Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg a fél adag clostilbegy...

Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Figyelt kérdés
Olyanoktól szeretnék segítséget kérni akik szedték! Most egyik ismerősöm elkezdte szedni és mondta hogy a napi 2x fél 5 napig nem olyan hatásos! Orvosi javallatra szedem így, más is szedte ilyen dózisban? Bízom az orvosban csak tapasztalatokat szeretném ha leírnátok! Köszi

2013. márc. 26. 14:44
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/430 anonim ***** válasza:
Sziasztok Lányok! Nóri Évi megy a drukk nektek.Én úgy döntöttem holnap ellövök egy tesztet ilyen megérzés féle :) Most mennem kell sok a meló.Puszi nektek! Edi remélem jól vagy kismamánk! :))))Livi
2013. máj. 21. 09:54
 192/430 anonim ***** válasza:

Köszi:) én is szurkolok,hogy azért ott legyen az az igazí csík végre.

Nekem nyíllal a hasam de nem tudom már mi ez.Nem reménykedem szinte semennyire már.:(( de annál nagyobb lesz a meglepi ha ott lesz :D

puszi

Évi

2013. máj. 21. 14:33
 193/430 A kérdező kommentje:
Hahhó lányok! :) holnap szabin leszek úgyhogy csütörtökön leszek legközelebb akkor tudok írni többet de most mennem kell mert vége a munkaidőmnek és későn tudtam feljönni megnézni az üziket! Mindenkinek megy a szurkolás! Puszi csajok
2013. máj. 21. 14:44
 194/430 anonim ***** válasza:

Jaj,Livi gondolok rád,nagyon!Írj mindenféleképpen,hogy mi van!!!!!!!!

Évi,csak nyugodt legyél,mert a stressz sem jó!A has szúrás bármit jelenthet,vagy bárkit :))))!!!

Edi,várjuk a veletek történteket!

Puszi,Nóri

2013. máj. 21. 18:23
 195/430 anonim ***** válasza:
Nóri neked hány nap van még vissza?Kb. együtt haladunk nem? :) Livi
2013. máj. 21. 19:26
 196/430 anonim ***** válasza:

Livi,nekem még van 2napi Duphaston és utána 3-4nap elteltével eldől,hogy jön e a Pici Baba vagy sem!!!Tehát a héten minden kiderül,hogy a május sikeres volt e!!!!jaj lányok,mi lennénk a legboldogabb emberek,ha kiderülne hogy SIKERÜLT!Mindig mondom és hallom csak nyugalom és türelem,de ilyenkor még párosul egy kis izgalommal!Úgyhogy Én így állok!

Livi,írj kérlek mi újság!Neked itt az idő,hogy csinálj tesztet?Érzel valamit,testeden vagy az érzelmeiden???Hőd milyen??!!

Puszi,Nóri

2013. máj. 21. 19:53
 197/430 anonim ***** válasza:
álmos vagyok tegnap óta és mensi szerű görcseim vannak.Ezeket érzem,elvileg 4 napom van a nem vártig.Ilyen nagyfokú álmosság akkor volt utóljára mikor a pozit teszteltem 2 hónapja.Kiderül,de nagyon jó lenne ha sikerülne mindenkinek,olyan jó lenne :) <3 Puszi lányok Livi
2013. máj. 21. 20:09
 198/430 anonim ***** válasza:
Livi,mi újság???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Nóri
2013. máj. 22. 13:47
 199/430 anonim ***** válasza:
Magam alatt vagyok :( Lement a hőm 3 tized fokot miközben még van 3 nap a nem vártig.Szóval nagyon kész vagyok most :( Remélem veled minden rendben van.Puszi Livi
2013. máj. 22. 13:52
 200/430 anonim ***** válasza:
Jaj Livi :((!Nem biztos,h azt jelenti,hogy nem sikerült!Várd meg a mensit,akkor már már biztosnak mondható!De képzeld nekem is mára leesett a hőm,idáig 37.1 és 37.2 volt mára 36.9lett és nekem még van mai és holnapi Duphaston. Szóval én is gondolkoztam,hogy lehet most sem sikerült,de kivárom.Többet nem mérek hőt,így rosszabb :(((((!!!!!Várjunk még,tudod vannak CSODÁK!fel a fejjel.Puszi,Nóri
2013. máj. 22. 15:03
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!