Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy most sikerülni...

Kabymaci kérdése:

Lehetséges hogy most sikerülni fog?

Figyelt kérdés
Ez az első hónap hogy próbálkozunk a párommal előtte gyógyszert szedtem ,de már menszim megjött azóta.Most kezdődik a peteérésem már voltunk is együtt a párommal és utánna rá 1-2 órára elkezdet a jobb petefészkem görcsölni.Szerintetek van rá esélye hogy fog sikerülni?Kinek mi a tapasztalata.Szivesen olvásnám a véleményeteket.Előre is köszi.
2011. júl. 27. 12:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függ mikor van peteérésed.A fájdalomnak nincs köze ahhoz hogy sikerül e, legalábbis annak amit az aktus után éreztél még nincs.
2011. júl. 27. 12:44
 2/10 A kérdező kommentje:
Julius 9 volt a menszim első napja elméletileg mától van a peteérésem vasárnapig.csak kiváncsi voltam ki mit érez ilyenkor azért tettem fel a kérdést:) köszi a gyors választ:) várok még véleményeket
2011. júl. 27. 12:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok!Nekem akkor szokott fájni a hasam amikor épp peteérésem van ez kb 8-10 óra. Szóval ha ekkor voltatok együtt az jó. Így van a legmagasabb esély a babára(25-30%)

Drukkolok neked!

2011. júl. 27. 12:54
 4/10 A kérdező kommentje:
reggel voltunk együtt olyan 8óra fele és kb délkörül kezdtem görcsölgetni.köszi hogy drukkolsz, neked van vagy ti is próbálkoztok a babával?
2011. júl. 27. 12:59
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekünk ez a 3 hónapunk amióta próbálkozunk!Majd 6 nap múlva nem várom. Nekem tegnap este volt furcsa érzés, kicsit mensis fájás, meg a derekam éreztem, és mielőtt elaludtam, olyan kavargó érzés volt az alhasamnál.
2011. júl. 27. 13:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Kívánok neked pozitív tesztet:)
2011. júl. 27. 13:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Esély mindig van. Nekem mondjuk fogalmam sincs, hogy mikor volt peteérésem és semmiféle beágyazódási tünetem sem volt, viszont én határozottan megéreztem, hogy terhes vagyok. Nem tudom hogy és miért, csak megérzés. Ahogy azt is megéreztem, hogy ikreket várok (sajnos az egyik embrióm elhalt azóta). Hallgass a megérzéseidre és a belső hangodra, sosem hazudik. Sok sikert.
2011. júl. 27. 13:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ.Megfogadom a tanácsodat.Várok még tapasztalatokat! :)
2011. júl. 27. 13:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a helyedben a hüvelyváladékot figyelném! Amikor a két ujjad közé veszed, és nyúlik, átlátszó, akkor uccu neki babát gyártani! :) Sokaknál bevált! :)
2011. júl. 27. 15:22
 10/10 A kérdező kommentje:
Most hogy mondod eléggé nyúlós most kivételesen na ma még apát ráveszem egy próbálkozásra ;) Köszi szépen nektek. Mindenkinek sok sok pozitív tesztet és babát kívánok.Majd megírom a fejleményeket:)
2011. júl. 27. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!