Ki nem varja 22 re? Valami tunetek?
en 20-ra nem varom, tunet:eros benyilalo gorcsok, szurkalas, derekfajas.... nem tudom mi lesz :(
2013. aug. 15. 13:21
Én is 20-re nem várom. Semmi tünet sajnos :(
2013. aug. 15. 13:35
25-28 naposak a ciklusaim. Ha a mostani 25-ös lenne, akkor én is pont 22-ére nem várom. Semmi tünet :D Gyomorégésem van, de az szerintem a tegnapi vacsorától :D Elég gyakran voltunk amúgy együtt, 2-3 naponta, főleg ovu idején, bár, fogalmam sincs hogy az pontosan mikor is lehetett :) Mindenesetre nagyon jó lenne, ha nem jönne meg a mensim. ÖRülnénk nagyon :) Kérdező, Te mikor fogsz tesztelni, kibírod a nemvárt napjáig? Hányadik baba? Nekünk a második lenne...
2013. aug. 15. 13:39
3. vagyok...még annyi, hogy elég sokáig, kb 5-6 napig volt nyúlós cervixem, ami tegnap múlt el nagyjából...bár, ez nem tünet, csak érdekesség olyan szempontból, hogy emiatt nem nagyon tudom belőni, hogy mikor lehetett a pé pontosan. Hőgörbét még nem vezetek, talán majd jövő hónapban, ha most nem jönne össze a baba.
2013. aug. 15. 13:41
5/11 A kérdező kommentje:
Nekunk elso baba lenne, es hat inkabb varok mar annyit csalodtam a tesztekkel majd ha kesni fog akkor majd neki ugrok. Nekem a melleim fajnak kegyetlenul de ez minde mensi elott megvolt csak talan nem ennyire eroteljesen, na meg ma erezte vmi enyhe alhasi faldalmat nekem mostanaba 30 naposak a ciklusaim
6/11 A kérdező kommentje:
ja es ma iszonyuan vitt el a fejem szedultem mikor felketem de hat az ejszaka dolgoztam ugyhogy attol is lehet:(
Én sem várom 22. -re :-)
Remélem már nem is jön meg! :-)
Nekem tegnap este volt egy rózsaszín nyálkés darab törlésnél, meg is lepődtem, azóta semmi. A hasam produkálja a szokásosat, és a fejem is fáj. A hányinger is néha jön 1-2 napja, de ezeket én minden ciklusban produkálom, már nem adok rá. A melleim most nem fájnak, pedig szoktak általában.
Drukk csajok! :-) I.
2013. aug. 15. 14:49
Én 20 körül nem várom (pontosan nem tudom, mert 2 hónapja felborult a ciklushosszom). Nagyon remélem, hogy nem fog megjönni max csak a gólya:)
2013. aug. 15. 22:34
7-es vagyok, és ma reggel már kicsit érzem a mensigörcsöket; jajj ne...........
remélem csak tényleg nagyon hasonlóak a korai terhestünetek és a pms tünetk!
Tegnap este iszonyúan megfájdult a fejem. Hogy van-e jelentősége??
M azt álmodtam hogy megjött, de szerencsére semmi.:-) Huhh!
Most már kicsit izgulok.......... úgy szeretnék babát!!!!!! :-))))))) Első babánk lenne egyébként nekünk is.
2013. aug. 16. 07:03
3-as válaszoló vagyok...nálam nincs semmi különös :D A gyomorrontás is elmúlt hál'istennek :) Szurkolok csajok, írjatok, ha van valami fejlemény!
2013. aug. 16. 12:06
Kapcsolódó kérdések: