Minél többet olvasok a teherbeesésről és minél jobban figyelem magamat, rá kell jöjjek, hogy annál kisebb az esély arra, hogy bármilyen tünetből következtetni lehessen bármire is?
Figyelt kérdés
ha hányingerem van, lehet h. terhes vok, de lehet, hogy csak gyomorrontás
ha hőemelkedésem van lehet, hogy menstruálni fogok, lehet, hogy terhes vok
ha mellfeszülést érzek, lehet, hogy a terhesség miatt, de lehet, hogy szimplán a mensit jelzi előre
ha fázom, lehet hogy hideg van, de az is lehet, hogy terhes vagyok
ha felfázós érzésem van, lehet hogy felfáztam, de az is lehet, hogy a terhességgel összefüggésben vérbőség miatt a húgyhólyagom érzékeny
BÁrmilyen tünetem lehet, ugyanannyi az esély erre is meg arra is. Akkor meg miért találgatunk?? Hisz mindenki találgat, kommeltál stb.....
2013. jan. 20. 13:44
1/11 anonim válasza:
Mert ha pl ebből az 5 tünetből 3 megvan egyszerre, nagyobb az esély hogy baba van a dologban, minthogy véletlen. 1 tünetre senki nem mondja, hogy biztos terhes vagy. Nem értem miért írnak ki minden nap 20 ilyen kérdést, miért nem várják meg, amíg biztosat mutat a teszt? Nem értem miért kell már szinte rögtön szex után megcsinálni a tesztet aztán meg felrakni ide az odaképzelt csíkjaikkal.
2/11 anonim válasza:
Teljesen igazad van :-) És tedd hozzá azt is hogy aki teherbe akar esni az hajlamos a tünetek egy részét beképzelni. Én háromszor hittem azt hogy terhes vagyok, tüneteim is voltak, mindháromszor tévedtem. Negyedszerre nem éreztem semmit, meg amúgy is úgy voltam vele hogy elegem volt már a képzelődésből meg a találgatásból, hagytam az egészet a francba. Na akkor lettem terhes :)
3/11 anonim válasza:
Én pár év alatt már mindenfélén átestem, csak sajnos még mindig nincs baba. Ezekből okultam, volt hogy fájt a mellem volt hogy nem,volt hogy már ovutól kezdve fájt volt hogy egyáltalán nem. VOlt hogy szurkált a méhem vagy petefészkem mensiig, volt hogy nem,vagy mellem szúrt ne meg ezerféleképp fájt már/alul,felül,oldalt,../. Volt hogy felpuffadtam volt hogy nem. Hányinger is volt na meg lázasnak éreztem magam. Na meg voltak sugallatok ,hogy na most nem vagyok egyedül. Ahh lehetne még sorolni tehát én már ezeken nem lovagolok és nem áltatom magamat kérdést is max kétszer tettem fel amire nem találtam választ,de persze nem arról szólt hogy "lehetek e terhes?". Én azt várom ,hogy végre elmaradjon a menzeszem és majd a tesztnek hiszek. Sokan feleslegesen költenek rengeteg pénzt terhes tesztekre,hisz az is sok esetben menzesz előtt pozitív de a vérzés mégis megjön. És feleslegesen hergelik magukat hogy na most,na most ugye terhes vagyok, ,reménykedni lehet,de nem szabad a ló túloldalára esni. És tényleg már millió ugyanolyan kérdést feltettek már.
4/11 A kérdező kommentje:
Kezdem azt érezni, hogy az egész csak lutri. Kiszámíthatatlan, véletlen egybeesések sorozata. Ha a doki megállapítja, talán az igaz.... legalábbis abban a pillanatban.
2013. jan. 20. 16:59
5/11 A kérdező kommentje:
Nekem jelen pillanatban a hőemelkedéstől kezdve a hidegrázásion át a felfázás érzéssel és hányingerrel, mellfeszüléssel együtt mindenféle tünetem van. Igazából a sok kérdés olvasása után már azthiszem csak beképzelem. Illetve gondolkodom rajta, hogy tényleg érzem, vagy csak beképzelem? Az a szerencse, hogy csak hétvégén tudom olvasni ezt az oldalt, mert ha hétközben is itt lógnék, tuti meghülyülnék...Így sincs sok hozzá.
2013. jan. 20. 17:06
6/11 anonim válasza:
amugy mikorra nem varod?en teljesen egyetertek veled, ugyanigy érzek, már minden tünetem megvolt, de azt hiszem, hogy csak beképzelem, a lényeg hogy 4nap mulva megtudom.mondjuk tegnap találkoztam pár barátommal akiket 1honapja nem láttam és azt mondtak hogy megviselt az arcom, látni rajtam hogy valami nincs rendben.hát már nemtudom, közben lehet van valami komoly betegségem....és nem baba
7/11 A kérdező kommentje:
Én tegnapra, ill. mára nem vártam. Idáig nem is jött meg.:) Hát reménykedem egy kicsit. Ha holnap sem jön meg, akkor csinálok tesztet.
2013. jan. 28. 20:21
10/11 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es!
Amikor feltettem a kérdést, még nem volt eredmény. Azóta már 8 hetes kismama vagyok!!:)))))
2013. ápr. 23. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!