Mit gondoltok a teherbeesésről 20 évesen?
Nem hát! Ez fejben dől el, meg azon ki mennyire komoly!
Ha megvan a biztos kapcsolat, és engedik az anyagiak semmi akadálya..
Amennyiben van biztos háttered és kapcsolatod, akkor nyugodtan. Ez nem korfüggő. Viszont a semmire, vagy arra hogy majd lesz valahogy semmiképp ne szülj. Én 20 évesen szültem, de akkor már 2 éve dolgoztam, 3 éves kapcsolatom volt és együtt laktunk egy éve.
Egy babának sokminden kell ami rengeteg pénz, emellett persze szeretet és törődés. Egy pár hónapos kapcsolat nem feltétlen bírja ki ezt a próbát. Ha neked minden meg van, biztos fedél, biztos pár és némi pénz a kezdéshez, akkor a korod ne tartson vissza. :)
21.n
Csak elgondolkodtunk rajt , csak mostanában annyi előítélettel lehet találkozni a ,,korai" szüléssel kapcsolatban. Ez részben szerintem a karrierista nők miatt van, mert fontosabb nekik a munka, mint hogy családjuk legyen, ezért 37 évesen jönnek rá, hogy gyereket akarnak.Ezzel kitolódott a gyerekvállalás ideje, szerintem...
Saját lakásban élünk már, 1,5 éve együtt vagyunk, és kb 1 éve együtt lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!