Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg a fél adag clostilbegy...

Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Figyelt kérdés
Olyanoktól szeretnék segítséget kérni akik szedték! Most egyik ismerősöm elkezdte szedni és mondta hogy a napi 2x fél 5 napig nem olyan hatásos! Orvosi javallatra szedem így, más is szedte ilyen dózisban? Bízom az orvosban csak tapasztalatokat szeretném ha leírnátok! Köszi

2013. márc. 26. 14:44
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/430 anonim ***** válasza:

Szia Nóri

Mindent beleadunk este az tuti akkor telik le a 36óra :))) én is a második napon vagyok a duphastonnal de semmi max hogy álmos vagyok de az már lehet az injekció miatt is vagy kitudja::))))))))))))2hét és kiderül minden :)Nehezen fognak telni a napok de sebaj..Pusz mindenkinek

Évi

2013. máj. 15. 16:42
 182/430 anonim ***** válasza:
100%
Évi,nemsokára 10 óra!!!!!Izgulok és csodás éjszakát! Puszi mindenkinek csajok,még 10 napom van,más hírem nincs de figyellek benneteket! Puszika Livi:)))
2013. máj. 15. 20:57
 183/430 anonim ***** válasza:
100%

Jujj Livi ne is mondd:))már egyfolytában nézem az órát:) direkt előre pihentem kicsit,remélem párom katonái csak erősödtek az 5 hét alatt :) nem cigizett és szedte a vitaminokat:)))))))))))))))))))))

Annyira szeretném hogy néha már beszélek is a babának,hogy válasszon ki oda fent már minket minél hamarabb,mert nagyon fogjuk itt lent szeretni :)))

Tiszta dili vagyok.

Puszi

ui:remélem a magasabb tshm nem fog bezavarni :(((egy ismim azt mondta az ilyenek hamar elvetélnek,de hallani se akarok ilyenről:((...

Évi

2013. máj. 15. 21:16
 184/430 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Évi a riogatással ne foglalkozz mert akkor ha kiderül hogy a baba a pocidban akkor ezen fogsz idegeskedni lehet alaptalanul és az nem tesz jót! Livi Nóri szurkolok nektek tényleg hamarosan kiderül hogy hogy sikerült a hónap :) Reméljük a legjobbakat! Én mindent úgy csinálok mint eddig csak gumikesztyűben , mert volt egy nap hogy hipóba áztattam egy két bugyit és másnapra kijött ilyen ekcémás valami de már hál égnek elmúlt magától nem piszkáltam orvos úgy is olyat írt volna fel rá amit nem lehet használni mert babásan semmit sem lehet! Amúgy már nem tudok olyan tempóban dolgozni annyi a hátrány és hogy nagyon álmos vagyok el tudnék most is aludni itt helyben! Ha hazamegyek és nem tudok egy órácskát aludni 4-ig akkor attól lesz hányingerem! :) utána félálomban megfőzök és motyogok amit tudok! Ma mondjuk még utánaültetjük párommal a kertben a hagymát mert nem bújt ki jópár meg egy kis krumplit is teszünk el! Mára ez a tervezet, tehát nem fogok untakozni, amíg a hasam engedi addig csinálom utána már úgy sem fogom tudni :) nem is baj! puszi mindenkinek
2013. máj. 16. 06:28
 185/430 anonim ***** válasza:
100%

Edi,köszönöm a válaszodat!Vigyázz nagyon magadra meg a pocakra!Nálunk itt Makón sok a hagyma :),lila,vörös,fehér és fokhagyma is van :)!!!

Évi,jaj de izgulok érted is!!!Csak élvezzétek!!Livi is csak nyugi,telnek a napok,mindenki számol vissza felé!És szinte napra pontosan együtt haladunk!!!De jó!!!!

Halljátok ma annyira de annyira de annyira álmos,fáradt voltam,hogy majd elaludtam az oviban foglalkozás közben.Már azon gondolkoztam,hogy lerakok egy ágyikót,abból van sok,persze a gyerekeknek és azon szunyálok egyet.De túl hangosak voltak és nem tudtam volna pihenni :))))))!!NA jó csak viccelek,de tényleg nagyon álmos voltam!

Szép estét!!!Nóri

2013. máj. 16. 17:51
 186/430 anonim ***** válasza:
100%

Nóri ma az üres kórterembe én is lefeküdtem volna olyan álmos vagyok egész nap...

Igen csajok nagyon együtt haladunk,hátha ez lesz a legbabásabb csoport :))))Mindenkinek szurkolok

Fáj a cicim és a hssam alja is nagyon még a hapcizásnál bele is görcsölt....:((de tudom ez még nem lehet jel...megyek pihizek.

sziasztok

2013. máj. 16. 19:16
 187/430 anonim ***** válasza:
JA ÉS ÉVI VOLTAM :D
2013. máj. 16. 19:17
 188/430 anonim ***** válasza:
100%
Nórikám,Évikém remélem minden oké?? Hol vagytok??Edi azt tudom hogy te hétvégén nem vagy :) Már várom a pocaklakóról az ultrahangos képeket. :)) 21.napon (9.Dpo-n) vagyok és 5-6 nap múlva kiderül mi a helyzet! :) Puszi lányok. Livi
2013. máj. 18. 19:38
 189/430 anonim ***** válasza:

Livi,én itt vagyok,csak időm nincs mindig leülni,de most van :)!Én a18.napon vagyok és a Duphaston felénél járok,tehát van még 5 napom és utána is várni kell egy pár napot!Igazából nem is tudom mit érzek....Várom már az eredményt!De képzeljétek ma be kellett vennem egy Algopyrint mert fájt a torkom és egy kicsit folyik az orrom is,valószínű elkaptam a gyerekektől :(((!Teázgatok és alig beszélek,csak ha muszáj és ennek a párom örül a legjobban,legalább itthon is van egy kis csönd:))))))))

jaj,Livi várom a híreket,izgulok érted is.Össze kell jönnie mindannyiunknak,hiszen Ők ott fent már kiválasztottak minket és jönni akarnak,hogy család lehessünk!!!

Évi,mi újság????Jól teltek a napok :)))!!!Fáradsággal,hogy állsz!!Nekem változó!

Jó éjszakát!Nóri

2013. máj. 18. 22:25
 190/430 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Vagyok én is csak pénteken éjszakás voltam másnap itt voltak anyósék és mentünk utána ki hozzájuk ott meg nincs internet még a mobil se működik,mert a román hálózat elnyomja:)

Szedem a duphastont eddig rendesen,de nekem nagyon fáj a hasam alja,derekam és a cicim,de mielőtt megjön is szokott csak most ezt 1 héttel hamarabb elkezdte...reméle csak azért,mert már alakul valami:D A fáradtsággal úgy állok hogy egyfolytában tudnék aludni :) 3 napja ha a férjem elmegy fürödni és én addig már lefekszek,mire visszajön már semmire nem emlékszem,mert alszok :D ez a 4.dpo-m.

SZURKOLOK MINDENKINEK,JÓ LENNE HA EGYSZERRE SIKERÜLNE:) ÉS UTÁNA AZT OSZTANÁNK MEG EGYMÁSSAL :)))))))))

JÓ ÉJT LÁNYOK

PUSZI

ÉVI

2013. máj. 19. 21:48
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!