Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg a fél adag clostilbegy...

Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Figyelt kérdés
Olyanoktól szeretnék segítséget kérni akik szedték! Most egyik ismerősöm elkezdte szedni és mondta hogy a napi 2x fél 5 napig nem olyan hatásos! Orvosi javallatra szedem így, más is szedte ilyen dózisban? Bízom az orvosban csak tapasztalatokat szeretném ha leírnátok! Köszi

2013. márc. 26. 14:44
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/430 anonim ***** válasza:
Nem nézték,itt ezen az értékelésen a referenciatartomány 0.270-4.690-ig jelöli.Igy ebbe belefér,de igazából mikor ezt készítették akkor én teljes mértékben hagyatkoztam a dokimra,nem igazán értettem hozzá,meg 2010-ben kezdtük a babaprojektet úgyhogy annyira nem is voltam rágörcsölve :) Örülök hogy jobb a kedved,legyen is így.Puszi :) Livi
2013. máj. 2. 21:16
 132/430 anonim ***** válasza:

A TSH esetében a 0,4 és 2,5 közötti referencia tartományt tekintjük normál értéknek, a 0,1 és 0,4 közötti érték esetén ún. szubklinikus alulműködéséről beszélünk, ez alatt alulműködésről. Szubklinikus túlműködést 2,5 és 10 között állapítunk meg, túlműködés esetében ez az érték 10 és 100 közötti. Hangsúlyozni kell, hogy a számok csak irányadóak és nem jelentenek az esetek egy jelentős részében diagnózist.

Ezt találtam a tsh-ról.hát tényleg határeset....

2013. máj. 2. 21:19
 133/430 anonim ***** válasza:
Nekem lement 2,6ra 3hónapja és már akkor akartak emelni,de én úgy éreztem nekem az sok lenne ha 25mg helyett 50et szednék,erre most a 3 hónap utáni még magasabb lett így csak kell az 50et szedjem bár nekem a kettő között lenne a jó érték szerintem.Ezzel nagyon le fog menni az értékem,de majd meglátjuk.Az endokrinológus a 2,6-ra 1 hónapja írta hogy hiába van norm értéken belül a normális peteérés 1 és 2közötti,így emelünk a beteg adagján.Azóta nem nézték neked????
2013. máj. 2. 21:59
 134/430 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok, nem tűntem el de nincs internetem otthon csak a munkahelyemen számítógépem sincs otthon és nem is tervezzük egyiket sem megvenni bekötni minap mondta a párom hogy Ő nem szeretné, ha dolgozom és nem vagyok szabin mindenképp írok nektek és feljövök ahogy tudok! :) Nem is tudom hogy tudunk majd beszélni ha már tényleg nem is jövök melózni, akkor szerintem átsétálok barátnőmhöz és onnan írok amint tudok! Évi megnéztem én is most az adatokat FSH 4,1 IU/l az LH 3,68 mIU/ml remélem tudtam segíteni vele nekem nem sokat mondtak ezek az adatok nekem a progi szinttel volt olyan baj hogy közel volt a határértékhez és az orvosom azt mondta már ezt is lehet úgy tekinteni hogy nem jó, ő ebből arra gyanakodott az ultrahang eredmény segítségével hogy nincs normális tüszőérés és repedés, ezért kezdtem el a clostit! Ami segített a mastodynonnal együtt ami leviszi a prolaktin szintet így sikerült:)!!! A mastodynon egy csodaszer komolyan képzeljétek önszorgalomból már szedtem én decemberben és nem fáj a cicim ami addig mensinél már majd le szokott szakadni! Semmim sem fájt tőle, de ahogy elkezdtem az orvoshoz járni abba hagytam féltem hogy Ő nem szereti a homeós dolgokat és mikor ott volt a sor hogy gyógyszert írjon fel ezt Ő maga a doki mondta hogy szedjem mellé meg is lepődtem nagyon! És ugye ahogy sikerült a baba hiába cseppentettem a mastodynonból ugyan úgy fájt a cicim főleg a mellbimbók voltak nagyon érzékenyek nem múlt el tőle! Lehet ez volt az egyik jel amit nem vettem észre mert tényleg nem akartam felfogni elhinni hogy nekem is sikerülhet! Nektek is fog lányok! Tényleg nagyon nehéz tudom....!de most sok sok szeretkezés szeretetből szerelemből és hamarosan jönni fog a manóka hozzátok is!! Másnak sikerült olyanoknak akik nem várják akkor nehogy már nektek ne sikerüljön!!!Jönni fog és kész!!! Puszi nektek!Edi
2013. máj. 3. 06:33
 135/430 anonim ***** válasza:
Köszönöm Edi a válaszod nagyon aranyos vagy.Remélem ha nem lesz neted akkor is tudsz majd írni barátnődtől,mert kíváncsiak leszünk a fejleményekre:) az a baj azzal a cseppel ha jól tudom alkoholos és én minden nap vezetek:((éjszakai műszakban is és félek nehogy a szonda valamit is kimutasson.Most elkezdtem a vitaminokat és mellette megint kenem szombattól a progi krémet bár azt írják nem lehet rá allergiásnak lenni,nekem sikerül:( bevörösödik az a hely ahol kenem de később elmúlik,hátha most jobb lesz :D Vigyázz magatokra.Puszi
2013. máj. 3. 14:20
 136/430 anonim ***** válasza:

Üdv Mindenkinek!

Én is megvagyok,csak az óvodában Anyák napjára készülünk és bent vagyunk egész nap!Munka,munka,de nem soká jön a szabi,nyári szünet!:)

Évike,ne mondj olyanokat,hogy nem akarunk veled beszélni!Itt vagyunk :) !Én is megnéztem a véreredményeimet,de nekem több is van.

Azaz 3 lelet az első eredménye tavaly május FSH:6,3U/l az LH:2,1U/l.Aztán a tavaly szeptemberi FSH:4.5U/l az LH:3,4U/l és idén februárban a FSH:4.1U/l az LH:3.3.És ennyit!de nálam is az a gond,hogy a Prolaktin nagyon magas és a Progeszteron nagyon alacsony!

Én ma kezdtem el újra bevenni a Clostit,de már 2*1et!Majd látjuk,hogy most mit produkálunk :) !

Livi,te hogy állsz,most mit és mennyit szedsz???

Edi,köszönjük a biztatást és örülök,hogy jól vagy!

Puszi mindenkinek

2013. máj. 3. 14:38
 137/430 anonim ***** válasza:
Na jól van újra teljes a csapat! :))Én nem szedek semmit elfogyott a closti,letelt a 3 hónap.Cickafarkfű teát iszogatom most,meg duphastonom van még azt majd peteérés után beszedem.Amúgy most kicsit lazábban veszem...muszáj :)))Örülök hogy mindenkivel minden rendben.Nóri remélem sikeres lesz a 2. clostis hónapod!És nagyon irigyellek a nyári szünetért! :))))))))Puszi lányok Livi
2013. máj. 3. 15:55
 138/430 anonim ***** válasza:
100%

Jó hallani,hogy rendben vagytok :) bár csak már hallanánk,hogy újabb baba érkezik :D

Köszönöm az eredményeket:) végül is hasonlóak az enyémek is,a prolaktinom határ felé mászott 481 és 530 a határ.

puszi csajok

2013. máj. 3. 17:28
 139/430 anonim ***** válasza:

Ma van Anyák Napja és bízom,hogy jövőre már mi is Anyaként ünnepelhetjük e napot!!!! :))

Nóri

2013. máj. 5. 16:10
 140/430 A kérdező kommentje:
:) sziasztok! Én is megszeretgettem anyukámat tegnap, nagyon jól esett!!!! :) remélem még sok sok sok legalább 50 anyáknapját töltünk még el együtt neki már nagyi nap is :D! A mastodynonban van alkohol igen de olyan elenyésző hogy nem mutatja ki, rajta van hogy 30 csepp mennyi ml-nek felel meg, nekem nem mutatta ki a szonda pedig én is cseppentettem egy hónapon keresztül reggel és este de olyan elenyésző hogy nem mutatja ki nyugi nekem is ez vitte le a prolaktint! Én nem féltem tőle bíztam benne reménykedtem! Most pedig azóta is szedem az utrogestant, nektek lányok biztos tovább kell szedni a duphastont is mert gondolom az is segíti a babátokat megtapadni! Puszi mindenkinek!Edi
2013. máj. 6. 06:33
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!