Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg a fél adag clostilbegy...

Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Figyelt kérdés
Olyanoktól szeretnék segítséget kérni akik szedték! Most egyik ismerősöm elkezdte szedni és mondta hogy a napi 2x fél 5 napig nem olyan hatásos! Orvosi javallatra szedem így, más is szedte ilyen dózisban? Bízom az orvosban csak tapasztalatokat szeretném ha leírnátok! Köszi

2013. márc. 26. 14:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/430 A kérdező kommentje:
tavaly áprilisban kezdtem el szedni a gravidát csak híztam tőle abbahagytam! Nyáron húztunk bele nyaraláskor 8 hónapig vártunk rá pontosan most lett volna ez a 9., de hál ég nem kell várni tovább úgy néz ki! ahogy akartam a babát teljesen felborult a ciklusom és állandóan megvolt tényleg nagyon sűrűn, ekkor mentem orvoshoz kivizsgálások, ultrahang vérvételek és úgy kaptam a clostit most márciusban és megtett a hatását!Így maradt 2 bontatlan dobozzal :) és a harmadik doboz fele, mert ugye csak felet kellett szedni! Izgulok nagyon! Félek hogy nehogy baj legyen! Féltem már most , főleg az zavar tényleg hogy olyan görcsölős vmi jön rám mintha meg akarna jönni, de semmi HÁLA ISTENNEK! Holnap már többet tudok írni!!! Edi
2013. ápr. 2. 12:56
 42/430 anonim ***** válasza:
Ezek a görcsök szerintem természetesek,szinte minden barátnőm beszámolt róla aki már szült!Úgyhogy ne izgulj,és nagyon vigyázz magadra! :)Puszi
2013. ápr. 2. 12:58
 43/430 anonim ***** válasza:
A remény hal meg utoljàra!Edina nagyon vigyàzz magadra és a pocakodban lévő Babàra!Munkàdat folytatod,vagy olyan helyen dolgozol ahol megtudod oldani?Sok nyugalom ès pozitìv energia kell!Mi pedig lànyok nem adjuk fel,nem szabad!Nóri
2013. ápr. 2. 16:07
 44/430 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Először is gratulálok a babához. :))

A pici mensi szerű görcsök ilyenkor normálisak, hisz a szervezeted még a mensire emlékszik. Szedhetsz rá magnéziumot ami segít majd.

Én a hármas válaszoló vagyok akinek már van egy 8 hónapos babája.

2013. ápr. 2. 16:47
 45/430 anonim ***** válasza:
100%

Gratula a pozitív teszthez! Szép, egészséges várandósságot kívánok!

Én most szedem először a closti-t, mert meglehetősen hosszú ciklusaim vannak, és így ritkán van peteérésem is. Sima SZTK-s nőgyógyász írta fel. - Ezt csak azért írom ide, mert néha azt gondoljuk, hogy ilyen megsegítést csak magánrendelésben adnak (Én legalábbis így gondoltam).

Remélem összejön 3 hónapon belül, mert utána a férjem külszolgálatra megy és én csak később mehetek utána. Ráadásul külföldön a fene se tudja, hogyan kell intézni ezeket a dolgokat, úgyhogy igyekeznünk kell. Minden babára váróért drukkolok/imádkozom =lehet választani :)

2013. ápr. 2. 18:51
 46/430 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok :) remélem egyszer én is átérzem ezt...
2013. ápr. 2. 21:45
 47/430 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok!!!! Köszönöm nektek! Tényleg olyan hihetetlen az egész nekem is még mondtam is otthon hogy persze áprilisi tréfa lenne ha kiderülne hogy baba van!.... Erre... tényleg! :) Én már annyiszor gondoltam hogy ha egyszer sikerülne el sem hinném, hát tényleg felfoghatatlan még mindig, de nagyon boldogok vagyunk! Kívánom hogy nektek is sikerüljön, és együtt babázhatnánk és oszthatnánk meg a tapasztalatokat egymással! Az orvos írt fel tegnap utrogestan-t mert azt mondta hogy nem szabad erősen görcsölnöm és nekem elég nyilaló volt így most törekszik a terhesség megtartására és egy kis progeszteron pótlással segítünk a babának megtapadni, bent maradni! A terhességet így konkrétan nem mondták ki csak azt hogy minden a terhességre utal a tesztek is pozitívak a méhem is alma formájú kezd lenni meg a nyálkahártya is olyan,és persze ott van a kis petezsák is :) most már csak tényleg azért izgulok hogy a baba a megfelelő helyen tapadt e meg és minden mehet tovább akkor nyugalomban!Hál ég gép előtt vagyok így csak kicsit stresszes a dolog a munkahelyen de írt fel magne b6-t az orvosom ez majd segít lazítani! ha úgy érzem beveszek még egy szemet és talán lenyugszom :) Ez a progi pótlás tényleg kell, én tegnap 2 szem után már éreztem a hatását nem görcsöltem be éjszaka, most sem fáj ott lent semmi, ki tudja mi lett volna ha nem kapok ebbe nem is akarok gondolni! Kaptam és nem lesz baja a babámnak! Még este ittam egy pohár bort, és elmondtam egy imát az orvos javaslatára :) hiszen ez egy óriási csoda és ajándék az élettől, így megköszöntem :) Sok sikert mindenkinek! Edi
2013. ápr. 3. 06:59
 48/430 anonim ***** válasza:
100%
Igen az biztis fogok én is imádkozni utána is ha sikerül :)))
2013. ápr. 3. 14:00
 49/430 anonim ***** válasza:
100%

Edina csak nyugodtan!!Ez a legfontosabb neked és a Babának!Csak óvatosan a munkával is.Én óvónéni vagyok,de majd ha kiderül,hogy Babát várok akkor kiderül,hogy bírom e munkát vagy nem,az állapotomtól függ.De ehhez még várni kell,remélem nem sokat :)!

Múltkor írtam,hogy nincs mellékhatása a gyógyszernek,de mára azt érzem van!kinek mi a tapasztalat?Én hasi görcsöket éreztem éjszaka,minimálisan,hányinger csak ma délután felé,melegséget érzek,pedig csak tegnap hagytam abba az 5napi Closti szedést.Hmmm,majd látom??!!!

Kérdésem még,hogy a peteérést kijjebb tolja,esetleg hamarabb?Érzitek ha van,mármint a gyógyszerrel lehet érezni?Hú,remélem nem kérdezek hülyeségeket?!Bocsi!

Livi és Évamarianagyné mi meg csak nyugodtan és sikerülni fog!És Imát persze,hogy mondunk.Bár csak már ott tartanánk!(Egyházi oviba dolgozok:) )!Nóri

2013. ápr. 3. 19:00
 50/430 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok!:) Kedves Nóri,én ebben a hónapban 3x1-et szedtem,este az utólsó szem.Igen,csodálatosan lehet érezni a peteérést,viszont eléggé felerősíti és egészen ezek a görcsök nálam a mensiig eltartottak,bár hozzáteszem lehet csak az miatt volt mert nagyon meg akart tapadni a baba...mint azt már gondolom olvastad.Ma hívtam a dokimat,hétfőn felir egy kis progeszteron készítményt,hogy többet ez ne következhessen be.Edi,megkönnyeztem amit írtál,örülök a boldogságodnak!Nektek lányok meg kitartást és pozitiv gondolatokat kívánok!Sikerülni fog nekünk! :)) Livi
2013. ápr. 3. 19:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!