Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg a fél adag clostilbegy...

Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Figyelt kérdés
Olyanoktól szeretnék segítséget kérni akik szedték! Most egyik ismerősöm elkezdte szedni és mondta hogy a napi 2x fél 5 napig nem olyan hatásos! Orvosi javallatra szedem így, más is szedte ilyen dózisban? Bízom az orvosban csak tapasztalatokat szeretném ha leírnátok! Köszi

2013. márc. 26. 14:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/430 A kérdező kommentje:
Lányok nekem is nagyn felerősített mindent a closti pedig tényleg csak fél adagot ettem de mondtam is hogy ha fél adag ennyire brutál mit csinál az egész? Amint abbahagytam már éreztem vmit odalent a peteérés napján meg ülni nem bírtam reggel itt munkahelyen is sétálgattam mint egy hülye úgy feszült tényleg fájt az ülés is, hőhullámaim voltak egyszer izzadtam máskor kirázott a hideg, és hasam meg akkora lett mint egy három hónapos terhesnek , na ez még mindig megvan óriási a hasam fel vagyok fújódva de erre nem mondta az orvos hogy baj lenne ez egy jel annyit mondott erre! Most így utólag meg lelkiiemeret furdalásom van ha visszagondolok hogy peteérés után vettem be nyugtatót majd szét robbantam azt hittem hogy megverek vkit olyan ingerlékeny lettem, pár napig szedtem csak de hát álmomban nem gondoltam volna hogy már rögön sikerülhet hiszen tényleg úgy teltek el hónapok hogy semmi nem volt már szinte megszoktam... arról nem is beszélve múlt héten 6karton befőttet emelgettem kb 4x, ó és a pozi teszt előtti este buliban voltunk a párom becsiccsentett én vezettem és a kocsi előtt az utca végén volt 4 zsalukő én azt emelgettem bátran mit sem foglalkozva semmivel hogy haza tudjunk menni mert útban volt :) hát nem kíméltem magam, lehet ezért görcsöltem én be akkor hajnalban mikor ugye a teszt is + lett biztos egy kicsit megeröltettem de tényleg nem gondoltam volna! Most már kímélem magunkat 10000-el!!!!! Azóta csak pihenek alszom pihenek :) tényleg kellett a progeszteron pótlás most már egyátalán nem érzek semmilyen fájdalmat sem odalent! Írjatok lányok hogy nektek hogy alakult a hónap! Puszi Edi
2013. ápr. 4. 06:30
 52/430 anonim ***** válasza:

Livi!Igen olvastam a te történeteidet is!kell a progeszteron,úgy látom vagyis olvasom itt,meg amúgy is.Hiszen segíteni kell a Babának,hogy megmaradjon,bent maradjon jó helyen.Sajnos nekünk nem termel eleget a szervezetünk :(!De miért?Olyan fura,hogy mi várunk,vágyunk a Babára és nehezen,nehezebben jön össze,valakinél pedig úgy van,hogy "Ránéznek és már terhes"!Se baj,hiszen erősek vagyunk és megtesszük,hogy boldog Család legyünk :)!Livi,nem adjuk fel,OKÉ!!???

Nekem is kezd egyre jobban érződni a Closti hatása,napközben kis alhasi fájás,és hol melegem van,hol fázok!De bírom,mert babát szeretnénk!peteérésig még van pár nap,de már most gyakorolunk az ágyban :) a párommal.

Edi,csak nyugi,ne a múltat nézd hanem a jelent.Nem hinném,hogy árt a picinek az a pár szem nyugtató,viszont az emeléssel óvatosan!A doki nem mondta,hogy veszélyeztetett terhes lennél?Már csak azért is,mert gyógyszer segítségével estél teherbe és progeszteron pótlásra van szükséged??!!

Én mint óvónéni,akinek 3éves gyerekei vannak az oviba és abból is 25 :),elgondolkozok!Viszont lassan vége az évnek is.Kolléganőim ajánlják,hogy amikor megtudom menjek táppénzre,fő a nyugalom.Válaszom erre,hogy nem lehet tudni,hogyan viselem majd az áldott állapotot.De még tudom,erre a kérdésre és döntésre várnom kell.De már elgondolkoztam rajta.Hiszen,ha bírom az jó és pénz is jól jön,hát még az év végi prémium és abból már lehet vásárolni a Babának. Jaj,látjátok hol jár már az eszem.

De mondjátok azt,hogy ti nem gondolkoztok el az ilyeneken vagy hasonlókon??!!Jó,hogy kitudjuk és megtudjuk beszélni a dolgokat.Még nem is ismerjük egymást,mindenki az ország más más szögletéből ír,de egy a cél,az hogy BABÁNK legyen!

Ha történik valami írjatok,ha nem akkor is,beszéljük ki!

Nóri

2013. ápr. 4. 19:15
 53/430 A kérdező kommentje:
Igen az vagyok, de ülő munkát végzek még bírom! Ha úgy érzem otthon fogok maradni de most még nem akarok! Én is folyamatosan álmodoztam, olyan nehezen teltek a hónapok.. de most itt van :)
2013. ápr. 5. 07:32
 54/430 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok lányok!Edi,annyira jó hogy minden oké!Én is nagyrészt ülő munkát végzek,bár azért stresszes,na de melyik munka nem az :) Nóri és Edi imádom hogy ilyen pozitiv csapatba kerültem,szerencsét fogunk hozni egymásnak!Az első babánk az Edié!Ja és Nóri,ha mostanában lesz a peteérésed akkor nagyon együtt haladunk én a 8. ciklusnapon vagyok,már beszedtem az összes clostit,hétfőn megyek dokihoz,ebben a hónapban mindannyian pozit fogunk tesztelni!Puszi mindenkinek!Szép napot! :))
2013. ápr. 5. 08:30
 55/430 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök hogy ilyen pozitív vagy így is kell!!! Ez a jó! Engem hamarosan műtöttek volna ha most nem sikerül tényleg szinte az utolsó percben jött a kicsi, nagyon nem akartam az átjárhatóságit, párom a spermavizsgálat miatt aggódott hogy teljesítenie kell egy kis pohárkába.... mondtam neki szólok egy csinos nővérkének segít neked :) hát HÁLA ISTENNEK erre nincs szükségem :) !!! Most volt az első hónap amikor valahogy nem izgultam mert képzeljétek mi nem is voltunk együtt peteérés napján mert párom dolgozott és másnap is, nekünk azok a napok kimaradtak :) valószínűleg az ovut megelőző esti szeretkezésből lett a baba :) ! Ne izguljatok sikerülni fog hamarosan!!! Ez a closti tényleg segít!
2013. ápr. 5. 09:19
 56/430 anonim ***** válasza:
100%
Jó nektek,hogy segített...nekem nem:(( de reménykedem...
2013. ápr. 5. 15:32
 57/430 anonim ***** válasza:
Éva! Pozitívan állj hozzá!Hidd el segíteni fog,nem véletlenül van felirva.Hidd el hogy nagyobb fájdalom nincs mint amikor 2 pozi teszt után megjön....végigzokogtam azt a napot!A tehetetlenségtől!De megráztam magam és csinálom tovább!Nézd meg Edinek is sikerült,és nekünk is fog!Kitartás! :))Livi
2013. ápr. 5. 16:00
 58/430 anonim ***** válasza:
Sajna nekem nem jött össze pedig emeltt dózisban szedtem:(( 2*1-et volt és érett domináns folliculus csak szerintem a repedés maradt el és azóta meg se jön...már 42napon vagyok és ilyen hozzú több mint egy éve nem volt a ciklusom:((de remélem az endokrinológus akihez megyek ő lesz a harmadik,hogy fog tudnio segíteni,már mondták használjak progeszteron krémet,hogy ha terhes leszek nehogy elmenjen a baba..magán doki lesz de már 2 ismimnek is hallottam,hogy ő segített...bízok benne..kedden pedig a férjem fogják vizsgálni,remélem legalább nála minden rendben lesz...
2013. ápr. 6. 04:18
 59/430 anonim ***** válasza:
100%
Livi köszönöm,hogy ilyen aranyos vagy:)) Sajnálom ami veled történt,nem lehetett könnyű..:(((((((((SZURKOLOK :)))
2013. ápr. 6. 04:21
 60/430 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Ma voltam a Nőgyógyászomnál és nagyon rossz híreket mondott.Először is nincs domináns petém,1próbálkozik de kicsike :(,az is a balban van,a jobb petefészekben nincs is! valószínű folytatni kell a Closty kúrát,de mondta,hogy próbálkozzunk,mert semmi sem biztos.Ekkor már sírás küszöbén voltam,amikor folytatta,hogy mintha úgy látna,hogy Kétszarvú egynyakú méhem van(akkor beszélünk, ha a Müller-csövek a méh legfelső része kivételével összeolvadtak, a méhnyak nem osztott és a méh is csak részben kettőzött, gyakran az egyik fele csökevényes is. Ha ebben a csökevényes részben jön létre terhesség, az a méhrepedés kockázatát hordozza magában, a magzat kihordására általában nincs lehetőség.).

Mondom: Tessék???Micsoda???Hát ezt nem hiszem el.

Erre a Nőgyógyász: Nem kell aggódni,próbálkozni kell a Closty kúrát folytatni még és ha a kúra után sem jön össze,lehet lesz egy kisebb műtétem.De nem mondta 100%,hogy nekem van ilyenem,majd egy vizsgálatból kiderül amit a Closty után csinálnak.Nem kell aggódni!

Most mondjátok meg,még egy kicsit nehezedett a teherbeesés.Úgyhogy egy kicsit ki vagyok,de összekapom magam,mert muszáj.És előre kell nézni!

Remélem Edi,Livi,Évi ti jól vagytok és légyszi mondjatok jobb híreket!

Nóri

2013. ápr. 7. 12:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!