Ki nem várja szeptemberben?
Figyelt kérdés
Sajnos ma megjött, így bízom majd a következő hónapban...2013. aug. 20. 10:40
91/99 péntek judit nikolet válasza:
24. re nem váro vagyok még mindíg semmi!!! Itt a teszt már de nem tudok pipilni még mindíg!!! Jelzem h mi lett mindenképpen
92/99 péntek judit nikolet válasza:
sajna negatív lett a teszt :( De megjönni még nem jött meg holnapig ha semmi újra tesztelek majd!!
93/99 A kérdező kommentje:
Judit kitartás! Bármi lehet még :) Veled vagyunk lélekben :)
Nekem 29-re írja az ovum a ciklus.hu, de lehet h úgy döntök h jobb ha nem leszünk együtt akörül :(((
Viszont nagy öröm olvasni, hogy sokaknak jön a baba. Veletek leszek lélekben és ismét én fogom megnyitni az októberi csoportot, még ha nekem már nem valószínű, hogy aktuális lesz ez a dolog....
Kitartás és szorítok mindenkinek! :)
2013. szept. 24. 15:48
94/99 péntek judit nikolet válasza:
Hát szorítok én is mindenkinek!!! És kedves kérdező neked is ha aktuális ha nem!!! Hidd el egyszer össze fog jönni mindenkinek!! Én nem tudom nekem mára kellett volna megjönnie elvileg így is 31 napra jön meg nekem de még mindíg semmi!! Én fogamzásgátlót szedtem és abba hagytam mert babát szeretnénk a 3. lenne!! Július 24.megjött és utána nem szedtem újra! Múlt hónapban megvolt 24 .-én és így 31 napra jött meg múlt hónapban is most is akkor 24.-én kellett volna megjönnie??!!! nem érzek semmit még hogy meg akarna e jönni vagy bármi de a mai tesztem délután negatív lett!!
95/99 A kérdező kommentje:
Majd 2 nap múlva tesztelj és reméljük pozitív kiírást láthatunk ;)
2013. szept. 25. 15:41
96/99 péntek judit nikolet válasza:
hát köszike kitartó vagyok még várok kicsit majd pénteken tesztelek megint de még mindig semmi jele a mensinek!!!
97/99 péntek judit nikolet válasza:
Sajna nekem is megjött :( 34. ciklusnapon
98/99 A kérdező kommentje:
sajnálom :(
2013. okt. 1. 14:30
99/99 A kérdező kommentje:
Akiknek SAJNOS aktuális lett, itt van az októberi csoport:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2013. okt. 1. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!