Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja szeptemberben?

Ki nem várja szeptemberben?

Figyelt kérdés
Sajnos ma megjött, így bízom majd a következő hónapban...
2013. aug. 20. 10:40
 51/99 A kérdező kommentje:

Amúgy ki hogy áll? Valakinek valami jó híre?:)))

Netán pozitív teszt?

2013. szept. 9. 15:02
 52/99 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem szombaton nem kéne megjöjjön, 14-én. Jövő hétfőn tesztelnék. Tünetem semmi, semmit nem érzek, csak a remény van bennem.

Persze szedem a vitaminokat és igyekszem pozitív lenni :)

MM

2013. szept. 9. 16:11
 53/99 A kérdező kommentje:
Hajrá :)
2013. szept. 10. 14:54
 54/99 péntek judit nikolet ***** válasza:
Én elvileg 24 re nem várom , de nem igazán tudom mikor kéne megjöjjön mert 2 hónapja abba hagytam a fogamzásgátlót és 31 napra jött meg utána ha most is 31 napra jön meg akkor 24 re nem várom!!! Reménykedek és szorítok mindenkinek!!!
2013. szept. 11. 10:49
 55/99 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Most még döcögős a GYK, de amint elkezdjük érezni a beágyazódás tüneteit, biztosan felgyorsul.

Olyan jó lenne olvasni a sikerekről, tapasztalatokról...

Én reggel kicsi hányingert éreztem, mikor felkeltem és egyből megdobbant a szívem, hogy milyen jó lenne, ha el se múlna 2 hónapig :) de fél perc alatt elmúlt.

Minden apró kis jelre bizakodni kezdek és nagyon várom a jövő hét elejét, hogy tesztelhessek.

Üdv: MM

2013. szept. 11. 11:42
 56/99 anonim ***** válasza:
Én nekem két egy hete tökre hányingerem van...31-én volt ovum mert most először a teáktól nagyon erős tojásfehérjés nyákom volt(eddig sose volt ilyenem) ovu teszt is du full erős pozi volt és nem is 31-én hanem 5-7szokott lenni.Mindenesetre örülök és csináltuk előtte 29,aznap 31-én aztán kétnaponta azóta is :) remélem sikerrel járunk...
2013. szept. 11. 13:30
 57/99 A kérdező kommentje:
Remélem mindenki sikerrel fog járni közületek :) jó lenne szép sorban azt olvasni hogy "pozitív:):):):):):)" Adja meg az ég nektek! De aztán nekem majd szurkoljatok légyszi kismamaként is ;)
2013. szept. 11. 23:27
 58/99 anonim ***** válasza:

Mindenkinek szurkolunk :)

Valamiért az esélytelenek nyugalmával várom a szombatot és bízom benne, hogy hétfőn tesztet kell majd vennem :)

MM

2013. szept. 12. 08:58
 59/99 anonim ***** válasza:

Én szombatra nem várom. Persze nem bírtam ki, teszteltem, negatív lett :( Mivel Utrogestan kúpot kell használnom naponta 3x, ezért kénytelen vagyok magamba nyúlni. A méhszájam puha és lent van, szóval nagy valószínűséggel megint mensi lesz belőle :( Azért még nem adtam fel, és szurkolok mindenkinek!!!

Barbi

2013. szept. 12. 16:34
 60/99 anonim ***** válasza:
En ma nagyon halvany pozit teszteltem szombatra nem varom....31-en volt ovum...Mehnyak fent van es puha...De ma a kremes feher nedvessegbol ami a huvelyben van bezs szinu lett :( sbugyin nem latszik,csak papiron picit.Nem elenk piros vagyvrozsaszin egyszeruen csak a kremes feherbol bezs lett.szerintetek ez mi?
2013. szept. 12. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!