Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg a fél adag clostilbegy...

Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Figyelt kérdés
Olyanoktól szeretnék segítséget kérni akik szedték! Most egyik ismerősöm elkezdte szedni és mondta hogy a napi 2x fél 5 napig nem olyan hatásos! Orvosi javallatra szedem így, más is szedte ilyen dózisban? Bízom az orvosban csak tapasztalatokat szeretném ha leírnátok! Köszi

2013. márc. 26. 14:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/430 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyszerűen csodálatos!!! :))))))))Gratulálok kosmama! :)Nagyon vigyázz magadra.Én most szedem a napi 3-at,de már tudom hogy nem ez a gond,hanem kell egy kis progeszteron pótlás,azért nem maradt meg ebben a hónapban!Mégegyszer nagyon sok boldogságot nektek! :) Livi
2013. ápr. 2. 08:54
 32/430 A kérdező kommentje:
Hidd el sikerülni fog vele!!!! Én felhívtam az orvosom mondta hogy okvetlenül el kell mennem hozzá ma mert én is kapok egy kis prog.-t biztos, mert ugye gyógyszerrel sikerült a baba :) és biztos ez miatt kell még egy kis plusz hogy biztosan megtapadjon! azért nem vagyok annyira ideges mert egyátalán nem vérzem még pecsét szerű vmi sincs amit olyan sokan írnak akkor szokott progi gond lenni ha jól tudom, de ebben nem vagyok biztos! Annyit vártunk rá olyan hihetetlen tényleg el sem hiszem még most sem! :) azt hittem áprilisi tréfa mert ugye tegnap 1. teszteltem :) de az orvosom azt mondta hogy ezek a tesztek nem tévednek ! Egyedül tényleg csak az zavar hogy be-be görcsölök egy pár másodpercre de tényleg úgy látom hogy ez természetes hiszen nem jött meg a baba dolgozik :)
2013. ápr. 2. 09:16
 33/430 anonim ***** válasza:
100%
Fel is hívom ma az orvost...még egyszer nem bírnám ki! :)Igazából már a 2 szem clostitól is megvolt ami kell,mi lesz 3 szemmel? :) :))) De a progeszteron szintem biztos hogy nem volt jó.De jó,úgy örülök neked!Remélem írsz még!Livi
2013. ápr. 2. 10:08
 34/430 A kérdező kommentje:
Lehet hogy iker baba lesz a 3 tól :) Írok ma este megyek orvoshoz, holnap reggel tudok írni hogy mit mondott de még nagyon korai ahhoz hogy lásson valamit hiszen még csak tegnap teszteltem pozitívat! Így legalább biztosnak érzem majd a babát, jobb a békesség! Hidd el biztos neked is sikerül a következő peteérés meg rá a progeszteron és ott lesz a baba neked is! Puszi
2013. ápr. 2. 10:49
 35/430 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Napok óta olvasom a fejleményt,és annyira örülök,hogy a kérdezőnek sikerült a BABA,gratulálok és a többieknek is.Akik még várnak mint én is azoknak meg sok sok erőt kívánok.

Az orvosom nekem is felírta a Clostbegyt-et menstruáció 3.napjától 5 napon keresztül napi 1 szemet.Márc.29 péntektől szedem és ma(ápr.2) veszem be az utolsót.És próbálkozunk :)! De a nőgyógyászom nekem már írt is fel egy Duphaston nevű gyógyszert,amit a 14.naptól kell szedni napi 2tablettát,ez segít a nyálkahártya megvastagodásában,a megtapadásban,hogy megmaradjon a baba.

Én tüneteket nem érzek,csak egy kicsi szúrásokat,este felé,de minimális.És csináljuk amit kell :) és várunk az eredményekre.Igaz mi még csak fél éve próbálkozunk,de sajnos nálam vizsgálatok után kiderült,hogy PCOS vagyok, a Progeszteronom a béka fenek alatt :(,Prolaktinom az egekben.Így rögtön kaptam gyógyszereket,az orvosom nem várt!A páromnál volt Spermavizsgálat nála minden rendben.Remélem én is hamarosan jó hírekkel tudok beszámolni nektek.

Várom a fejleményeket én is!Remélem nem gond hogy leírtam az életem egyik részét,de jó olvasni a ti sikereteket és beszélgetni olyanokkal akik hasonló helyzetben annak.

Köszönöm,hogy elolvastátok!

Nóri

2013. ápr. 2. 11:25
 36/430 A kérdező kommentje:
Akkor ugyan úgy kell szedned kedves utolsó mint nekem :) és nekem sikerült az első hónapban a baba , el sem hiszem hogy kismama lettem :D nekem mastodínon cseppeket kellett mellé ami lenyomja a prolaktint , és closti ugye meg végezte a dolgát! Annyira fel sem tudom fogni hogy tényleg velem történt és hogy megérte ez a sok várakozás!Már előbb is lehetett volna orvoshoz fordulni de ez így jó!!!! :) Ő most akart jönni egy kis rásegítéssel :) Szurkolok nektek is nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. ápr. 2. 11:49
 37/430 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Megtudhatom a neved? :) Mert bár így név nélkül is nagyon sokat gondolok rád,de úgy mégiscsak személyesebb!Ti mióta próbálkoztatok? Nekem ott lett elszurva hogy nem adott progi pótlást,mert azt mondta tök jó minden...igazából nekem elvileg nem is volt komoly bajom,csak 10 év fogamzásgátló megtette a hatását!Mindegy,ebben a hónapban sikerülni fog érzem...a férjemnek a legszebb szülinapot szeretném okozni! :) Nóri! Üdvözlünk a csapatban,izgulunk érted is!Puszi nektek! :))
2013. ápr. 2. 12:36
 38/430 anonim ***** válasza:
Ja bocsi,Livi voltam! :)
2013. ápr. 2. 12:37
 39/430 A kérdező kommentje:
én 8 évig szedtem sajnos! ráadásul most lesz a szülinapja az én páromnak is! :) izgulok az orvos miatt remélem nem lesz semmi baj! tényleg első baba lenne és már annyira várjuk!!! Progit ma biztos én is kapok! majd megírom puszi Edina
2013. ápr. 2. 12:41
 40/430 anonim ***** válasza:
Edina ,és mióta próbálkoztok? :)
2013. ápr. 2. 12:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!