Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg a fél adag clostilbegy...

Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Figyelt kérdés
Olyanoktól szeretnék segítséget kérni akik szedték! Most egyik ismerősöm elkezdte szedni és mondta hogy a napi 2x fél 5 napig nem olyan hatásos! Orvosi javallatra szedem így, más is szedte ilyen dózisban? Bízom az orvosban csak tapasztalatokat szeretném ha leírnátok! Köszi

2013. márc. 26. 14:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/430 anonim ***** válasza:

Nóri képzeld nekem a munkahelyemen egy anyuka mesélte,hogy osztott méhe van és nem akart évekig összejönni a babája..sok helyen járt és semmi,de elmentek a híres nőgyógyászhoz és nem tudom mit csinált vele,de terhes lett és egy nagyon szép fia lett.Tehát csodák vannak és lesznek is.Én hiszek benne.Római katólikus vagyok és újra elkezdtem imádkozni lám már nyertem és remélem a baba téren is fogok..hiszek a csodákban csak türelmetlen vagyok:((( Ma voltam kolléganőmnél babalátogatóba,hát igen...elég nehéz volt...főleg hogy nekik azonnal összejött egy nem védekezésnél..Májusba megyek orvoshoz.Hátha akkor alakulok valahova,mert engem a clostyl úgy bezavart,hogy 45.napomnál vagyok és semmi:(((

Évi

2013. ápr. 7. 20:56
 62/430 A kérdező kommentje:
Lányok, két hónapja nekem is azt mondták hogy olyan a petefészkem mint egy 45 évesé nem érett egy tüsző sem benne, a jobb oldali teljesen nem dolgozott pedig 25 éves vagyok, a bal oldali dolgozott egyedül de nem repedt meg a tüsző benne picike volt az is ami abban volt, nagyon kivoltam bukva nem elég hogy nem jött a baba, rendszertelen a ciklusom 2 hetente menszeszeltem de még nem is dolgozik a petefészkem, sokkot kaptam! DE!!!! SEGÍTETT ez a gyógyszer a mastodynonnal együtt szedtem és itt a baba a pocimban :) !!!!!! Nem akartam elhinni azt mondták műtét lesz ha nem sikerül ezekben a hónapokban! BÍZNI KELL!!!!!! Nagyon nagyon NAGYON sok kitartást kívánok lányok sok erőt hogy sikerüljön túllépni a sikertelenségen! Hidjétek el én sem gondoltam volna hogy a gyógyszerrel egyből sikerül megfogannia hiszen már 1 éve vártunk a csodára lassan! Puszi neketek! Tényleg tudom milyen rossz amikor olvasod hogy ennek is sikerült neked pedig nem ÁTÉRZEM! De úgy gondolom hogy megérdemeltük már mi is babát nagyon hiszen annyit vártunk rá és dolgoztunk rajta és küzdünk érte hogy az már mesébe illő! Persze tudom hogy mindenki így van evvel ez természetes és hidjétek el a ti munkátoknak is meglesz a gyümölcse nem kell sokat várni rá és akkor TI lesztek a világ legboldogabb emberei! Kívánom hogy teljesüljön!
2013. ápr. 8. 12:29
 63/430 anonim ***** válasza:
100%
Nóri drágám kitartás és higgy abban hogy nem kell műtét,sikerülni fog anélkül is.Edi te egy tündér vagy,és örülök hogy nem hagysz itt minket.Remélem hamarosan már a baba körüli teendőket kell megbeszélnünk egymással.Én ma megyek dokibácsihoz ír fel valami progeszteron készítményt.Aranyos dokim van,de állandóan azt hajtogatja hogy Livike magának semmi olyan baja nincs ami ezeket indokolná....hát de könyörgöm ha nincs akkor hogy van az hogy 3 éve nem jön a baba,a múlt hónapba meg gyógyszerrel azonnal össze is jött??Az más kérdés hogy még kellett hozzá másik gyógyszer is.Na mindegy...én nem hagyom annyiban és nagyon remélem most is elcsípjük a kellő pillanatot és ebben a hónapban örömhirrel szolgálhatok!Puszi nektek lányok!Mindenki nagyon vigyázzon magára,te pedig Edi a babára is! Itt megvan az első babánk!!! :)))) Úgyhogy hajrá mindenkinek!! :)))))
2013. ápr. 8. 12:58
 64/430 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ajánlom figyelmetekbe ezt a linket!Tündéri csajok vannak itt is és egyre több baba!Ide is szoktam írni! :) Puszi Livi

2013. ápr. 8. 13:00
 65/430 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm lányok a pozitív gondolatokat!Megfogadom,higgyétek el.A mai napom már jobb volt,kisírtam magam tegnap és új héttel,nappal indítottam!Ezt csak is így lehet,nem adni fel!

És nektek sem szabad!Lesz ami lesz!

Livi,igen 2nap különbséggel,de együtt haladunk a kúrával.Kíváncsian és nagy izgalommal várom az eredményeket,ezek után is!Mert nem lehet tudni,hogy mit rejt a következő nap!A dokim mondta,hogy csináljuk mindent úgy ahogy eddig,így holnap elkezdem a Duphaston(Progeszteron segítő).Livi te milyen gyógyszert kapsz a Progeszteronra,mit mondott a Doki bácsi?

Évi,a Hit sok erőt ad,tényleg!Köszönöm neked is a biztatást! Szorítok neked is.Lehet neked más gyógyszer lesz jó,ki tudja?!

Edi,hidd el Bízunk!Hogy vagy,hogy érzed magad?Hányinger,szédülés valami tünet,hogy Baba van a pocakban!A Te babád lesz itt közöttünk az első Baby!Juhé!!!

Jó éjt mindenkinek!Nóri

2013. ápr. 8. 22:01
 66/430 anonim ***** válasza:
:))))))))))))
2013. ápr. 8. 23:16
 67/430 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam ulrahangon, annyira izgultam hogy a helyén legyen és ott volt 8,3 mm-es petezsákot látott az orvos méhen belül , most a baba akkora benne mint egy rízsszem :) jövő hétre már babszemnyi lesz akkor már lesz szívhang is csak ott ne sírjam el magam a boldogságtól!!!! :) nagyon sokszor puszillak titeket!
2013. ápr. 9. 06:53
 68/430 anonim ***** válasza:
Edi! Ez csodás,és sírj csak nyugodtan,ha azt a boldogságtól teszed! :))) Nóri!Képzeld tegnap nekem is felirta a doktorbácsi a Dupasthont,úgyhogy 2 vagy 3 nap múlva szedem én is! :)))) Ma kezdett leesni a hőm,nagyon izgulok,mert nem szedtem még soha ilyet.Hú de jó Nóri,legalább beszámolhatunk a tapasztalatainkról!Lányok!Csodás napot mindenkinek!Puszi nektek.Livi
2013. ápr. 9. 09:07
 69/430 anonim ***** válasza:
Gratulálok és szurkolok nektek.Sajnos a mi eredményeink nem olyan jók :((A férjemnek se ma derült ki.Nagyon el vagyok keseredve:(((((((((((((én sose leszek anyuka úgy néz ki,mert lombikra nincs pénzünk...:(((
2013. ápr. 9. 15:43
 70/430 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ne keseredj el, hidd el hogy jönni fog az!!! Tömtem a páromba a C meg az E vitamint én is magamba meg ugye az orvosi segítség nekünk is így lett! Ha a férfinál van gond arra is van gyógyszer ami spermaszámot növel, és biztos hogy van más megoldás ha de adj isten beavatkozásra kerül sor nem csak a lombik! Nagyon sok kitartást kívánok neked , sikerülni fog hamarosan és igen is anya leszel te is!!!!!!!!!!!!! Millió puszi , kitartás és ölelés!!!
2013. ápr. 11. 07:18
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!