Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja szeptemberben?

Ki nem várja szeptemberben?

Figyelt kérdés
Sajnos ma megjött, így bízom majd a következő hónapban...
2013. aug. 20. 10:40
 71/99 A kérdező kommentje:

A kis barnázgatás vagy vérezgetés még nem biztos h problémát jelent, bár jobb orvoshoz menni az tény.

69-es sajnálom, hogy jött a nem várt:( Hamarosan nekem is megjön, kb 17-én valószínű. Reméljük a többieknek viszont sikere lesz:)

Én meg majd létrehozom a "Ki nem várja októberben?" csoportot :)

2013. szept. 14. 16:59
 72/99 A kérdező kommentje:

Na hát jelentem, hogy nekem ma reggel megjött... nem elég, hogy ágynak döntött a megfázás, de a nem várt is meglátogatott reggel.

Ki hogy áll?:)))

2013. szept. 15. 11:23
 73/99 A kérdező kommentje:

Akit szintén meglátogatott a nem várt az jöjjön majd ide:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

De természetesen végig izguljuk veletek ezt a hónapot és drukkolunk nektek! :)

2013. szept. 15. 11:26
 74/99 péntek judit nikolet ***** válasza:
100%
Hát nekem még kicsit odébb van 24 re nem várom elvileg!! Sajnos fogamzásgátlót szedtem 1 évig de július 24 óta nem szedem már!!! Megjött augusztus 24 én hála isten nem zavart be a fogamzásgátló igaz így 31 napra rá jött meg nem 28 mint szokott!! De most bizakodok h nem fog megjönni 3 baba lenne ha sikerülne! így 24 re nem várom én, és szurkolok mindenkinek továbbra is!!! :D Fel a fejjel.
2013. szept. 15. 13:38
 75/99 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Csatlakozom az új topikhoz, ma délelőtt megjött :)Többieknek megy a drukk!!!!!!!!!!

Barbi

2013. szept. 15. 15:58
 76/99 anonim ***** válasza:
100%
A barnazgatasbol az lett h megjott :( rendesen ugy mint szokott...Nagyon csalodott vagyok,2.ilyen eset uh holnap, doki es vervetel.Csatlakozom a kovetkezohoz ami remelem sikeres lesz mert meg bolondulok igy a 5.sikertelen honap utan.Bizom benne h mivel 3an vagyunk tesok es mind okt-nov jottunk ossze most is igy lesz es imatkozom mindenkiert :)
2013. szept. 15. 20:33
 77/99 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy Neked is megjött :(

Nekem azt mondogatták, hogy felesleges elmenni dokihoz, elég akkor ha eltelik 1 év. Persze én se nagyon fogok tudni belenyugodni ha addigra nem jön össze...

Akkor az októberi csoportban találkozunk :(

2013. szept. 16. 11:29
 78/99 péntek judit nikolet ***** válasza:
100%
hát lányok nálam még van remény keddre nem várom!! Szerintetek ha csinálnék tesztet most hétvégén már mutatna vmit??
2013. szept. 20. 08:01
 79/99 anonim ***** válasza:

Szia Judit!

Szerintem érdemes kivárni a nem várt napját, mert ha most negatív lenne, úgy is ismételned kéne kedden.

Persze ha anyagilag belefér és lelkileg elég erős vagy, hétvégén is tehetsz egy próbát.

2013. szept. 20. 08:27
 80/99 A kérdező kommentje:
Judit, szerintem próbáld megvárni a nem vártat. ÉS nagyon szurkolok, hogy két csík legyen azon a teszten ;)
2013. szept. 20. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!