Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Nekem is növögetnek csak még nem elég nagy:((De még semmi sincs kizárva:)
Puszi
Évi

Örülök,hogy hogy jól vagy Livi és,hogy újra köztünk!
Hallod én bár még szedtem a Clostyt,de nem fájt semmim,a mai napig.Csak ma érzem érzékenynek a hasam és cicim,a 12.napon vagyok!Mi is megteszünk mindent a párommal az ügy érdekében :))))))!De már most sokkal lazábban vesszük,nem görcsölünk rá és sokkal jobb!Majd az élet úgy is hozza a dolgokat!
Hajrá nektek is!És a Duphastont mikor kezded újra szedni,de csak 1 dobozzal kell,ne szedjük megint túl.És az abba hagyása után ha nem jön meg 3-4 napon belül,akkor várható a siker!Én kedden kezdem!
Évi,neked is fog még növögetni a petéd,hidd el és adjatok bele ti is mindent :)))!!!Te szedsz,kensz valamit??
Szép vasárnapot!Nóri

Szia Nóri én most vitaminokat szedek és a progeszteron krémet kenem,de tuti ért még a petesejtem,mert érzem hogy nagyon feszül a hasam és többször belenyílalt a petefészkembe kicsiket.Ráadásul hogy nekem hosszabb szokott lenni a luteális fázisom várható az is hogy később van a peteérés és lám hétfőn semmit nem láttak pénteken már 12mm volt majd holnap vagy kedden lesz új uh és akkor kiderül minden :D puszi
Évi

Jaj, Évi de jó ezt hallani,hogy növöget,csak így tovább és csinálja amit kell neki.Jelentkezz majd,ha már tudsz valamit,hogy mit mondott az orvos az uh-n.Drukkolok neked és mindenkinek!
Puszi,Nóri

Köszi Nóri :) már nagyon örülnék ha összejönne :D szerdán megyek a magán endokrinológus diabetológushoz:)))remélem ott is jó hírrel szolgálnak.
puszi

Edi,annyira jó olvasni amiket írsz,KÖSZÖNET!Minden jót kívánok a továbbiakban,és csak nyugalom.Már ne idegesítsd magad semmivel és senkivel.Az összebújásokat meg lehet így is és úgy is oldani,hogy mindenkinek jó legyen,bár gondolom ezt Te is tudod :))))!!!Ha mentek uh-ra és lesz képetek,ugye felrakod????
Évi te is szinte akkor velünk együtt haladsz!?Hogy érzed magad??
Livi,hogy őszinte legyek,igaz mindig az vagyok elkezdtem mérni a hőmet,bár nem minden nap,mert elmarad a reggeli kapkodásban!És nem igazán tudom,hogyan is működik,de az tuti,hogy az jó ha fent van és marad is fent!!Ugye???Jól írtam??!!
Most mi is nyomjuk az ipart,ahogy csak bírjuk :))) és a héten a párom SZABADOS és a múlt hétet is megoldottuk!!!Én a Duphastont holnap kezdem el szedni,10 napig utána pár nap és kiderül minden!Ha véletlen nem jönne össze akkor van még egy hónapom a gyógyszerrel és utána pihenő,mert mondta az orvos,hogy akkor utána is történnek sikeres eredmények,a gyógyszer valakinél csak akkor hat!Hát utána meg valószínű jön a méhtükrözés és a ....de messze van még,hogy nem is fog igaz lenni!
Livi,neked mennyi a hőd ha magasan van,mesélj róla hogy pontosan tudjam!!!Lehet neked a gyógyszer után jöhet a baba és a nyugalomnál,amit most érzel!Hajráááá,hajrááá!!!
Jó éjt!Nóri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!