Ki nem várja szeptemberben?
A kis barnázgatás vagy vérezgetés még nem biztos h problémát jelent, bár jobb orvoshoz menni az tény.
69-es sajnálom, hogy jött a nem várt:( Hamarosan nekem is megjön, kb 17-én valószínű. Reméljük a többieknek viszont sikere lesz:)
Én meg majd létrehozom a "Ki nem várja októberben?" csoportot :)
Na hát jelentem, hogy nekem ma reggel megjött... nem elég, hogy ágynak döntött a megfázás, de a nem várt is meglátogatott reggel.
Ki hogy áll?:)))
Akit szintén meglátogatott a nem várt az jöjjön majd ide:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
De természetesen végig izguljuk veletek ezt a hónapot és drukkolunk nektek! :)
Kedves kérdező! Csatlakozom az új topikhoz, ma délelőtt megjött :)Többieknek megy a drukk!!!!!!!!!!
Barbi
Sajnálom, hogy Neked is megjött :(
Nekem azt mondogatták, hogy felesleges elmenni dokihoz, elég akkor ha eltelik 1 év. Persze én se nagyon fogok tudni belenyugodni ha addigra nem jön össze...
Akkor az októberi csoportban találkozunk :(
Szia Judit!
Szerintem érdemes kivárni a nem várt napját, mert ha most negatív lenne, úgy is ismételned kéne kedden.
Persze ha anyagilag belefér és lelkileg elég erős vagy, hétvégén is tehetsz egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!