Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg a fél adag clostilbegy...

Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Figyelt kérdés
Olyanoktól szeretnék segítséget kérni akik szedték! Most egyik ismerősöm elkezdte szedni és mondta hogy a napi 2x fél 5 napig nem olyan hatásos! Orvosi javallatra szedem így, más is szedte ilyen dózisban? Bízom az orvosban csak tapasztalatokat szeretném ha leírnátok! Köszi

2013. márc. 26. 14:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/430 anonim ***** válasza:
100%
Változó,hogy a doki hogy írja ki,de ha nem segít elsőre akkor biztosan emel rajta.Nekem 2szer 1et kellett szednem.
2013. márc. 26. 15:02
 2/430 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a ciklusom 5. napjától kellett szednem napi egyet 5 napig.
2013. márc. 26. 15:08
 3/430 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi nem válaszoltam a kérdésre. Két hónapig szedtem így, volt peteérésem, nézték Uh-on is. A baba mégis az első gyógyszermentes clostys hónapban fogant meg. Tehát, ha csak egy kis lökés kell a szervezetnek akkor ennyi dózis is segít.

2-es voltam.

2013. márc. 26. 15:14
 4/430 A kérdező kommentje:
Gratulálok a kisbabádhoz!! :) Igen mondta az orvos hogy ha nem segít akkor emel és akkor is összeségében csak a 3 dobozt szedhetem be többet nem! Ha a closti nem segít akkor műtét lesz amit nem szeretnék....
2013. márc. 27. 06:30
 5/430 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Nekem az első hónapban napi egy szemet írt a doki 5 napig a ciklus 2.napjától.Abban a hónapban a férjem beteg volt.Most a következő hónapban napi2x1-et szedtem ma a ciklus 25.napján pozi lett a tesztem...3 év után,úgyhogy sok sikert ehhez a gyógyszerhez.:) Ahogy a fórumokon olvastam többnyire a 2.hónap szokott szerencsés lenni!
2013. márc. 27. 09:10
 6/430 A kérdező kommentje:
Komolyan ??? 3 év után! Majd kipotyogott a könnyem is :) GRATULÁLOK!! MEGÉRDEMELTÉTEK MÁR!!!!! Reménykedem az elsőben is de az sem baj ha a következő hónapban jönne a babánk :D
2013. márc. 27. 09:16
 7/430 anonim ***** válasza:
100%
5-ös akkor reményt adtál,mert az első kúrám úgy néz ki negatív:(( hátha a második sikerül :)))))) Gratulálok :)
2013. márc. 27. 10:35
 8/430 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm a gratulációt,de félve írtam le,mert nem akarom még elhinni.3 év után nehéz,de talán erőt ad nektek abban hogy van remény és jó ez a gyógyszer! :)
2013. márc. 27. 10:40
 9/430 A kérdező kommentje:
Lányok! Neketek is nagyon felerősített minden tünetet?? Annyira fájdalmas volt a peteérés hogy azt hittem szétpukkanok odalent feszült és szinte ülni is fájt, aztán pát nap és elmúlt most viszont azóta is a peteérés óta rednkívül fájnak a melleim, most konkrétan csak a bimbóim körül de amúgy az egész sajog!! EZ NORMÁLIS?? Nagyon izgulok hogy ennyi mellékhatás kijött, titeket nem viselt meg? Én egyátalán nem vagyok gyógyszer allergiás de ezt a napi 1 szemet is nehezen bírtam tényleg erős gyógyszer!! REMÉLEM MEGÉRI SZENVEDNI :D Írjatok ha van időtök!
2013. márc. 27. 12:00
 10/430 anonim ***** válasza:
100%
Én is írtam fel egy kérdést,hogy volt e valakinek deréktáji fájdalma??Ahogy abba hagytam a tbl.ez volt a mellékhatás és azt mondta a doki nem baj legalább tudjuk hat a gyógyszer és igaz 1 napig csak sírtam és fel se tudtam állni de még egyszer belemennék ha kéne...és valószínű fog is kelleni...néztek uh-t nekem de szerintem túl nagy volt a domináns folliculusom a 13napon:((( 31szer28 a többi 9mmmesek voltak.lehet nekem kell majd tüszőrepesztő injekció.Most megyek vissza ha megjön..
2013. márc. 27. 12:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!