Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy tudnám a gondolataimat...

Hogy tudnám a gondolataimat elterelni a teherbeesésről?

Figyelt kérdés
Nagyon,nagyon vágyom egy kisbabára, de a párom még egy kicsit szeretne várni vele.de én ugy érzem,hogy lassan megőrülök!minden gondolatom e körül forog, nagyon sokat emlegetem neki a gyerektémát! persze már elege van belőlem, de én ugy érzem ha ne beszélhetem ki magamból bedilizek! segítsetek :/
2013. ápr. 22. 11:02
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
"Egyéb hiányt is", igen. :))
2013. ápr. 23. 14:17
 52/57 anonim ***** válasza:
64%

Ja amúgy tényleg van itt gond a fejekben de amúgy csak a tiedben 39-es.

"22 évesen iszonyatos sok eszed van,ez konkrétan látszik rajtad! Arra vagy büszke, hogy még 30 évesen is tanulsz közben mégis egy nagy nulla vagy?"

Itt még mindig nem azt írta, hogy 30 vagy... Hanem, hogy esetleg 30 évesen is tanulni fogsz..

Kezdem tényleg úgy gondolni, hogy a szövegértés nem nálam nem stimmel...

2013. ápr. 23. 14:17
 53/57 anonim ***** válasza:

"Arra vagy büszke, hogy még 30 évesen is tanulsz.." -> "Arra vagy büszke, ha még 30 évesen is tanulni fogsz.."

Elég bénán fogalmazta meg de nekem mindegy. :)

2013. ápr. 23. 15:59
 54/57 A kérdező kommentje:
hmm..meg kérhetnélek titeket, hogy ne itt veszekedjetek? én csak egy normális kérdést tettem fel erre ez lett a vége? :O
2013. ápr. 23. 16:02
 55/57 anonim ***** válasza:
0%
Ha annyira okos lennél, mint hiszed, akkor nem írnál baromságokat. Sokat tanultál? Sokat olvasol? Magas az intelligenciád? Hogy jön ez ide? Mert attól még hogy nagy a lexikális tudásod, jó a logikád, egy ostoba tyúk módjára gondolkozol, de az élet úgyis pofára ejt. Aki azt hiszi, hogy irányít, azt irányítják a leginkább. Csak annyira el van foglalva az egójával, hogy nem veszi észre. Te, aki mindenen átlépsz, felülemelkedsz, még mindig itt vagy és hajtod a hülyeségedet. Talán ennyire a szívedre veszed mégis? :) Nagyon vigyázz magadra, mert a sors megbosszulja az aljas húzásaidat, és ugyebár mi fáj a legjobban egy anyának? Találd ki.
2013. ápr. 23. 18:26
 56/57 anonim ***** válasza:
54%

Egy anyának, ha a gyerekét említik öl.

Miért gondolod, hogy a Gyerekemet hagyom elővenni.. Ezért jó a net világa... Van hova bújni...

Senkit nem bántottam a családjával,senkire nem tettem személyeskedő megjegyzést, senki ne vegye elő az enyémet (még csak példa erejéig sem mert, ha személyesen találkozhatnák valami véletlen folytán ott megpróbálhatnád, de így nem)!

Más szellemi szinten vagyok azoktól akik itt (köztük Teis!!!!) csak személyeskedve tudnak megjegyzést tenni és védekezni vagy érvelni mert ostobának tartom mindet, de egyikre se írtam ezt ki!

Ebben mi az extra? Az aki meg képes elővenni a gyereket érvelésnek (mint TE!) na az nem ostoba.

Azt a szintet se éri el kb hogy egysejtűnek lehessen nevezni. Az már a legalja...

Azt' ugyan mi lesz a gyerekemmel? Az én felszínes magatartásom miatt??? :)

Ki fog egy ilyen nőt? ejj, de nagy bosszú a sorstól...

Csak annyi dolgot tudjon az életből kitaposni, mint én, és vegye észre a lehetőségeket.

Én nem sok embert engedtem magam köré, akik körülöttem vannak azokat őszintén szeretem és tisztelem, de nem vagyok Én szeretet szolgálat, hogy minden szutykot magam köré gyűjtsek...

pszichológusom már akadt enneél a kérdésnél... Most itt a jósnő... Na hajrá! Hallgatlak. Ma nincs túl sok időm, de válaszolni fogok tudni neked is ha délnél hamarabb nem is...

Arra viszont megkérnélek én is, hogy inkább privátozzunk mert a kérdezőt már zavarja a veszekedés... Bár mondjuk csak velem próbálnak veszekedni :) Én meg válaszolgatok.

Azzal együtt, hogyha egy ember irányító alkat megnézem, hogy tudnád-e bármikor is rávenni olyanra ami az akaratával szembe megy... Nagyobb összeget teszek rá, hogy sose... Lehet azt mondani, hogy engem irányítanak mert én akkora pancser vagyok :) Szerinted majd neked állok le magyarázkodni ezzel kapcsolatban? Mindenki azt hisz amit akar... Mindenki úgy él ahogy neki jó.

Nekem így jó, mert ebben látom a hasznomat ezen nem is fogok változtatni. Az én lelkiismeretem csak indokolt esetbne szólal meg és nem azért mert itt most igyekeznek lekapni a 10 körmömről...

Holott minden Nő kivétel nékül taktikázik, úgy, mint én... Te esetleg azért, hogy apuci alá bemássz heti egyszer hatalmas orgazmusokat színlelni! és miért? Azért, hogy ne menjen el mert tökéletesnek hitt életed kártyavárként omlana össze. szuperanyák összeállnának rögtön mint a ge.isbugyi, hogy fújj az a tetü!! Ki mert rakni x gyerekkel. Nekem nincs félni valóm senkitől semmitől, se a mától se a holnaptól. Erre vagyok büszke (25 évesen remélem most koppan az állad)!

De tudom a következő lépést... Most az jön, hogy jajj fiatal p.csa miket beszél azt se tudja... Majd a 25 évével itt oktat minket... Bár mostmár nem, mert leírtam és túl primitívnek tünne ugyanezt leírni... De van még egy két ötletem mi lesz rá a válasz! Kérlek bizonyíts! Csak, hogy tudjam, hogy jobban ismerem-e az embereket, mint a tenyerem!

a kis 22 éves is próbálkozott hiper szuper kocsival és egyetemmel, csodaszép arcal... felsült elég hamar.. az ne oktasson akinek apuci anyuci a segge alá betol mindent és hiper szuper autót telitankolja... mert biztos nem a mekiben dolgozik a drive in-ben hogy full-t mutasson az autója... de sebaj :)

A pancser én vagyok :) Mert a hős anyák feleségek gerinces nők így döntöttek... Leszek Én a pancser... Csak tök jó volna 10 év múlva mindannyiotokkal találkozni. Szerintem fetrengnék a röhögéstől, hogy nesztek gerinces nők... Tudam én ezeket előre mert az aki támad annak a háza ég... Lehetek én céltábla szeretem ezt a szerepet is! :D

2013. ápr. 24. 08:16
 57/57 anonim ***** válasza:

A 22 éves vagyok és nincs apuci mert nem beszél velem, csak anyuci van egyedül és ő minden kincset megér. :)) Szóval mellétrafáltál.

Lényegtelen.

Tudod nem te vagy az egyedüli, aki 3O soros válaszokat képes írni, de hogy őszinte legyek, nem látom értelmét a hozzád hasonlókkal akármilyen kapcsolatot kialakítani, mert én ha valakivel felveszem a versenyt (ahogy egyik válaszodban írtad), az meg is érdemli ezt a pozíciót. Te nagyon nem ilyen vagy (hála az Égnek!).

Az a legcsodálatraméltóbb, ha valaki gerincesen ért el mindent az életben amit szeretett volna. ;) Ha önmagadat adod és TE értékes ember vagy, okos és eszes, nincs szükséged senkin átgázolni és nincs szükséged lealázni a "szutykot" mert tudod úgy is intézni a sorsod, hogy megmaradjon az önbecsülésed és a tekintélyed, de mindened meglegyen.

Ezt te nem értheted és ez nem is baj, kellenek az elrettentő példák, hogy milyenek NE legyünk, csak az a szomorú, hogy olyan szinten el vagy vakulva, hogy még a szemellenzős lónak is szélesebb a látóköre.

Én itt befejeztem, nem süllyedek a szintedre. :)

Sziasztok!

2013. ápr. 24. 08:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!