Ki nem várja szeptemberben?
Ja egyébként annyi szuper könyv jött ki szeptemberben a boltokba és annyi klassz műsor indul amit összebújva lehet nézni,együtt főzőcskézni itthon.Én megpróbálok ezekre koncentrálni és tök jól érzem magam és a gyerek téma annyira másodlagos lett.Máskülönben beleőrülnék és megkeserednék.Kitűztem új célokat a jövőben amire várni lehet(amiben nincs gyerek) és talán ha azokra koncentrálok hopp egyszer csak a semmiből amikor már tökre vársz egy nyaralást,bulit,utazást jön a ,,kínos,, meglepetés hogy baba :) és addig is nézem Dr. Czeizel Endre műsorát a neten :)
"Amikor megjött legutóbb, úgy éreztem hogy egy világ omlott össze bennem."
Jaaaaaj, mennyire ismerős érzés... Minden menzesz első napja egy kudarc és csak délutánra tudom átprogramozni a fejemet, hogy viszont ez a nap az új lehetősg 1. napja, azaz ha legközelebb sikerül, akkor már az a petesejtecske lesz a sikeres befutó, aki már jelen van :)
Ezért a menzesz első napjának estéjétől kényeztetem magam (fagyi, habfürdő, zene, cicáskodás a párommal...) és élvezem, hogy talán most fog a csoda megtörténni.
Ne szomorkodj, biztosan túllendül a férjed ezen a nehéz munka időszakon. Próbáld meglepni fincsi vacsival, kivasalni a ruháját és mosolyt csalni az arcára, hogy legalább pár percre tudjon kikapcsolódni. Ha észreveszi, hogy mennyire fontos ő neked, biztosan több kedve lesz a mókuskodáshoz.
Sziasztok!
Ti hogyan próbáljátok meg biztosabbá tenni a fogantatást?
Vannak praktikák, pózok után (pl.: gyertyaállás), vitaminok?
Én próbálok mindenen mosolyogni és éppen tegnap vettem egy csomó vitamint:
omega3 (1000-es)
folsav (3-as)
gravida
MagneB6
Igyekszem kevesebbet dohányozni (sajnos dohányzom...). Első babánknál onnan tudtam meg hogy babát várok, hogy rosszul voltam a kávé és cigi szagától, így azonnal gond nélkül abba tudtam hagyni. Remélem, most is így lesz.
Férjem nem szed semmit, bár jó lenne. A grapefruit csepp ginsenggel mire jó?
A mókuskodás után pedig gyertyaállás és fél óra hason fekvés (hátrahajló méhem van, így próbálom ellensúlyozni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!