Hogyan terelhetném el a gondolataimat a teherbeesésről?
Mindenki azt mondja, ha "feladja", másra koncentrál, összejön.
Nekem a doki hasi ultrahangon, a 12. napon nem látott tüszőt a méhstimuláció ellenére (3.clostis hónap)....nem tudok semmire sem figyelni..itt ülök a gép előtt, a bőgés határán....:( lehet egy másik dokit kellene keresni. A magánorvosom nem akarja az ultrahangos követést, egy kolléganőm intézte el egy rendelőintézetben a vizsgálatot....:( nem hiszem el...újabb kidobott hónap. Utálom, hogy már csak erről szól az életem, de nem tudok másra gondolni. :(
A Clostylbegit a petefészek müködést stimulálja,nekem a 20 nap körül volt az ovulációm,ezért nem volt semmi félidőben!Én az 5.Closti után lettem babás,addig görcs,akkor pedig úgy voltam,ez a hónap eltelik,és injekció...aztán mégse...
Figyelemelterelés:Próbálj az ünnepre ,ünnepvárásra hangolódni,nézelődj,törd a fejed dekoráción,menün,ünnepi ruhádon,hagyd hogy elragadjona hangulat.Ha kizökkensz igyál egy forró csokit,kényeztesd magad,a párod!Jó ünnepi készülődést!
Szia
Nekem két hete volt a 2. inszemem. 5 tüszőm érett meg a stimulálásra (és nincs peteérés gondom, csak a nagyobb esély érdekében stimuláltak). Az elsőnél 3 tüszőm volt és mégse lett baba belőle. Így most én inkább úgy gondoltam a 2. inszem után, hogy nem érdekel az egész, bár nyilván nem lehet teljesen kitörölni a fejedből ezt a gondolatot! Nekem is mindenki azt mondja ne gondoljak rá, és összejön. Csak nem tudom hogy kell! Inkább belevetettem magam a munkába és egész jól elterelte a gondolataimat! És én keresnék másik orvost! És ne aggódj, jön a baba, amikor akar! :D
itt tartok most. Már kb 2 éve nem védekezünk. Februárban sikerült, sajnos 9 hét múlva el is halt a terhesség, azóta semmi.... Már utálom a sok gyógyszert: clostylbegit, bromocryptin, terhesvitamin és társai. Végül még az oltást is beadattam. DE hogy még csak tüszőm sincs...az is zavar, hogy dokim nem akarja az uh-s figyelést...bár lehet az is őrületbe kergetne...Bár, ami a legrosszabb, a környezet reakciója: gondolj másra, ne görcsölj, most nem akar jönni a baba..már bocs, de menjenek a francba
Én csak azt tudom mondani, ami az én tapasztalatom.
Nem tudsz nem görcsölni!!!
Nem tudod elterelni a figyelmed!!!
Tudod mikor fogod majd tudni? Amikor valami OLYAN MÁS dolog jön közbe vagy vagy amikor már tele lesz a hócipőd mindennel.
De ez tudatosan nem megy.
Szerintem.
Én pont így voltam. Kétségbeesve, reményvesztetten!
A nov volt az első hónap, hogy azt mondtam, menjen a francba a terhesnek lenni akarás! Elegem van, meg különben is. Besokalltam. Még az ovum napjain sem voltam otthon direkt! Erre képzeld, megvárt a drága! :)
Sokkal később volt ovum,mint bármikor,de erre utólag jöttem csak rá.
Háááááááát szerintem most sikerült.
Soha ilyen magas a hőm rögtön az 1. dpo óta nem volt!
Őrület,de ez nem megy másképp...
ezt átérzem:)
most a 8mm-es tüszőmnek drukkolok,hogy legyen nagyobb :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!