Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja szeptemberben?

Ki nem várja szeptemberben?

Figyelt kérdés
Sajnos ma megjött, így bízom majd a következő hónapban...
2013. aug. 20. 10:40
 61/99 anonim ***** válasza:

Hogy mi ez??? Egy hatalmas gratula!!!!!!!!!! :D :D Nekem is 31-én volt ovum, de a mai teszt nega. Neked nagyon drukkolok!

Barbi

2013. szept. 12. 21:19
 62/99 anonim ***** válasza:
devakkor mi ez a bezses kremes folyas?nem sok,mert papiron latszik csak,de aggaszt :(
2013. szept. 12. 21:56
 63/99 A kérdező kommentje:
Azért én is gratulálok! :) Halvány pozitív is pozitív:) Ne aggódj,a stressz nem tesz jót! Nagyon örülök, hogy van egy halvány pozitív tesztes hölgyünk már:)
2013. szept. 12. 22:18
 64/99 anonim ***** válasza:
csak maradjon igy,ez a barnazas aggaszt....
2013. szept. 12. 22:51
 65/99 anonim ***** válasza:
mostmar sajnos pirosas,uh megjon szerintem :(
2013. szept. 13. 07:48
 66/99 anonim ***** válasza:

Barbi, sorstársak vagyunk. Én már kicsit érzem, hogy holnap meg fog jönni, de nem adom fel :) Bizakodó vagyok.

Méhszájam nekem is puha, viszont elég hosszú és kemény.

ÁÁÁÁÁ, és a halvány pozitív teszthez gratulálok. VÉgre egy jó hír :)

A barnázás és pici piros még belefér. Lényeg, hogy a mennyisége kevés legyen és max 1-2 napig tartson.

2013. szept. 13. 11:38
 67/99 anonim ***** válasza:
100%

Csajok, csatlakozhatok hozzátok? :) Én is szeptember vége felére nem várom, pontosabban 23-án kellene elvileg megjönnie, de remélem nem fog. Mi elég sűrűn voltunk együtt a félidőben, naponta, kétnaponta...voltunk nyaralni is, a kisfiam 2 éve pont nyaralás alatt fogant, szóval durva lenne, ha most is így jött volna össze :D

Én csak jövő hét vége felé tervezem a tesztelést, hiszen addig teljesen felesleges...előző hónapban túlzásba vittem a tesztelgetést, kattogott az agyam folyamatosan...ebben a hónapban már enyhült ez a hirtelen "babát akarok, de most azonnal, és tudni akarom, hogy sikerült-e" érzés :)...nem szeretnénk rágörcsölni, nincs hőmérőzés, teák, erőlködés, ilyesmi...

2013. szept. 13. 12:28
 68/99 anonim ***** válasza:

Üdv a csapatban!!!

Neked is megy a drukk, hogy sikeres legyen a babavárás :)

Kinek hány napos a ciklusa és a ciklus hanyadik napján tervezi a tesztelést?

Nekem kicsit mensi görcseim vannak, pedig holnap van a nem várt nap :(

2013. szept. 13. 14:03
 69/99 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Reggel arra keltem, hogy szakad az eső, hideg van, a nem várt mégis jött és a csokitorta sem sikerült. Ez nem az én napom. Remélem, nektek jobban telik.

Szurkolok, hogy nektek sikerüljön a baba.

Nekem következő ovum 23-án lesz, jövő héten már készülünk rá :)

2013. szept. 14. 16:31
 70/99 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gabriel teszt es x epil vizeletsugaras is halvany pozi,de tegnaphoz kepest erosodott megis picit barnazok :( dolgozom egesz hetvegen es dokihoz is kihez mennek????felek h baj lesz.De az en kolegaim,fonokom szemetek es meg eskuszom rosszat is kivannanak.
2013. szept. 14. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!