Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok a teherbeesésről...

Mit gondoltok a teherbeesésről 20 évesen?

Figyelt kérdés
Személy szerint én késznek érzem magam rá, de nem tartjátok túl korainak?
2011. szept. 27. 16:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Nem hát! Ez fejben dől el, meg azon ki mennyire komoly!

Ha megvan a biztos kapcsolat, és engedik az anyagiak semmi akadálya..

2011. szept. 27. 16:31
 2/12 sumergo ***** válasza:
50%
Szándékosan kicsit korai, ha véletlenül becsúszott, akkor pedig simán megoldható. Ezt gondolom.
2011. szept. 27. 16:31
 3/12 anonim ***** válasza:
73%

Amennyiben van biztos háttered és kapcsolatod, akkor nyugodtan. Ez nem korfüggő. Viszont a semmire, vagy arra hogy majd lesz valahogy semmiképp ne szülj. Én 20 évesen szültem, de akkor már 2 éve dolgoztam, 3 éves kapcsolatom volt és együtt laktunk egy éve.

Egy babának sokminden kell ami rengeteg pénz, emellett persze szeretet és törődés. Egy pár hónapos kapcsolat nem feltétlen bírja ki ezt a próbát. Ha neked minden meg van, biztos fedél, biztos pár és némi pénz a kezdéshez, akkor a korod ne tartson vissza. :)

21.n

2011. szept. 27. 16:33
 4/12 anonim ***** válasza:
5%
most te a teherre gondolsz ,vagy az áldott állapotra? nem mindegy!!!
2011. szept. 27. 16:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Szüleim 20 évesek voltak, mikor én születtem.(Tervezetten, házasságból.) Már állapotos vagy, vagy csak tervezed?
2011. szept. 27. 17:21
 6/12 A kérdező kommentje:

Csak elgondolkodtunk rajt , csak mostanában annyi előítélettel lehet találkozni a ,,korai" szüléssel kapcsolatban. Ez részben szerintem a karrierista nők miatt van, mert fontosabb nekik a munka, mint hogy családjuk legyen, ezért 37 évesen jönnek rá, hogy gyereket akarnak.Ezzel kitolódott a gyerekvállalás ideje, szerintem...

Saját lakásban élünk már, 1,5 éve együtt vagyunk, és kb 1 éve együtt lakunk.

2011. szept. 27. 17:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor ha szeretnétek, akkor hajrá.:) Én azt mondom: Nem érdemes a 100%-os anyagi jólétre, meg biztonságra várni. Az a baj, azért fogyunk, mert csak akkor mernek az emberek gyereket vállalni, amikor 100 ezer százalékig mindent biztosnak, és előre kiszámíthatónak éreznek. Ez a mai világban hiba, ennyi erővel ne vállaljon senki. Nyilván egy minimális anyagi háttér sem árt ha megvan, de nekem az jön le, hogy nálatok igen, hogy mi lesz később meg úgyse lehet tudni.
2011. szept. 27. 17:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Lehet hogy 20-28 év között elitélik a nők a gyermekvállalást. De én 35 éves vagyok és tudom, hogy 30 fölött a nők a kezüket lábukat törnék csak legyen gyerekük. Nekem sincs, nincs párom azért. De ha úgy érzed és a párod is! akkor rajta és nem kell mással foglalkozni.
2011. szept. 27. 18:11
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2011. szept. 27. 21:04
 10/12 anonim ***** válasza:
hajrá kívánok vagy 5 boldog baba áldást!! ne hallgass másra csak a szívedre!!!!!!!XD
2011. szept. 27. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!