Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy tudnám a gondolataimat...

Hogy tudnám a gondolataimat elterelni a teherbeesésről?

Figyelt kérdés
Nagyon,nagyon vágyom egy kisbabára, de a párom még egy kicsit szeretne várni vele.de én ugy érzem,hogy lassan megőrülök!minden gondolatom e körül forog, nagyon sokat emlegetem neki a gyerektémát! persze már elege van belőlem, de én ugy érzem ha ne beszélhetem ki magamból bedilizek! segítsetek :/
2013. ápr. 22. 11:02
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:

Sajnálom első sorban, hogy még párod nincs rá készen!

Amit te tehetnél az egy új hobbi! Ami teljesen kikapcsol! Kézilabda, röplabda, festés rajzolás, vagy csak bármi más amihez van ambiciód!

Kikapcsolni ezt az érzést nem fogod tudni már. Te megértél rá lehet, a Párod meg nem...

Mióta vagytok együtt? Hány évesek vagytok? Van lehetőség hova szülni vagy szülőkhöz menne a baba? Sok minden van ami visszatartó erő tud lenni a férfinál..

2013. ápr. 22. 11:06
 2/57 anonim ***** válasza:
24%

Ha elege van ebből miért cseszegeted? Arra nem gondoltál, hogy tönkre teszed ezzel a kapcsolatod? Ha fontos neked a párod és nem nézed tenyészbikának akkor hagyd békén ezzel.

Beszélgess baba-mama fórumon vagy menj le a játszótérre és ismerkedj az ott ücsörgő anyukákkal.

De attól szerintem a legtöbb férfi kiakad, ha ilyen témát erőltetnek neki!

2013. ápr. 22. 11:08
 3/57 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nem normális, ha egy nőnek (vagy bárkinek) nincs más témája, csak a gyerek. Ne haragudj, nem bántani akarlak, de ezzel tönkre fogod tenni a kapcsolatodat. Ezer oka lehet a párodnak, amiért még nem akar gyereket - nem kizárt, hogy az állandó nyüstölésed is az okok között van.

Gondolom fiatal vagy még, nyilván tanulsz vagy dolgozol, vannak barátaid, családod, ott a párod... Foglalkozz ezekkel a dolgokkal, és ne egy (távoli) jövő tervezgetésével. Nem azt mondom, hogy ne gondolj erre, de nem kell teljesen azonosulni egy témával, és minden mást kizárni. Bármiről is van szó, ezt egyszerűen beteges csinálni.

Ha nem akarod, hogy rámenjen a kapcsolatod, akkor először is sürgősen hagyd abba, hogy folyton ezt emlegeted, másodszor pedig az agyadat is tedd rendbe, mert ez így nagyon nem oké!

2013. ápr. 22. 11:12
 4/57 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld vele tisztázni, pontosan melyik hónaptól/évtől kezdenétek szerinte próbálkozni élesben - nekem legalábbis ez használt begolyózás ellen :) - és aztán ne nyaggasd többet, nehogy elmenjen a kedve. Ha teheted, inkább beszélgess a barátnőiddel erről és próbáld magad lefoglalni valami új tevékenységgel.
2013. ápr. 22. 11:13
 5/57 anonim ***** válasza:
Először is kérdezném hány évesek vagytok?Mióta vagytok együtt?Mert ennyiből azért nehéz ám neked segítséget nyújtani!!!
2013. ápr. 22. 11:18
 6/57 A kérdező kommentje:
Lassan 4 éve vagyunk együtt, együtt lakunk a szülőknél,de külön háztartás,külön bejárat szóval 2en..en 24 leszek, ő 26..és ez a legnagyobb gondom, hogy tavaly abbahagytam az antibébit,hogy januártól próbálkozunk, de azota semmi..pedig már 1 éve várok egy kivizsgálásra endokrinolugushoz, hogy beállítsa a gyogyszeremet, most májusba megyek,de mit mondjak? hogy mégse kell,mert a párom meggondolta magát..nem tud konkrét időt mondani és nekem ez a legrosszabb azt mondta lehet pár hét, vagy hónap..majd ha elkapja a vágy :/ próbálok kikapcsolni,de nehezen megy, nem akarom tönkretenni a kapcsolatunkat, de lehet ebbe én megyek tönkre így...nagyon nehéz nekem..ja és mindketten dolgozunk :)
2013. ápr. 22. 11:33
 7/57 anonim ***** válasza:
Hát én ezt nem értem.Beleegyezett a babába most meg nem akarja?Valami történhetett vele ami nem jó hatással volt rá?!
2013. ápr. 22. 11:39
 8/57 anonim ***** válasza:

Az időpontodat bármikor le tudod mondani. Nem kell indokolni, egyszerűen felhívod őket és kész.

Ha meggondolta magát a párod, akkor biztosan oka volt rá. Ha nem akar erről beszélni, ne nyaggasd. Örülj inkább annak, hogy nem akkor gondolta meg, amikor már teherbe estél!

2013. ápr. 22. 11:41
 9/57 A kérdező kommentje:
Nem tudom, fogalmam sincs, de köztünk minden rendben...azt mondta akkor ugy érezte már készen áll, de mégsem...pedig imádja a gyerekeket..lehet csak fél?
2013. ápr. 22. 11:41
 10/57 anonim ***** válasza:
Nem azért,hogy bunkózzak de ha éppen egyszer olyan hangulatban lesz hogy beleegyezik és összejön,aztán meg megint elmegy tőle a kedve akkor mi lesz?
2013. ápr. 22. 11:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!