Hogy tudnám a gondolataimat elterelni a teherbeesésről?
örlődök? :) Na milyen sokan tanultak itt pszichológiát XD
Aztán min örlődök?
jó ilyeneket olvasni... Nem vagyok "troll" csak igyekeztem megválaszolni, Én mit, miért tettem és teszek! Ha ezt trollnak hívják, na akkor az még nem voltam :) Gyes beteg untakozó anyuka se, meg hasonlók se... :D
Sebaj, ezek mind tök jó dolgok (ha hiszitek, ha nem én ennek örülök).
Nagyvilági nem vagyok kis városban élek néhány éve még község volt.
A szánalmas jelző nem tudom, hogy rám klappol-e, összehasonlítanám sok mindenki életét az enyémmel lehet, hogy az engem felcimkéző emberek élete gagyibb (hogy szépen fogalmazzak), mint a nyugatiban a csöveseké, azzal együtt hogy Ti esetleg "családban" éltek, "társal", "boldogan" várjátok a jövőt.
Remélem mindenki érti az idézőjelek jelentését és nem kell elmagyarázni.
Én szép napot kívánok mindenkinek!
Kedves Kérdező!
Ami nem megy egyenes úton az megy okosan!
Mindig az okosabb irányít és, ha elgondolkozol és magad körül szétnézel akkor sok kapcsolatban észre veszed, hogy egy nő mindig úgy választ társat, hogy Ő az okosabb fél, és az irányító alkat. A Férfi szellemileg valamivel alatta helyezkedik el (ezt nem úgy értem hogy h.lye a férfi, bár olyan is van, hogy jajj inkább meg se szólaljon). Ez a legtöbb nőnél ösztönös.
Azok akik meg nem, így csinálják azok itt szoktak sírni, hogy férjem megaláz, kifillérez, nem ad pénzt, nem akar ezt és azt és felsőbb rendűnek hiszi magát, sok hős meg jön vígasztalni.
Okos Nőnek kell lenni és nem butának, hogy felcsináltatjuk magunkat és sírunk késöbb, hogy ember elhagyott és gyereket várok (vagy már van is kettő) és itt bíztatják egymást hogy jajj te szegény és jajj az a kö.csög.
Mint amit "sajnos" itt is szoktam olvasni..
Én nem arra bíztattalak, hogy ess teherbe aztán szembesítsd vele. Isten őrizz az a gyereknek is csak egy elfuserált élet lesz. Csináld okosan, mert, hogy amit dobott a gép azzal kell játszani...
A női praktikák se véletlen léteznek (és sok hős anyuka aki engem szid is él vele :) ) és nem az Én generációm találmánya...
Ahogy a mondás is tartja a Férfi a fej, de a Nő a nyak. És a nyak dönti el merre fordul a fej :)
Ez egy nagyon okos mondás csak tudni kell használni!
Jesszusom, utolsó, az okosság tényleg jól jön,akár férfiról, akár nőről legyen szó, de te ezt kívülállóként nem értheted:)
Te nem vagy okos, az okosak nem szokták magukról hangoztatni ezt. A tanácsod meg csak egyszerű kib@szás azzal az emberrel, akit társul választottál, sima hátbaszúrás. Ez lenne a nagy okosság?
Az okos ember tudja magáról, hogy okos.
Csak én vagyok annyira öntelt,hogy ezt tudom és nem is szégyenlem (meg még rengetegen akik a Te ízlésednek soknak számítanak vagy csak a környezetedben nem található meg pl Orvos, ügyvéd, pszichológus).
Nem véletlen tanultam azt amit, nem véletlen olvasok sokat és sokfélét.
Tudom, hogy az intelligenciám az átlag feletti ezt egy jó pár teszt is bebízonyította (de mostmár ehhez tesztre sincs szükségem ;) ).
Ezek a kezdő kis "oltások" amiket ellőttök meg nem egészen vall felnőtt emberekre. Kb. annyira gagyi szöveg az, hogy Te az intelligenciát kivülállóként nem értheted, mint az, hogy úgy szájba csaplak hogy a fogaid keringőzni fognak..
PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF.....
Én a kívülálló :D
Te hallasz egy gagyi szöveget (gondolom valamelyik sorozatban nyomták le és besírtál a röhögéstől) azt hiszed ezzel mekkora oltást tolsz le, és most Te vagy itt a szende szüzek, a "gerinces" nők megmentője.
HATALMAS TAPS :D Tényleg jár :D veregesd magad hátba mert ekkora beszólást még sose olvastam...
Tanulj, olvass sokat és majd beszélgetünk, ha felnősz a szintemre, de addig, hogy itt a vagdalkozást hallgassam az sok.
Bár értelmet keresni egy ilyen ember fejében (aki így vagdalkozik, mint Te is), olyan mint a tű a szénakazalban... Reménytelen!
Akkor Te pontozol fel folyamatosan.. :)
Köszi :)
Akkor ezek szerint hasonló típusok vagyunk, ha ez a véleményed ;)
Csak ámulok és bámulok...te Atyaúristen!
Én szép vagyok de rohadtul, minden pasi a lábam előtt hever és eddig csak azt nem szereztem meg, akit nem akartam, 22 évesen hiperszuper autóm van és hamarosan jogi diplomám lesz és okos vagyok meg intelligens, sok idegennyelvet beszélek és rengeteget olvasok...DE ezzel sosem dicsekednék, sosem írtam ilyesmire utaló hozzászólásokat senki kérdésénél.
Te eszednél vagy, "Öntelt"? Most komolyan...olvastam az irományod és köpni-nyelni nem tudtam.
Szerintem nem épp a legmagasabb IQ szintre vall, hogy itt fényezed magad. Erre semmi szükség, vannak még olyan jó nők itt (sőt, sokkal jobbak is), mint te, de hát a jó portékának nem kell reklám ugye. :))
"Én szép vagyok de rohadtul, minden pasi a lábam előtt hever és eddig csak azt nem szereztem meg, akit nem akartam, 22 évesen hiperszuper autóm van és hamarosan jogi diplomám lesz és okos vagyok meg intelligens, sok idegennyelvet beszélek és rengeteget olvasok.."
Akkor ezt itt minek írtad le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!