Az orvosom norculutot írt fel 10 napig utána 5 napig napi egyszeri Clostilbegyt, mivel azt mondta nincs peteérésem, és a mensim sincs ezáltal. Nagyon szeretnék babát a párommal, mit gondoltok ez segiteni fog? Köszönöm előre is
Figyelt kérdés
December óta késik a mensesem, és azt mondta a norculit segiti a menstruáció előidézését, valamint a closti segít a babásodáshoz ..nagyon reménykedem2013. márc. 13. 17:49
1/8 anonim válasza:
Persze abszolút segíthet, csak ne kattogjon ezen az agyad éld az életed és hidd el minden rendben lesz!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) igy lesz :)
2013. márc. 13. 18:49
3/8 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseriteni, de az, hogy gyakorlatilag 3 honapja nincs mensid, az eleg komoly hormonproblemara enged kovetkeztetni (esetek nagy reszeben ez a pco/IR), amit nem artott volna eloszor kivizsgaltatni, es celzottan kezelni, mert igy nem sokat fog erni a closty. Szerintem ne ringasd magad hiu abrandokba, en a helyedben mondjuk be se szednem a clostyt, amig ki nem vizsgaltatom magam alaposan egy endokrinologussal (nem nogyogyasszal mert ez mar nem az o szakterulete, es nem is ertenek hozza!!!!). Sajnalom, ha elkeseritelek, de mihamarabb keress tenyleg egy endokrinologust, ha nem akarod feleslegesen az idod pazarolni, hidd el ezt olyannak aki mar vegigjarta a "maganak nincs semmi baja by: nodoki" kezdetu meset, kesobb megis kiderult, hogy IR-es vagyok.
4/8 A kérdező kommentje:
Elküldtek uh-ra, hozzáteszem én augusztusban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, azt mondta hogy ez még normális valamilyen szinten hiszen bezavart hogy abbahagytam, és azt is hozzátette, hogy akkor küld endokrinológushoz, hogy ha a norculuntol sem jönne meg, vagy további problémák állnak fent, mivel az esetek többségében az endokrinológus igaz több mindent kivizsgál de a vége jó pár esetnél ha nem találnak komolyabb problémát norculut. Én azért követem az utasításait, én hiszek neked és köszönöm szépen, de már annyi pénz ment neki zsebbe hogy csak valami hasznosat akar nekem, nem azt ami árt. de elgondolkodtatál ....holnap fel is hivom, szóval köszönöm a kommentet. azt mondta ha ettől megjön és utána clostit szedek, nagyon megnő a babásodás esélye, de ha nem is sikerülne akkor növelni az adagot ...miért veled mi volt a probléma? te nem akarsz kisbabát? :)
2013. márc. 13. 20:22
5/8 naca81 válasza:
Szia! Nekem is volt hasonló esetem tavaly. Ha csak először fordult elő, akkor nem kell annyira kétségbe esni. Nekem is norcolut hozta meg először. Utána elkezdtem barátcserje kapszulát szedni, mivel nem szerettem volna semmi mesterséges hormonkészítményt magamba tömni. Nekem bevált a barátcserje, azóta minden hónapban van peteérésem, és menstruációm. Szerintem is menj szakorvoshoz, de egy próbát megér.
6/8 A kérdező kommentje:
és baba összejött? mivel mi nagyon akarunk picikét a párommal, egyébként nekem mindig is rendszertelen volt,..abban az időben volt rendszeres amig szedtem a fogamzásgátlót, de előtte is rendszertelen volt, és hát ..most is...viszont baba projekten vagyunk, szóval az is érdkelne hogy tényleg igaz e hogy többségben meghozza a várt örömet a closti, valamint a norculum meghozza tényleg a mensit? egyébként köszönöm a hozzászólásod :) szép estét nektek, neked :)
2013. márc. 13. 21:19
7/8 naca81 válasza:
szia. nekem a norcolut a 10 napos szedés után 5 napra hozta meg a mensimet. Clostyt nem szedtem. Babát még konkrétan nem tervezünk, de ha jön, az sem baj. Amióta szedem a barátcserjét mindíg van peteérésem, és érzem is, és a lényeg, hogy rendszeres lett a ciklusom. Remélem hamar babás leszel.
8/8 anonim válasza:
Nekem az orvosom vérvétel alapján azt mondta, hogy nincs rendszeresen peteérésem (bár én menstruáltam, de a ciklusaim elég össze-vissza voltak). Clostilbegytet én is kaptam és a harmadik hónap után terhes lettem. Szóval, nekünk segített. Bízom benne, hogy Ti is sikerrel jártok majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!