Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja szeptemberben?

Ki nem várja szeptemberben?

Figyelt kérdés
Sajnos ma megjött, így bízom majd a következő hónapban...
2013. aug. 20. 10:40
 41/99 anonim ***** válasza:
100%
A grapefruit az immunrendszerre hat és szellemi aktivitásra,a ginseng meg a férfierőre.Ez egyfajta afrodiziakum és a kínai orvostudomány esküszik rá :) 1300ft dm-be
2013. szept. 6. 15:08
 42/99 A kérdező kommentje:

Ezt a párom felé nem mutatom.

Sajnos ezelőtti évben még rosszabb volt a helyzet... Összesen a tavalyi évben 7 együttlétünk volt... És azt is elfogadtam. Oké akkor orvosi dolog is volt a háttérben. Ebben az évben kezd helyreállni ez, vagyis havi 1x vagy 2szer szokott lenni. Viszont előző hónap 4szer voltunk együtt és akkortól mondta, hogy bármikor jöhet a baba és azért reménykedtem ennyire... A menzeszemig már nem leszünk együtt, vagyis 2x voltunk most a 7.ciklusnapomon, ezért tudom, hogy nem lesz baba... A stressz miatt flegma is velem sokszor és már nem teljesen tudok vele kedves lenni, pedig az én hátamon fát lehet törni... Csak olyan érzésem van, mintha az előző hónap lett volna az egyetlen lehetőségem, pedig tudom, hogy nem így van, csakhát valahol mégis nagyon szomorúvá tesz. Ezt senki nem veszi észre, csak magamban szomorkodok. Minden este kiszolgálom, kap vacsit, mindent megcsinálok itthon, szóval ezzel sincs probléma.. :)

2013. szept. 6. 22:51
 43/99 A kérdező kommentje:
nem 2x hanem 1x a 7. ciklusnapomon :) Elírtam, bocsánat
2013. szept. 6. 22:52
 44/99 anonim ***** válasza:
100%
Szia kedves Kérdező! Ne haragudj, de a ti házasságotokkal nincs probléma? Azért a stressz ennyire nem befolyásolhatja a férjed irántad való viszonyulásást! Légy résen, figyelj oda!!! Érzelmileg sem lehettek rendben, ha ennyire kevésszer van szex. Milyen egészségügyi okai voltak? Ha nem titok.
2013. szept. 7. 13:05
 45/99 anonim ***** válasza:
100%
Az en ferjem tavaly mutottek figymaszukulettel,nalunk azert volt keves szex de azota le se lehet razni :) de amig kettotokkel nem jon renbe ez a dolog nem is fog jonni a baba es ne is jojjon.tenyleg.az meg tavolabb taszit es te sem akarhatsz boldogyalan kapcsolatot...pont akkor kene gyerek ha a legnagyobb egyetertes van.a gyerek miatt meg stresszesebb lesz a sok nem alvastol,felelossegtol.amig meg magadban barmit elmyomsz es nincs koxtetek renben minden ndem vagytok kesz erre.koncentralj magatokra es csak erre...ugy ossze fog jonni
2013. szept. 7. 15:25
 46/99 anonim ***** válasza:
100%
Kepzeljetek van egy kolenganom aki terhes(persze semmit nem is tett erte) es allandoan szekalnak es latvanyosan mutogatja a hasat es persze kibeszelnek hogy biztos valami baj van velem es nem sikerul terhesnek lennem stb.... Nagyon rossz :( ettol stresszelek egyfolytaba es persze naponta latni ahogy latvanyosan,rosszindulatuan csak errol tud beszelni olyan lesajnaloan....
2013. szept. 7. 16:54
 47/99 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nagyon sajnálom, hogy ezzel szekálnak:S Elhiszem, hogy nagyon rossz érzés:((( De kitartás és csak magadra próbálj figyelni.

Páromnak valamilyen elzáródása volt, Nagyon kevés sperma jutott ki és nagyon nem kívánta a szexet, utána meg fájt is már neki. Megműtötték és még az első 3 hónapban nagyon rossz volt neki, mert fájdalmas volt az ejakuláció, ráadásul szegénynek az első 2 hétben a pisilés is nagy szenvedést okozott....

Furcsa fazon amúgy, mert teljesen rideg és ez így jó neki, mert nem szereti az öleléseket, puszikat, masszírozást stb. Ő sem szokott simogatni sem...

Sajnos vagy megszokom vagy megszököm, mint szokták volt mondani és talán valami oka van, hogy nem jött múltkor a baba, csak nehéz túllépni... :(

És mivel ő ilyen típus, nem fog változni:(

Szóval nem jó a helyzet tudom.. De már nem görcsölök rá a gyerek dologra, csak megörültem, amikor mondta, hogy innentől ne védekezzünk..

2013. szept. 8. 18:02
 48/99 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm, érdekes. De mindig ilyen volt? Akkor hogyan kapsz tőle szeretetet, odafigyelést? Nem vagytok idősek, gondolom, ennek fontos része a testiség. te jól érzed magad így? Mióta vagytok házasok? Már bocs, hogy kíváncsiskodom, csak nekem fura. Engem a férjem megölel, puszil, sokszor:) Jó, nem minden percben, de azt nem is szeretném.
2013. szept. 8. 20:28
 49/99 A kérdező kommentje:

A legelején nem ez volt. Az első 3 hónap nagyon jó volt:)

Utána kezdte mondogatni, hogy ő hideg típus és nem nagyon szereti ezt azt amazt...

Úgy állt hozzá, hogy szeretne majd megházasodni és akar még majd gyerekeket.

Hát ott tart a dolog, hogy a házasságot hülyeségnek tartja és már csak egy gyereket szeretne... Miközben én kettőt:((((

Azt mondta, hogy onnan tudhatom, hogy szeret, hogy itt van mellettem. Ha nem szeretne nem lenne velem.... Neki ennyiből áll a dolog. 2 és fél éve vagyunk együtt és lassan ennyi ideje élünk is együtt...

2013. szept. 8. 21:33
 50/99 A kérdező kommentje:

Jaj bocsánat arra nem válaszoltam, hogy jól érzem-e magam így. Nos... nem.. nem mindig. Elég nehéz, mert én teljesen az ellentetje vagyok. Bújós voltam világ életemben, meg imádtam a másikat simogatni és masszírozni, imádtam csókolózni stb... Mindig azt mondogatta, hogy mivel én vagyok a fiatal nekem kell alkalmazkodnom, mert ő már nem fog változni. Külső szemmel tök egyszerűnek tűnik = "miért nem hagyod ott a francba?"... beleszerettem az elején és nagyon hittem ebben a dologban, és sajnos még nem "engedtem el" a hitet. Tudom hülyeség és magammal cseszek ki, de egyenlőre még nem vagyok elég erős ahhoz vagy nem tudom... Soha nem ismertem ilyen típusú embert mint ő, nem hittem, hogy ez ő...

Valahol mintha azt hittem volna, hogy a gyerek összehoz majd minket, főleg, hogy ő mondta, hogy jöhet...

2013. szept. 8. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!