Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg a fél adag clostilbegy...

Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Figyelt kérdés
Olyanoktól szeretnék segítséget kérni akik szedték! Most egyik ismerősöm elkezdte szedni és mondta hogy a napi 2x fél 5 napig nem olyan hatásos! Orvosi javallatra szedem így, más is szedte ilyen dózisban? Bízom az orvosban csak tapasztalatokat szeretném ha leírnátok! Köszi

2013. márc. 26. 14:44
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/430 anonim ***** válasza:
Itt vagyok,itt vagyok!Bocsika,csak az elmúlt néhány napban annyi mindent kellett csinálnom,ma délután meg aludtam egyet,de jó volt! :)))Tegnap lett egyértelmű pozitiv az lh teszt úgyhogy tettünk is érte,csak valahogy ebben a hónapban semmit nem érzek,de lehet hogy csak azért mert nem szedem a clostit.Nóri szépek vagytok,köszönjük a képet.Évi nagyon jó hir hogy szépen növögetnek a tüszőid. :)Edi örülök hogy jól vagytok,ezek szerint te azok közé tartozol akik könnyebben viselik az áldott állapotot.Az anyukám nagyon hányós volt,szerintem én is az leszek.:)Csodás hétvégét kívánok nektek! Puszi Livi
2013. máj. 11. 18:02
 162/430 anonim ***** válasza:
Bocsánatot kérek,Nóri a tüszőket rád értettem,remélem ebben a hónapban te leszel az egyik közülünk aki a pozi tesztet feltölti. Puszi Livi
2013. máj. 11. 18:04
 163/430 anonim ***** válasza:

Nekem is növögetnek csak még nem elég nagy:((De még semmi sincs kizárva:)

Puszi

Évi

2013. máj. 11. 22:26
 164/430 anonim ***** válasza:

Örülök,hogy hogy jól vagy Livi és,hogy újra köztünk!

Hallod én bár még szedtem a Clostyt,de nem fájt semmim,a mai napig.Csak ma érzem érzékenynek a hasam és cicim,a 12.napon vagyok!Mi is megteszünk mindent a párommal az ügy érdekében :))))))!De már most sokkal lazábban vesszük,nem görcsölünk rá és sokkal jobb!Majd az élet úgy is hozza a dolgokat!

Hajrá nektek is!És a Duphastont mikor kezded újra szedni,de csak 1 dobozzal kell,ne szedjük megint túl.És az abba hagyása után ha nem jön meg 3-4 napon belül,akkor várható a siker!Én kedden kezdem!

Évi,neked is fog még növögetni a petéd,hidd el és adjatok bele ti is mindent :)))!!!Te szedsz,kensz valamit??

Szép vasárnapot!Nóri

2013. máj. 12. 12:56
 165/430 anonim ***** válasza:

Szia Nóri én most vitaminokat szedek és a progeszteron krémet kenem,de tuti ért még a petesejtem,mert érzem hogy nagyon feszül a hasam és többször belenyílalt a petefészkembe kicsiket.Ráadásul hogy nekem hosszabb szokott lenni a luteális fázisom várható az is hogy később van a peteérés és lám hétfőn semmit nem láttak pénteken már 12mm volt majd holnap vagy kedden lesz új uh és akkor kiderül minden :D puszi

Évi

2013. máj. 12. 16:30
 166/430 anonim ***** válasza:

Jaj, Évi de jó ezt hallani,hogy növöget,csak így tovább és csinálja amit kell neki.Jelentkezz majd,ha már tudsz valamit,hogy mit mondott az orvos az uh-n.Drukkolok neked és mindenkinek!

Puszi,Nóri

2013. máj. 12. 19:44
 167/430 anonim ***** válasza:

Köszi Nóri :) már nagyon örülnék ha összejönne :D szerdán megyek a magán endokrinológus diabetológushoz:)))remélem ott is jó hírrel szolgálnak.

puszi

2013. máj. 12. 21:32
 168/430 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Annyira jó olvasni titeket az új hónap , remény engem is feldobott de aztán a nemvárt napja előtt mindig kezdtem zizzent lenni :) Tényleg a legfontosabb az hogy a peteérést végig tudjátok szeretkezni!!!! Imádtam azokat a napokat! ;) Mint a nyulak néha annyit szeretkeztünk mint az elején naponta többször is!! Mert mindig az volt a szemem előtt hogy ez a gyermek egy nagy orgazmusban foganjon meg :) Hiszen egy orgazmus kiválthat egy spontán petekilökődést is! Most mi is szerelmeskedünk csak nem úgy ahogy eddig meg ritkán mert bealszok állandóan szegény párom kész van sokszor :) :D Mindig cukkoltam hogy egy kis tenyészbika az én uram! :) Most töltöttük a 10. hetet manókával, már most IMÁDOM! És akárhányszor eszembe jut mindig megköszönöm a Jó Istennek hogy megadta nekem! Annyira szeretném ha itt lenne a kezemben szuszogna figyelném ahogy lélegzik és szeretgethetném egész nap! De ami késik nem múlik élvezni kell ez az időszakot is, hiába fog el sokszor az aggodalom ha állandóan azon parázok hogy vmi baj lehet akkor az elrontja az egész boldog terhességet ezért fő a pozitív hozzáállás!puszillak titeket!mielőbbi babásodást mindenkinek!
2013. máj. 13. 06:41
 169/430 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Nórikám,van még Duphastonom,de úgy döntöttem ebben a hónapban nem veszem be,egy hogy nincs egy egész doboz,kettő hogy a nélkül is szépen fenn van a hőm.A tüszőrepi után vagyok.Cickafark teát ittam,most palástfüvet iszok...fujj de rossz ááá :DDD De régebben is ittam,ártani nem árt.Mondtam,hogy most nem foglalkozok annyit vele,mint múlthónapban.Évikém hogy állsz?Nórikám,úgy néz ki megint fej-fej mellett haladunk ebben a hónapban is,de jó lenne ha együtt is babáznánk.. :) Edi,10.hét ez annyira csodás,olyan jó nyomon követni a kis életeteket,kicsit sírtam is mikor írtad az érzéseket.Tudod közben jöttem rá,hogy azt hiszem most értem meg arra igazán hogy elfogadjam az új életet.Eddig is szerettem volna,de most érzem is azt....amit nem lehet szavakkal leirni! :) Puszi nektek,olyan jó hogy vagytok! <3 Livi
2013. máj. 13. 20:27
 170/430 anonim ***** válasza:

Edi,annyira jó olvasni amiket írsz,KÖSZÖNET!Minden jót kívánok a továbbiakban,és csak nyugalom.Már ne idegesítsd magad semmivel és senkivel.Az összebújásokat meg lehet így is és úgy is oldani,hogy mindenkinek jó legyen,bár gondolom ezt Te is tudod :))))!!!Ha mentek uh-ra és lesz képetek,ugye felrakod????

Évi te is szinte akkor velünk együtt haladsz!?Hogy érzed magad??

Livi,hogy őszinte legyek,igaz mindig az vagyok elkezdtem mérni a hőmet,bár nem minden nap,mert elmarad a reggeli kapkodásban!És nem igazán tudom,hogyan is működik,de az tuti,hogy az jó ha fent van és marad is fent!!Ugye???Jól írtam??!!

Most mi is nyomjuk az ipart,ahogy csak bírjuk :))) és a héten a párom SZABADOS és a múlt hétet is megoldottuk!!!Én a Duphastont holnap kezdem el szedni,10 napig utána pár nap és kiderül minden!Ha véletlen nem jönne össze akkor van még egy hónapom a gyógyszerrel és utána pihenő,mert mondta az orvos,hogy akkor utána is történnek sikeres eredmények,a gyógyszer valakinél csak akkor hat!Hát utána meg valószínű jön a méhtükrözés és a ....de messze van még,hogy nem is fog igaz lenni!

Livi,neked mennyi a hőd ha magasan van,mesélj róla hogy pontosan tudjam!!!Lehet neked a gyógyszer után jöhet a baba és a nyugalomnál,amit most érzel!Hajráááá,hajrááá!!!

Jó éjt!Nóri

2013. máj. 13. 21:14
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!