Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Szia! Először is gratulálok a babához. :))
A pici mensi szerű görcsök ilyenkor normálisak, hisz a szervezeted még a mensire emlékszik. Szedhetsz rá magnéziumot ami segít majd.
Én a hármas válaszoló vagyok akinek már van egy 8 hónapos babája.

Gratula a pozitív teszthez! Szép, egészséges várandósságot kívánok!
Én most szedem először a closti-t, mert meglehetősen hosszú ciklusaim vannak, és így ritkán van peteérésem is. Sima SZTK-s nőgyógyász írta fel. - Ezt csak azért írom ide, mert néha azt gondoljuk, hogy ilyen megsegítést csak magánrendelésben adnak (Én legalábbis így gondoltam).
Remélem összejön 3 hónapon belül, mert utána a férjem külszolgálatra megy és én csak később mehetek utána. Ráadásul külföldön a fene se tudja, hogyan kell intézni ezeket a dolgokat, úgyhogy igyekeznünk kell. Minden babára váróért drukkolok/imádkozom =lehet választani :)

Edina csak nyugodtan!!Ez a legfontosabb neked és a Babának!Csak óvatosan a munkával is.Én óvónéni vagyok,de majd ha kiderül,hogy Babát várok akkor kiderül,hogy bírom e munkát vagy nem,az állapotomtól függ.De ehhez még várni kell,remélem nem sokat :)!
Múltkor írtam,hogy nincs mellékhatása a gyógyszernek,de mára azt érzem van!kinek mi a tapasztalat?Én hasi görcsöket éreztem éjszaka,minimálisan,hányinger csak ma délután felé,melegséget érzek,pedig csak tegnap hagytam abba az 5napi Closti szedést.Hmmm,majd látom??!!!
Kérdésem még,hogy a peteérést kijjebb tolja,esetleg hamarabb?Érzitek ha van,mármint a gyógyszerrel lehet érezni?Hú,remélem nem kérdezek hülyeségeket?!Bocsi!
Livi és Évamarianagyné mi meg csak nyugodtan és sikerülni fog!És Imát persze,hogy mondunk.Bár csak már ott tartanánk!(Egyházi oviba dolgozok:) )!Nóri

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!