Hogy tudnám a gondolataimat elterelni a teherbeesésről?
Mindenki úgy neveli a gyerekét ahogy akarja.Lehet többre viszik majd az életben mint azok a gyerekek akik nem ilyen módon vannak tanítva!
De egyébként nem erről szól a kérdés.Inkább a kérdezőnek kellene segíteni!
Kedves kérdező!
A gyerek elsősorban mindig a Tied!
Úgy kell átgondolni, hogy hány gyereket szülsz, hogy egyedül mennyit vagy képes felnevelni... Én tudom, hogy egyet röhögve mert mindent megtudok neki adni, kettőnek is de akkor már kevés idő jut rájuk.
Ezt minhdig onnan is át kell gondolni hogy egyedül maradhatsz a kicsivel mi a Te kapacitásod... Ugye apuci nagyon ritkán viszi a gyereket! Elsősorban a gyerek anya gyereke!
Off!
Igen szeretném, ha a gyerekem is "törtető" lenne! Sose legyen elég amit megkap, vágyjon mindig többre mert az azt jelenti, hogy mindig el is éri amit akar!!! És mérje fel okosan, hogy ehhez miket kell felhasználnia.
Meglepetés mindig csak a felkészületlen embert éri az okost nem.
Lehetek undorító, kétszínű, számító vagy bármi :) Imádom mikor az emberek szidnak mert mindig rájövök, hogy mennyivel különbvagyok :) (nálam senki nem olvashatta, hogy negatív megjegyzést teszek bármelyik kommentelőre, mint amiket Én kapok) mosolyogva viselem a kritikát és rájövök mindig, hogy sok jó szándékú ember van még szerencsémre a világon akit még ki lehet játszani, át lehet lépni ha a szükségem úgy mutatja...
Bár kíváncsi lennék, ki milyen valójában és ki adja az álszentet
"..rájövök mindig, hogy sok jó szándékú ember van még szerencsémre a világon akit még ki lehet játszani, át lehet lépni ha a szükségem úgy mutatja..."
Ez...le a kalappal :)), szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!