnyebb szülés kövesse, és a végeredmény egy egészséges baba és boldog család legyen.

Most pedig megyek bőgni, mert nekem ez annyira megható!!!

2013. szept. 23. 18:57
 89/99 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szépen köszönöm a kedves kommenteket! Lányok, kitartást Nektek, mindenkinek őszintén drukkolok, hogy érkezzen hozzátok is a baba!!!! :)
2013. szept. 23. 20:42
 90/99 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma reggel azzal kezdtem a napom, hogy elolvastam a nagy hírt. Annyira jó :)

2013. szept. 24. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!