Hogy tudnám a gondolataimat elterelni a teherbeesésről?
Ha a vágy nem adott felesleges végüli minden körülmény... Próbálj meg fordított politikát... Kezdj el dolgozni mint a gép, mondd neki, hogy a nőgyógyászhoz csak 2-3 hét múlva kaptál időpontot és addig védekezzetek mert nem szeretnéd, ha becsúszna, mert most előléptetés vagy több pénz vagy kondibérletre akármire gyüjtenél (kocsi robogó bicikli új ülőgarnitúra, konyhabútor, ágy stb)...
Hátha akkor egy kicsit elgondolkozik, mert most úgy van hogy te "erőszakoskodsz a bébire" de ha nyomsz egy féket vagy meghátrálsz tőle akkor lehet, hogy elgondolkozik...
Minnél jobban erölteted annál jobban fog menekülni a gondolat elől... Viszont ha okosan és hátulról közelíted meg a dolgokat akkor talán az ő is máshogy fog gondolni a gyerekre mert nincs kitaposva a Baba belőle...
Ezt csináltam Én is. Jött a vita, hogy persze mert mire akartál gyereket azt se tudod mit akarsz... stb...
Mondtam, hogy Persze édes igazad volt Nem vagyunk alkalmasak még szülőknek így inkább hanyagoljuk. Kicsit jobban odafigyelek magamra, meg amúgyis egy csomó másra elmegy a pénz még hagyjuk a gyerek témát.. kb 2 hónap múlva nyüstölt hogy akarja a babát... Én meg jajj nem is tudom... Mikor Én akartam mi szólt annyira ellene? Most Én mást szeretnék... Most is a 3 évesem és útban a következő.
Szegénykémet szó szerint 3 évig tartott kitaposni belőlem mert Én akartam, hogy jöjjön de nemm tudtam mikor... Már beadtam a derekamat és útban a pici :) Már örülök és boldog vagyok!
Gondolom akkor is megunta hogy b.szogatod, ezért mondta hogy akarja. De valóban már akkor sem akarta, csak engedett neked.
Ne beszélj neki erről egy ideig, ne nyaggasd és védekezzetek rendesen. Ha most "véletlenül" vagy erőszakkal rábeszélve terhes leszel, előbb-utóbb úgyis le fog lépni.
Amit az utolsó csinál, nehogy megfogadja valaki, undorító játszmázás, húzd meg-ereszd meg játék!
Szerintem kérdezd meg, h miért nem akar babát, mert biztos, hogy van oka, csak sokszor nem akar róla beszélni vagy nem is tudja megfogalmazni. Azt szeretné, ha külön tudnátok menni? Azt szeretné, ha dolgoznál még 1-2 évet? Mondd, h te szeretnéd tudni biztosan, h akar-e gyereket, tőled akar-e, és azt, h milyen határidőn belül. Jelöljetek ki egy pontot, amikortól élesben megy a próbálkozás, így neki is lesz ideje ráhangolódni a témára. Javaslom, hogyha ezt megbeszéltétek, jó ideig ne essen szó a babatémáról.
Lehet undorító vagyok :) Ki tudja :)
De én mindig elérem amit akarok ;) Vagy így vagy úgy...
Az élet egy játék és én k.rva jól tudom játszani. :D
:D
Igen nagy az arcom is.
Ebben se látok kivetni valót :)
Kit hagynak el előbb, nem tudom.
Ezen nem kéne versengeni mert sírás is lehet a vége ;) És az Én "fajtám" nagyon ritkán szokott sírni.
De térjünk vissza erre 10 év múlva.
Nem áll rosszul a szénám ha 3 éve nyüstöl kistesóért, tavaly vettünk házat és idén kért, hogy ismét gondolkozzak el a házasságon.
Vagy igen? :)
15-ös
Remélem a pasiddal maximálisan összeilletek, remélem, ő is olyan undorító, mint te, és mindig eléri, amit akar. Szívből kívánom, h a zsák megtalálja a foltját!
Én is megtaláltam és sose kívánnék másnak olyat, amit magamnak nem :DD
Tanítgatom.
Sajnos Ő is az egyenes és nyílt emberek közé tartozott. Mostmár kezdi megérteni hogy nem minden körülmények között kell az igazat mondani..
Nem nevezem foltnak mert nem tartom keresztnek amit cipelnem kellene :)
De ha neked meg lett a foltod akkor gratulálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!