Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja szeptemberben?

Ki nem várja szeptemberben?

Figyelt kérdés
Sajnos ma megjött, így bízom majd a következő hónapban...
2013. aug. 20. 10:40
 31/99 A kérdező kommentje:
Tiszta idegbeteg mostanában a párom és ilyenkor a szex is teher neki csak :(((
2013. szept. 4. 14:31
 32/99 anonim ***** válasza:
Munka miatt? Hmmm ez nem jo :( bsr az allergia miatt nekem sincs sok kedvem mostanaba....
2013. szept. 4. 20:18
 33/99 anonim ***** válasza:
Az én férjem pedig attól van ki, hogy ovuláció idején kell együtt lenni, de neki így nincs kedve, csak azon kívül. Persze babát nagyon szeretne :) már csak meg kell értenie, hogy terméketlen időben hancúrozunk, de ovuláció közelében a babára is gyúrunk :)
2013. szept. 4. 21:53
 34/99 A kérdező kommentje:
Hát így alakult... Lelkiekben persze megvisel, és nem csak azért, mert ovu környékén nem voltunk/leszünk együtt (nemtudom mikor van az ovum), hanem mert ilyenkir egyáltalán nincs szex.. Munka ide vagy oda, nemhittem volna régebben hogy 24 évesen ilyen gyér lesz a szexuális életem... Amikor megjött legutóbb, úgy éreztem hogy egy világ omlott össze bennem.. Talán ez azóta sem változott, maximum elfogadtam, hogy ez nekem nem jön össze.. Majd jön ha akar, csak azt hittem ez nemfog enbyire megviselni. Tévedtem...
2013. szept. 5. 22:56
 35/99 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem a csalódottságod,de nem szabad így összeomlani és feladni...Nekünk is volt ilyen időszakunk a férjemmel pont 24évesen és nekünk is gyér volt a szexuális életünk,de túljutottunk rajta.Tapasztalat,ha nem erőlteted akkor akarni fogja,csak csinálj úgy mintha nem is érdekelne(még ha nem is így van) és ez is tapasztalat és ne haragudj érte de egy boldogtalan és rosszkedvű emberhez nem szívesen megy haza az ember és nem szívesen fekszik le vele.Amíg ilyen lelki vívódásaid vannak és a szexet nem élvezetből csinálod nem fog összejönni...Én is erre az elhatározásra jutottam.És hogy úgy mondjam ebben a hónapban nem nagyon foglalkoztam evvel a gyerekdologgal,hanem megpróbáltam rendbe tenni a lelkemben azokat a dolgokat amik bántottak,vagy bántanak.És egy jó szex,jó orgazmus is képes kiváltani peteérést,ha a nő annyira vágyik a partnerére és arra,hogy befogadja nagyobb az esélye higgy nekem :)
2013. szept. 6. 09:41
 36/99 anonim ***** válasza:
100%

Ja egyébként annyi szuper könyv jött ki szeptemberben a boltokba és annyi klassz műsor indul amit összebújva lehet nézni,együtt főzőcskézni itthon.Én megpróbálok ezekre koncentrálni és tök jól érzem magam és a gyerek téma annyira másodlagos lett.Máskülönben beleőrülnék és megkeserednék.Kitűztem új célokat a jövőben amire várni lehet(amiben nincs gyerek) és talán ha azokra koncentrálok hopp egyszer csak a semmiből amikor már tökre vársz egy nyaralást,bulit,utazást jön a ,,kínos,, meglepetés hogy baba :) és addig is nézem Dr. Czeizel Endre műsorát a neten :)

[link]

2013. szept. 6. 10:08
 37/99 anonim ***** válasza:

"Amikor megjött legutóbb, úgy éreztem hogy egy világ omlott össze bennem."

Jaaaaaj, mennyire ismerős érzés... Minden menzesz első napja egy kudarc és csak délutánra tudom átprogramozni a fejemet, hogy viszont ez a nap az új lehetősg 1. napja, azaz ha legközelebb sikerül, akkor már az a petesejtecske lesz a sikeres befutó, aki már jelen van :)

Ezért a menzesz első napjának estéjétől kényeztetem magam (fagyi, habfürdő, zene, cicáskodás a párommal...) és élvezem, hogy talán most fog a csoda megtörténni.

Ne szomorkodj, biztosan túllendül a férjed ezen a nehéz munka időszakon. Próbáld meglepni fincsi vacsival, kivasalni a ruháját és mosolyt csalni az arcára, hogy legalább pár percre tudjon kikapcsolódni. Ha észreveszi, hogy mennyire fontos ő neked, biztosan több kedve lesz a mókuskodáshoz.

2013. szept. 6. 11:00
 38/99 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ti hogyan próbáljátok meg biztosabbá tenni a fogantatást?

Vannak praktikák, pózok után (pl.: gyertyaállás), vitaminok?

2013. szept. 6. 11:19
 39/99 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy,hogy egész hónapban megpróbálok ellazult lenni és elengedni magam mellett a munkahelyi stresszt(nem érdekel ha ordít a főnök vagy ba...ogat) és odafigyelek magamra,a lelki békémre a páromra és persze mindketten szedjük a vitaminokat...Párom grapefruit cseppet ginsenggel(ezt csak ő) mindketten pedig:e vitamin,c vitamin,vas b vitaminokkal
2013. szept. 6. 11:34
 40/99 anonim ***** válasza:

Én próbálok mindenen mosolyogni és éppen tegnap vettem egy csomó vitamint:

omega3 (1000-es)

folsav (3-as)

gravida

MagneB6

Igyekszem kevesebbet dohányozni (sajnos dohányzom...). Első babánknál onnan tudtam meg hogy babát várok, hogy rosszul voltam a kávé és cigi szagától, így azonnal gond nélkül abba tudtam hagyni. Remélem, most is így lesz.

Férjem nem szed semmit, bár jó lenne. A grapefruit csepp ginsenggel mire jó?

A mókuskodás után pedig gyertyaállás és fél óra hason fekvés (hátrahajló méhem van, így próbálom ellensúlyozni).

2013. szept. 6. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!