Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

A TSH esetében a 0,4 és 2,5 közötti referencia tartományt tekintjük normál értéknek, a 0,1 és 0,4 közötti érték esetén ún. szubklinikus alulműködéséről beszélünk, ez alatt alulműködésről. Szubklinikus túlműködést 2,5 és 10 között állapítunk meg, túlműködés esetében ez az érték 10 és 100 közötti. Hangsúlyozni kell, hogy a számok csak irányadóak és nem jelentenek az esetek egy jelentős részében diagnózist.
Ezt találtam a tsh-ról.hát tényleg határeset....

Üdv Mindenkinek!
Én is megvagyok,csak az óvodában Anyák napjára készülünk és bent vagyunk egész nap!Munka,munka,de nem soká jön a szabi,nyári szünet!:)
Évike,ne mondj olyanokat,hogy nem akarunk veled beszélni!Itt vagyunk :) !Én is megnéztem a véreredményeimet,de nekem több is van.
Azaz 3 lelet az első eredménye tavaly május FSH:6,3U/l az LH:2,1U/l.Aztán a tavaly szeptemberi FSH:4.5U/l az LH:3,4U/l és idén februárban a FSH:4.1U/l az LH:3.3.És ennyit!de nálam is az a gond,hogy a Prolaktin nagyon magas és a Progeszteron nagyon alacsony!
Én ma kezdtem el újra bevenni a Clostit,de már 2*1et!Majd látjuk,hogy most mit produkálunk :) !
Livi,te hogy állsz,most mit és mennyit szedsz???
Edi,köszönjük a biztatást és örülök,hogy jól vagy!
Puszi mindenkinek

Jó hallani,hogy rendben vagytok :) bár csak már hallanánk,hogy újabb baba érkezik :D
Köszönöm az eredményeket:) végül is hasonlóak az enyémek is,a prolaktinom határ felé mászott 481 és 530 a határ.
puszi csajok

Ma van Anyák Napja és bízom,hogy jövőre már mi is Anyaként ünnepelhetjük e napot!!!! :))
Nóri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!