Hogyan tereljem el a gondolataimat a terhességről mikor a körülöttem élőknek gond nélkül összejött?
Ha már szedsz rá bogyót és Closty-t is, akkor már jók az esélyeid, bízzál benne! Vagyis próbáld meg, hogy mondogatod magadban mikor elkezdenél szomorkodni, hogy: "szedem a bogyót az inzulinra, akkor az rendbe hoz, szedem a closty-t is, tuti lesz most pé-m, tehát miért ne sikerülne. Minden OK, biztos hatnak a gyógyszerek, csak nyugodt kell, hogy legyek. Ha ideges vagyok, az úgysem segít. Attól nem leszek előrébb, csak rosszabb..."
Én így szoktam nyugtatni magam...Persze 2-3 havonta van egy sírós nap, utána megy tovább az élet...
Ennyit tudtam segíteni, én ezt alkalmazom.
1 év után el kell mennji kivizsgálásra.A PCOS nem egyszerű dolog,és lehet segítség kell.Vagy csak máshogy és okosan adagolni a clostyt.A barátnőm is PCOS.Az orvosa mondta,ha babát szerten időben jelentkezzen,mert lehet hosszú menet lesz.
Én nem várnék a helyedben.Ki mit mond az meg le van....
N
Tudom, hogy nem konnyu nem gondolni ra es nem stresszelni, de biztos sokat segitene. Anyukam 10 ev (!!!) probalkozas utan orokbe fogadta a noveremet, ra par honapra teherbe esett velem, majd meg egy ocsem is lett. :)
Mi mar majdnem 1 eve probalkoztunk a ferjemmel, es semmi, amikor vegul felmondtam a nagyon stresszes munkahelyemen. A ra kovetkezo peteeresnel osszejott a baba! Ugyhogy a stressz valoban nagyon sokat szamit, probalj meg lazitani es nem idegeskedni, ha megtehetitek, utazzatok el akar csak egy hosszu hetvegere pihenni. A baba jonni fog, amikor a legkevesbe szamitotok ra! Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!