Eljött a nagy döntésünk babát akarunk, sajnos PCO-m van. Hogy fog sikerülni? Nem akarok csalodni. Szenvedni.
Ezt így előre nem lehet tudni! Barátnőm PCO-s mégis 3. hónap terhes lett. Sógornőm is az, neki másfél éve nem jön!
Ne görcsölj, ne agyalj, szeretkezzetek. Ha nem jön, akkor majd dokihoz mész,
köszönöm a válaszod.
és a sogornőd már kap vmi kezelést?
barátnődnek spontán sikerült?
Szia!
Én is PCOs vagyok. Elsö babám spontán sikerült elsö hónapban. Ekkor nem kaptam semmilyen kezelést, mert az orvosom elfelejtette közölni, hogy pcos vagyok(utolag megtaláltam a papírt, amin nagy betükkel oda volt írva, csak nem tudtam, mit jelent).
Már 2,5 éve küzdünk a kistesóért. A szülés után nem jöttek vissza a cisztáim, csak sokára, nem tudtuk, mi az oka a meddöségnek. Amint visszatértek a ciszták, megkezdtük a hármas kezelést, hátha ez bejön: mozgás, gyógyszer, diéta. 27kgot leadtam, a baba mégsem jött. Belefáradtam és a dokik szerint(endokrinológusnál is voltam) a gyógyszer nálam nem elég hatásos. Idövel biztos sikerülne, lehet, h két hónap, lehet, h három év. Én már belefáradtam és az inszeminációt választottam. Jövö héten derül ki, sikeres volt-e.
Igaz, tényleg sokaknak sikerül spontán, elég a gyógyszer és életmódváltás. Van, akinek több kell. Az biztosan javít a helyzeten, ha betartod a hármas kezelést és követed az endokrinológus utasításait!
Minden jót!
Szia!
Nálam is most derült ki,h PCO-m van. Amint megjön,szednem kell a Clostyt,mert abszolút nincsen peteérésem. 11napon vissza kell mennem ultrahangra,h kiderüljön,segített-e...aztán a többi majd kiderül.
Ti mióta próbálkoztok? Túlsúlyos vagy?
nem vagyok tulsúlyos (50kg vagyok)5éve tudok a betegségemről.csak fogamzásgátlot szedtem
okt 4.én megyek orvoshoz.
izgulok............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!