Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Livi!Igen olvastam a te történeteidet is!kell a progeszteron,úgy látom vagyis olvasom itt,meg amúgy is.Hiszen segíteni kell a Babának,hogy megmaradjon,bent maradjon jó helyen.Sajnos nekünk nem termel eleget a szervezetünk :(!De miért?Olyan fura,hogy mi várunk,vágyunk a Babára és nehezen,nehezebben jön össze,valakinél pedig úgy van,hogy "Ránéznek és már terhes"!Se baj,hiszen erősek vagyunk és megtesszük,hogy boldog Család legyünk :)!Livi,nem adjuk fel,OKÉ!!???
Nekem is kezd egyre jobban érződni a Closti hatása,napközben kis alhasi fájás,és hol melegem van,hol fázok!De bírom,mert babát szeretnénk!peteérésig még van pár nap,de már most gyakorolunk az ágyban :) a párommal.
Edi,csak nyugi,ne a múltat nézd hanem a jelent.Nem hinném,hogy árt a picinek az a pár szem nyugtató,viszont az emeléssel óvatosan!A doki nem mondta,hogy veszélyeztetett terhes lennél?Már csak azért is,mert gyógyszer segítségével estél teherbe és progeszteron pótlásra van szükséged??!!
Én mint óvónéni,akinek 3éves gyerekei vannak az oviba és abból is 25 :),elgondolkozok!Viszont lassan vége az évnek is.Kolléganőim ajánlják,hogy amikor megtudom menjek táppénzre,fő a nyugalom.Válaszom erre,hogy nem lehet tudni,hogyan viselem majd az áldott állapotot.De még tudom,erre a kérdésre és döntésre várnom kell.De már elgondolkoztam rajta.Hiszen,ha bírom az jó és pénz is jól jön,hát még az év végi prémium és abból már lehet vásárolni a Babának. Jaj,látjátok hol jár már az eszem.
De mondjátok azt,hogy ti nem gondolkoztok el az ilyeneken vagy hasonlókon??!!Jó,hogy kitudjuk és megtudjuk beszélni a dolgokat.Még nem is ismerjük egymást,mindenki az ország más más szögletéből ír,de egy a cél,az hogy BABÁNK legyen!
Ha történik valami írjatok,ha nem akkor is,beszéljük ki!
Nóri

Sziasztok lányok!
Ma voltam a Nőgyógyászomnál és nagyon rossz híreket mondott.Először is nincs domináns petém,1próbálkozik de kicsike :(,az is a balban van,a jobb petefészekben nincs is! valószínű folytatni kell a Closty kúrát,de mondta,hogy próbálkozzunk,mert semmi sem biztos.Ekkor már sírás küszöbén voltam,amikor folytatta,hogy mintha úgy látna,hogy Kétszarvú egynyakú méhem van(akkor beszélünk, ha a Müller-csövek a méh legfelső része kivételével összeolvadtak, a méhnyak nem osztott és a méh is csak részben kettőzött, gyakran az egyik fele csökevényes is. Ha ebben a csökevényes részben jön létre terhesség, az a méhrepedés kockázatát hordozza magában, a magzat kihordására általában nincs lehetőség.).
Mondom: Tessék???Micsoda???Hát ezt nem hiszem el.
Erre a Nőgyógyász: Nem kell aggódni,próbálkozni kell a Closty kúrát folytatni még és ha a kúra után sem jön össze,lehet lesz egy kisebb műtétem.De nem mondta 100%,hogy nekem van ilyenem,majd egy vizsgálatból kiderül amit a Closty után csinálnak.Nem kell aggódni!
Most mondjátok meg,még egy kicsit nehezedett a teherbeesés.Úgyhogy egy kicsit ki vagyok,de összekapom magam,mert muszáj.És előre kell nézni!
Remélem Edi,Livi,Évi ti jól vagytok és légyszi mondjatok jobb híreket!
Nóri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!