Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tereljem el a gondolata...

Hogyan tereljem el a gondolataimat a terhességről mikor a körülöttem élőknek gond nélkül összejött?

Figyelt kérdés
már legszívesebben állományba mennék hogy kipihenjem magam.annyira kiborultam pedig én erős vagyok általában.
2011. aug. 4. 10:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Mióta próbálkoztok?
2011. aug. 4. 10:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Két és fél éve.A párommal minden rendben.Én pcos vagyok és magas az inzulinom amire merckformint szedek + clostyt 3 hónapja.
2011. aug. 4. 10:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első hsz.vagyok. Mi 2 éve próbálkozunk. Tesóméknak 2 hét alatt sikerült (első alkalommal) és még ő játsza az eszét, hogy minek megyünk a Kaáliba, miért nem próbálkozunk még. Na erre elküldtem finoman a pics*ba. Mondtam neki, azt sem tudod milyen egyszer csalódni, nem pedig hónapról hónapra. Sógornőm is jött ezzel a szöveggel, hogy várjunk még, 2 év nem a világ. Ráadásul mind2jüknek pici babájuk volt (már 1 és 1,5 évesek), a barátoknak is lett tervezett és váratlan baba is... és még élek és virulok. Hogy lehet elterelni a gondolatokat? Jó kérdés. Majd jön magától. Van olyan hónap, amikor már csak azt veszem észre, hogy hú de görcsölök, biztos megjön, de mikor is? Néha meg számolom vissza a napokat. Ugye nem kell mondanom, hogy a nem rágörcsölős hónapban sem jött össze. Nálunk páromnál van gond, mióta azt tudjuk, valahogy türelmesek lettünk, de iszonyú nehéz. Néha tornázok, néha tanulok, néha csak komédiát nézek ha éppen elkezdek agyalni a babám és már el is tereltem a gondolatot. Mindig azzal nyugtatom magam, hogy ki tudja, talán most sikerült, de ha nem, akkor biztos a köv. hónapban. Biztatom és nyugtatom saját magam, máshogy nem megy.
2011. aug. 4. 10:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Néha olyan egyedül érzem magam ebben a problémában.azt hiszem nem érdemes itthon maradnom majd a meló eltereli a gondolataim.mielőbbi babásodást kívánok.
2011. aug. 4. 10:54
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha már szedsz rá bogyót és Closty-t is, akkor már jók az esélyeid, bízzál benne! Vagyis próbáld meg, hogy mondogatod magadban mikor elkezdenél szomorkodni, hogy: "szedem a bogyót az inzulinra, akkor az rendbe hoz, szedem a closty-t is, tuti lesz most pé-m, tehát miért ne sikerülne. Minden OK, biztos hatnak a gyógyszerek, csak nyugodt kell, hogy legyek. Ha ideges vagyok, az úgysem segít. Attól nem leszek előrébb, csak rosszabb..."

Én így szoktam nyugtatni magam...Persze 2-3 havonta van egy sírós nap, utána megy tovább az élet...

Ennyit tudtam segíteni, én ezt alkalmazom.

2011. aug. 4. 10:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Fogom a csipiszt nektek is! Ja, még annyi, hogy van egy ismerősöm, aki szintén PCOS és a párjának is gond volt a számmal, abban a hónapban alig voltak együtt és terhes lett! Hinni kell a csodákban, mert vannak!!
2011. aug. 4. 10:59
 7/10 A kérdező kommentje:
A párom is ezt mondogatja ha stresszelem magam csak rosszabb lesz.Még ez az idő is szomorkás.
2011. aug. 4. 11:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Igaza van párodnak, hallgass rá! :) Amikor nagyon lent vagyok és se pozitív gondolat, se semmi nem tud segíteni, akkor meghallgatok pár olyan számot, ami mélyen érint, közben elkezdek pityeregni, kipanaszkodom magamat saját magamnak ( :D ) és máris jobb. A gond az, hogy nem is tudod kivel megosztani a bajod. Aki nincs ilyen cipőben, az nem érti és nem is érzi át a fájdalmadat, a párunkat pedig nem nyaggathatjuk, mert neki is olyan nehéz, mint nekünk.
2011. aug. 4. 11:15
 9/10 Grófházy ***** válasza:

1 év után el kell mennji kivizsgálásra.A PCOS nem egyszerű dolog,és lehet segítség kell.Vagy csak máshogy és okosan adagolni a clostyt.A barátnőm is PCOS.Az orvosa mondta,ha babát szerten időben jelentkezzen,mert lehet hosszú menet lesz.

Én nem várnék a helyedben.Ki mit mond az meg le van....

N

2011. aug. 4. 12:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem konnyu nem gondolni ra es nem stresszelni, de biztos sokat segitene. Anyukam 10 ev (!!!) probalkozas utan orokbe fogadta a noveremet, ra par honapra teherbe esett velem, majd meg egy ocsem is lett. :)

Mi mar majdnem 1 eve probalkoztunk a ferjemmel, es semmi, amikor vegul felmondtam a nagyon stresszes munkahelyemen. A ra kovetkezo peteeresnel osszejott a baba! Ugyhogy a stressz valoban nagyon sokat szamit, probalj meg lazitani es nem idegeskedni, ha megtehetitek, utazzatok el akar csak egy hosszu hetvegere pihenni. A baba jonni fog, amikor a legkevesbe szamitotok ra! Sok sikert!!!

2011. aug. 4. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!