Minél többet olvasok a teherbeesésről és minél jobban figyelem magamat, rá kell jöjjek, hogy annál kisebb az esély arra, hogy bármilyen tünetből következtetni lehessen bármire is?
Figyelt kérdés
ha hányingerem van, lehet h. terhes vok, de lehet, hogy csak gyomorrontás
ha hőemelkedésem van lehet, hogy menstruálni fogok, lehet, hogy terhes vok
ha mellfeszülést érzek, lehet, hogy a terhesség miatt, de lehet, hogy szimplán a mensit jelzi előre
ha fázom, lehet hogy hideg van, de az is lehet, hogy terhes vagyok
ha felfázós érzésem van, lehet hogy felfáztam, de az is lehet, hogy a terhességgel összefüggésben vérbőség miatt a húgyhólyagom érzékeny
BÁrmilyen tünetem lehet, ugyanannyi az esély erre is meg arra is. Akkor meg miért találgatunk?? Hisz mindenki találgat, kommeltál stb.....
2013. jan. 20. 13:44
11/11 anonim válasza:
Gratulálok. Ritka ha a beképzelt tünet igazi terhesség okozta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!