Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Szia Nóri
Mindent beleadunk este az tuti akkor telik le a 36óra :))) én is a második napon vagyok a duphastonnal de semmi max hogy álmos vagyok de az már lehet az injekció miatt is vagy kitudja::))))))))))))2hét és kiderül minden :)Nehezen fognak telni a napok de sebaj..Pusz mindenkinek
Évi

Jujj Livi ne is mondd:))már egyfolytában nézem az órát:) direkt előre pihentem kicsit,remélem párom katonái csak erősödtek az 5 hét alatt :) nem cigizett és szedte a vitaminokat:)))))))))))))))))))))
Annyira szeretném hogy néha már beszélek is a babának,hogy válasszon ki oda fent már minket minél hamarabb,mert nagyon fogjuk itt lent szeretni :)))
Tiszta dili vagyok.
Puszi
ui:remélem a magasabb tshm nem fog bezavarni :(((egy ismim azt mondta az ilyenek hamar elvetélnek,de hallani se akarok ilyenről:((...
Évi

Edi,köszönöm a válaszodat!Vigyázz nagyon magadra meg a pocakra!Nálunk itt Makón sok a hagyma :),lila,vörös,fehér és fokhagyma is van :)!!!
Évi,jaj de izgulok érted is!!!Csak élvezzétek!!Livi is csak nyugi,telnek a napok,mindenki számol vissza felé!És szinte napra pontosan együtt haladunk!!!De jó!!!!
Halljátok ma annyira de annyira de annyira álmos,fáradt voltam,hogy majd elaludtam az oviban foglalkozás közben.Már azon gondolkoztam,hogy lerakok egy ágyikót,abból van sok,persze a gyerekeknek és azon szunyálok egyet.De túl hangosak voltak és nem tudtam volna pihenni :))))))!!NA jó csak viccelek,de tényleg nagyon álmos voltam!
Szép estét!!!Nóri

Nóri ma az üres kórterembe én is lefeküdtem volna olyan álmos vagyok egész nap...
Igen csajok nagyon együtt haladunk,hátha ez lesz a legbabásabb csoport :))))Mindenkinek szurkolok
Fáj a cicim és a hssam alja is nagyon még a hapcizásnál bele is görcsölt....:((de tudom ez még nem lehet jel...megyek pihizek.
sziasztok

Livi,én itt vagyok,csak időm nincs mindig leülni,de most van :)!Én a18.napon vagyok és a Duphaston felénél járok,tehát van még 5 napom és utána is várni kell egy pár napot!Igazából nem is tudom mit érzek....Várom már az eredményt!De képzeljétek ma be kellett vennem egy Algopyrint mert fájt a torkom és egy kicsit folyik az orrom is,valószínű elkaptam a gyerekektől :(((!Teázgatok és alig beszélek,csak ha muszáj és ennek a párom örül a legjobban,legalább itthon is van egy kis csönd:))))))))
jaj,Livi várom a híreket,izgulok érted is.Össze kell jönnie mindannyiunknak,hiszen Ők ott fent már kiválasztottak minket és jönni akarnak,hogy család lehessünk!!!
Évi,mi újság????Jól teltek a napok :)))!!!Fáradsággal,hogy állsz!!Nekem változó!
Jó éjszakát!Nóri

Sziasztok
Vagyok én is csak pénteken éjszakás voltam másnap itt voltak anyósék és mentünk utána ki hozzájuk ott meg nincs internet még a mobil se működik,mert a román hálózat elnyomja:)
Szedem a duphastont eddig rendesen,de nekem nagyon fáj a hasam alja,derekam és a cicim,de mielőtt megjön is szokott csak most ezt 1 héttel hamarabb elkezdte...reméle csak azért,mert már alakul valami:D A fáradtsággal úgy állok hogy egyfolytában tudnék aludni :) 3 napja ha a férjem elmegy fürödni és én addig már lefekszek,mire visszajön már semmire nem emlékszem,mert alszok :D ez a 4.dpo-m.
SZURKOLOK MINDENKINEK,JÓ LENNE HA EGYSZERRE SIKERÜLNE:) ÉS UTÁNA AZT OSZTANÁNK MEG EGYMÁSSAL :)))))))))
JÓ ÉJT LÁNYOK
PUSZI
ÉVI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!