Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy tudnám a gondolataimat...

Hogy tudnám a gondolataimat elterelni a teherbeesésről?

Figyelt kérdés
Nagyon,nagyon vágyom egy kisbabára, de a párom még egy kicsit szeretne várni vele.de én ugy érzem,hogy lassan megőrülök!minden gondolatom e körül forog, nagyon sokat emlegetem neki a gyerektémát! persze már elege van belőlem, de én ugy érzem ha ne beszélhetem ki magamból bedilizek! segítsetek :/
2013. ápr. 22. 11:02
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
30%
Gondolom, a gyerekeidet is erre neveled. Gratulálok....
2013. ápr. 22. 12:34
 22/57 anonim ***** válasza:
68%

Mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy akarja.Lehet többre viszik majd az életben mint azok a gyerekek akik nem ilyen módon vannak tanítva!

De egyébként nem erről szól a kérdés.Inkább a kérdezőnek kellene segíteni!

2013. ápr. 22. 12:39
 23/57 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Igen én is törtető vagyok és el is szoktam érni amit akarok, de ez más tészta. A gyerek nem csak ez ényém lesz és szeretném ha a 9 hónap alatt teljes odaadással várná ezért inkább kivárom míg ő is megérik rá, remélem már nem kell nagyon sokat várni :) és szerintem tőlem akar gyereket, mivel már 2x megkérte a kezemet :) majd az idő remélem mindent jelyrehoz..más választásom nem lesz..én meg addig csak álmodozom a jövendőbeli életem értelméről :)
2013. ápr. 22. 12:43
 24/57 anonim ***** válasza:
Sok sikert Nektek! A GYEREK mindig a gyereked marad, a párod pedig bármikor elhagyhat, ez az igazság.
2013. ápr. 22. 12:54
 25/57 anonim ***** válasza:
54%

Kedves kérdező!

A gyerek elsősorban mindig a Tied!

Úgy kell átgondolni, hogy hány gyereket szülsz, hogy egyedül mennyit vagy képes felnevelni... Én tudom, hogy egyet röhögve mert mindent megtudok neki adni, kettőnek is de akkor már kevés idő jut rájuk.

Ezt minhdig onnan is át kell gondolni hogy egyedül maradhatsz a kicsivel mi a Te kapacitásod... Ugye apuci nagyon ritkán viszi a gyereket! Elsősorban a gyerek anya gyereke!

Off!

Igen szeretném, ha a gyerekem is "törtető" lenne! Sose legyen elég amit megkap, vágyjon mindig többre mert az azt jelenti, hogy mindig el is éri amit akar!!! És mérje fel okosan, hogy ehhez miket kell felhasználnia.

2013. ápr. 22. 13:07
 26/57 anonim ***** válasza:
A törtetés nem azt jelenti, hogy undorítóan kijátszod a másikat. Az ilyenek esnek végül pofára leginkább, úgyhogy vigyázz mit kívánsz, és ne hidd, hogy téged még nem érhet meglepetés.
2013. ápr. 22. 13:41
 27/57 anonim ***** válasza:
54%

Meglepetés mindig csak a felkészületlen embert éri az okost nem.

Lehetek undorító, kétszínű, számító vagy bármi :) Imádom mikor az emberek szidnak mert mindig rájövök, hogy mennyivel különbvagyok :) (nálam senki nem olvashatta, hogy negatív megjegyzést teszek bármelyik kommentelőre, mint amiket Én kapok) mosolyogva viselem a kritikát és rájövök mindig, hogy sok jó szándékú ember van még szerencsémre a világon akit még ki lehet játszani, át lehet lépni ha a szükségem úgy mutatja...

Bár kíváncsi lennék, ki milyen valójában és ki adja az álszentet

2013. ápr. 22. 13:46
 28/57 anonim ***** válasza:
46%
Azt látom, hogy a külvilágnak mit mutatsz, de biztos vagyok benne, hogy belül őrlődsz. De sok sikert az életben, ilyen mentalitással még politikus is lehetsz!
2013. ápr. 22. 13:48
 29/57 anonim ***** válasza:

"..rájövök mindig, hogy sok jó szándékú ember van még szerencsémre a világon akit még ki lehet játszani, át lehet lépni ha a szükségem úgy mutatja..."

Ez...le a kalappal :)), szánalmas vagy.

2013. ápr. 22. 18:28
 30/57 anonim ***** válasza:
Jaj, ne etessétek már, ez egy troll...vagy egy unatkozó anyuka, aki gyes-betegségben szenved és terápiás jelleggel eljátsza itt a törtető-öntudatos-mindent megkapok, amit akarok, mert én jobb vagyok mindenkinél nagyvilági nőt. Biztos ezt javasolta a pszichológusa, h mondogassa sokszor.
2013. ápr. 22. 20:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!