Okt.8-11-e körüli peteérősök gyertek! Tartsunk ki ebben a ciklusban oké? Talán most sikerülni fog.
Sziasztok lányok, Mi újság? Ki hogy van? Nekem elvileg a 15.napon volt az ovum de nem nagyon megy a hőm felfelé, nem tudom miért..
Sziasztok!
Kedves utolsó!Nem kell elkeseredned,mert nem mindenkinek kezd azonnal a szervezete progeszteront termelni.Lehet holnap reggel úgy felmegy a hőd,hogy csak te is csodálkozni fogsz:)
Nekem mára így alakult a görbém:
Látni,hogy nekem is mára esett a hőm.Lehet nem is jön össze ebben a hónapban,mert pé-kor megfáztam,meg a vesehomokkal voltam kórházban is.Párom is megfázott,tehát csodálkoznék nagyon ha most összejönne.Néha fájdogál a hasamalja,de szerintem nem baba miatt:(Még nagyon korai lenne...
Ti nem vagytok betegek?
Görbéteket csatoljátok?
Szia, szerintem nekem a 15. volt ovum. Pénteken tesztelhetek szerintetek?
Amúgy neked is szépen felment a hőd, reméljük ez a leesés nem tartós és visszamegy.
Hát Lányok,nekünk ebben a hónapban sem jött össze:((((((
Esik a hőm!Gondolom az lehetett a baj,hogy pé előtt 2 nappal hasi röntgenem volt.Ez befolyásolja ugye?
Remélem kedves utolsó igazad van!
Én azért nem élem bele magam,mert ha mégis sikerül,annál nagyobb és kellemesebb érzés lesz!!!
NAGON FONTOS KÉRDÉSEM:Beágyazódáskor a hőmérséklet mit csinál?Felmegy vagy le?
Így alakultam mára:
Szerintetek?Tüneteitek van?Esetleg korábbi peteérősök,teszteltetek már?Görbétek?Hogy vagytok?
Igazából én csak annyit akarok mondani,hogy sok sikert nektek!Remélem összejön a baby hamár nekem nem lehet...
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!