Hogy tudnám a gondolataimat elterelni a teherbeesésről?
Azért, hogy vegye már észre az a nő, hogy még vannak jók rajta kívül is, ne gondolja már, hogy itt ő az egyedüli, aki elért valamit az életben és a fondorlataival fölöttünk áll.
Nem volt egyértelmű?
39 ment a zöld kéz ;)
Büszkeség lehet több f.szt megfogni 22 évesen, mint kilincset ;)
Ebben nem fogunk versenyre kelni mert tuti Te nyernél :)
Én megválogattam, hogy kivel bújtam ágyba nem úgy, mint mások nekem ez a szám egy kezemen is megszámolható...
Ember kérdése, hogy milyen. Én öntelt vagyok és akaratos céltudatos, Te szerény kedveske és aranyos... Szerinted ki viszi valamikor is többre? Én!
Miért? Mert az Én típusom játszva megforgat a tengelyed körül (kis számítással, alatomossággal és szórakozva).
A jog világában téged megesznek a "nagy halak", de míg bojtárkodsz biztos kikupálódsz valamennyire... Ha meg nem, akkor felesleges volt a diákhitel vagy az ösztöndíj az állam részéről... Akkor azt mondom jár a tisztelet, ha anyu és apu nélkül csináltad végig úgy, hogy Te kerested meg a diplomára valót és ha nem is bírod kihasználni abban a kedves rendes abszolút nem számító jogi világban, akkor lesz mivel begyújtani egy téli estén (valamire tényleg érdemes volt akkor).
Autóm nekem is van... És? 18 évesen vettem meg az első önálló autómat... Most "oszt' akkó mi van"? De most ezen fogunk harcolni? Kinek van nagyobb, mi a fogyasztása, mikori évjáratú stb?
Vannak tőlem okosabbak, rafináltabbak szebbek jobbak ez itt nem is kérdés, de azt tudom, hogy Ti egyenlőre nem vagy köztük ami rám nézve azt jelenti, hogy pozícióból indulok ebben az életben.
Én míg rafináltsággal elérem amit akarok mások rengeteget térdelhetnek érte könyörögve, párnát tele sírva. Én nem választom a hosszabb utat, nekem a rövidebb kell és minden azonnal.
Nem írtam hány f.szt fogtam meg, csak hogy hányat foghattam volna meg, ha akarom. Szövegértelmezési problémáid vannak, kedves, de hagyd mert boldogulsz ebben a világban, már most jó pozíciót foglalsz el a ranglétrán. :))
Nevetek, mert senkit nem ismersz itt és mégis azt hiszed valamivel is feljebb vagy, pedig nem.
Én megyek egyetemre de írogass nyugodtan, mindannyian észrevehettük mennyi időd van. ;)
Szia!
"Én szép vagyok de rohadtul, minden pasi a lábam előtt hever és eddig csak azt nem szereztem meg, akit nem akartam"
Lehet hogy Te nem tudsz írni...
Ez elég egyértelmű de kiemelem, hogy az egyetemen még rákérdezhess egy magyar szakostól:
EDDIG CSAK AZT NEM SZEREZTEM MEG, AKIT NEM AKARTAM.
biztos azt jelenti, hogy 1 fiú volt életedben :) A madár meg én vagyok...
Időm van, mert tetszik, hogy mindenki próbál valami keményet írni és besülnek vele...
Holnapra már úgyis lejátszódik ez a dolog...
A gyerekem oviban volt, mostmár alszik időm meg van leiskoláztatni sok mindenkit. Szöveg értésből is :)
Szia!
Tanulj sokat :)
U.I.: Nem mindenki felett állok :) Nem vagyok Én "Isten"...
A jogi egyetemen nincs "magyar szakos" :) és igen, eddig azt nem szereztem meg akit nem akartam, vagyis azt a 2 fiút, aki a lányok nagy többsége számára elérhetetlen volt, én megszereztem, a többit meg nem akartam. :))
Értesz a mellébeszéléshez, de arra nincsen semmi szükség.
22 vagyok és nem 3O, valamit benéztél. :)
Amúgy tanulj meg helyesen írni (pont, vessző után szóköz.. rémlik?), mert így elég gáz, hogy próbálod kiosztani az embereket. Nyugi, még neked is van időd fejlődni! ;)
Nem gyerekes dolog, hogy ha nincs mivel visszavágni akkor jön a helyesírás duma? (de különben mindenhol)
Olvasd csak vissza a 39-es hozzászólásod. Rögtön találsz szóköz és egyébb hiányt is (de ezt meg se említettük, mert egy 22 évesnek is lehet joga véleményt formálni és nyilvánítani).
Csak azért szólj le mást kicsi lány, amit Te nem követtél el. :)
Ja amúgy nagyanyámnak van egy nagyon jó mondása, ha rászólók azért mert rosszul ír valamit:
"Én megtanultam írni b.zdmeg, Te tanuld meg elolvasni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!