Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Nóri képzeld nekem a munkahelyemen egy anyuka mesélte,hogy osztott méhe van és nem akart évekig összejönni a babája..sok helyen járt és semmi,de elmentek a híres nőgyógyászhoz és nem tudom mit csinált vele,de terhes lett és egy nagyon szép fia lett.Tehát csodák vannak és lesznek is.Én hiszek benne.Római katólikus vagyok és újra elkezdtem imádkozni lám már nyertem és remélem a baba téren is fogok..hiszek a csodákban csak türelmetlen vagyok:((( Ma voltam kolléganőmnél babalátogatóba,hát igen...elég nehéz volt...főleg hogy nekik azonnal összejött egy nem védekezésnél..Májusba megyek orvoshoz.Hátha akkor alakulok valahova,mert engem a clostyl úgy bezavart,hogy 45.napomnál vagyok és semmi:(((
Évi

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ajánlom figyelmetekbe ezt a linket!Tündéri csajok vannak itt is és egyre több baba!Ide is szoktam írni! :) Puszi Livi

Köszönöm lányok a pozitív gondolatokat!Megfogadom,higgyétek el.A mai napom már jobb volt,kisírtam magam tegnap és új héttel,nappal indítottam!Ezt csak is így lehet,nem adni fel!
És nektek sem szabad!Lesz ami lesz!
Livi,igen 2nap különbséggel,de együtt haladunk a kúrával.Kíváncsian és nagy izgalommal várom az eredményeket,ezek után is!Mert nem lehet tudni,hogy mit rejt a következő nap!A dokim mondta,hogy csináljuk mindent úgy ahogy eddig,így holnap elkezdem a Duphaston(Progeszteron segítő).Livi te milyen gyógyszert kapsz a Progeszteronra,mit mondott a Doki bácsi?
Évi,a Hit sok erőt ad,tényleg!Köszönöm neked is a biztatást! Szorítok neked is.Lehet neked más gyógyszer lesz jó,ki tudja?!
Edi,hidd el Bízunk!Hogy vagy,hogy érzed magad?Hányinger,szédülés valami tünet,hogy Baba van a pocakban!A Te babád lesz itt közöttünk az első Baby!Juhé!!!
Jó éjt mindenkinek!Nóri

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!