Ki nem várja szeptemberben?
Hogy mi ez??? Egy hatalmas gratula!!!!!!!!!! :D :D Nekem is 31-én volt ovum, de a mai teszt nega. Neked nagyon drukkolok!
Barbi
Barbi, sorstársak vagyunk. Én már kicsit érzem, hogy holnap meg fog jönni, de nem adom fel :) Bizakodó vagyok.
Méhszájam nekem is puha, viszont elég hosszú és kemény.
ÁÁÁÁÁ, és a halvány pozitív teszthez gratulálok. VÉgre egy jó hír :)
A barnázás és pici piros még belefér. Lényeg, hogy a mennyisége kevés legyen és max 1-2 napig tartson.
Csajok, csatlakozhatok hozzátok? :) Én is szeptember vége felére nem várom, pontosabban 23-án kellene elvileg megjönnie, de remélem nem fog. Mi elég sűrűn voltunk együtt a félidőben, naponta, kétnaponta...voltunk nyaralni is, a kisfiam 2 éve pont nyaralás alatt fogant, szóval durva lenne, ha most is így jött volna össze :D
Én csak jövő hét vége felé tervezem a tesztelést, hiszen addig teljesen felesleges...előző hónapban túlzásba vittem a tesztelgetést, kattogott az agyam folyamatosan...ebben a hónapban már enyhült ez a hirtelen "babát akarok, de most azonnal, és tudni akarom, hogy sikerült-e" érzés :)...nem szeretnénk rágörcsölni, nincs hőmérőzés, teák, erőlködés, ilyesmi...
Üdv a csapatban!!!
Neked is megy a drukk, hogy sikeres legyen a babavárás :)
Kinek hány napos a ciklusa és a ciklus hanyadik napján tervezi a tesztelést?
Nekem kicsit mensi görcseim vannak, pedig holnap van a nem várt nap :(
Sziasztok!
Reggel arra keltem, hogy szakad az eső, hideg van, a nem várt mégis jött és a csokitorta sem sikerült. Ez nem az én napom. Remélem, nektek jobban telik.
Szurkolok, hogy nektek sikerüljön a baba.
Nekem következő ovum 23-án lesz, jövő héten már készülünk rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!