Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Igen én is szeretnék már egy babával foglalkozni a sajátunkkal,de nekem mindig az elhagyatott gyermekek jutnak a kórházba:) rámtalálnak :) de sebaj csak ilyenkor elgondolkozok az anyukája,hogy tud így lefeküdni,szép kis formás baby és ott hagyja...:(((((
2 napja egy kolléganőm azt mondta augusztusba már nem fogok ott dolgozni,mert addigra terhes leszek,remélem igaza lesz :))))bízok benne,hogy addigra erősödünk :))
Én már a másik oldalon feltettem a képünket :))
puszi mindenkinek

Jó reggelt!
Én is szeretnék képek felrakni,és titeket megnézni,de hova is kell??? :),nem kell kinevetni nem vagyok egy gép zseni :) !!És nem találtam sehol :) !!!???
Bár tök jó lenne valami külön kis blogot vagy valami ilyesmit csinálni magunknak,de ebbe rám ne számítsatok,nem értek hozzá :)!!!Vagy itt is jó beszélgetni!!!
Évi,hát persze hogy megtalálnak a gyerekek,mert Te is Anya jelölt vagy,ők érzik!Mostanában hozzám is annyira sokszor oda-oda bújnak a kicsik,pedig nem szokásuk!
Itt van a tavasz jön a nyár a pihenéssel,és összejön a Baba is!!
Mosolygós Szép Napot nektek!!!Nóri

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
ide tettünk fel képeket :) [link] nézd ide feltettem neked is :))))

Sziasztok csajok! :))6 napom van a nem vártig....visszaszámlálás indul :DD,semmit nem érzek,de ez jól is van így.Remélem mindenki jól van.Nóri a képfeltöltés.hu-ra tölts fel a képedet és ott kapsz egy linket hozzá,amit ide bemásolhatsz :)
Ezek vagyunk mi.Csodás szép napot mindenkinek!Puszi Livi

Szia Edi várjuk a képeket.
Livi szurkolok,hogy rendben legyen minden.Sajna én már azt se tudom mikor kéne vagy nem kéne megjönnie.Ráadásul a fogam is fáj nagyon,lehet holnap húzzák ki:((((jó éjt nektek.puszi csajok

Sziasztok Lányok!
Tudjátok mit hallottam hogy a MÉHPEMPŐ segít a teherbeesésben!Nem tudom,hogy ti tudtok e erről vagy hallottatok e róla de próba szerencse!Anyukám is már nagyon várja,hogy legyen unokája illetve nehezen viseli,hogy lánya,mármint Én még nem került áldott állapotba,ezért próbál ő is mindent bevetni,hogy segítsen.Ő hisz a természetes dolgokba ezért gondolta,hogy ki kellene próbálnom!Ez jó a nőnek és a férfiaknak is!És sok más mindenre is lehet hatásos és várandósság alatt is fogyasztható!Úgyhogy Én elkezdtem szedni!Majd látjuk mi vagy ki lesz belőle :)!
Livi!Nekem is már csak napok kérdése és kiderül,de nálam a menstruáció 27 és 32napra jön meg,úgyhogy pontos időt nem tudok,de a jövőhét az a hét amikor kiderül!Már nagy izgalommal várom.Ha véletlen nem úgy alakulnak a dolgok,akkor sem adom fel és ti se tegyétek!te most,hogy állsz?
Legyen szép napotok!Nóri

Szia Nóri
én is szedtem a méhpempőt,kapszulásat mert abba nincs szénhidrát,de semmit nem segített,de hallottam már akinek igen.Szurkolok,hogy neked sikerüljön :)))
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!