Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

:) Nóri voltam,én írtam a kérdő jeleket,hiszen mindenki eltűnt :)!!!
Jaj,Livi nem biztos még,h lecsúsztál róla,várd meg a mensit,addig pozitívan tessék gondolkodni!Tudod ahogy múltkor mondtad!
Én a 14.napon vagyunk és elkezdtem a Duphastont,úgyhogy az eredményre még várni kell pár napot :)!!!
Igen lányok,Edi és Évi hogy vagytok,hol vagytok már??????
Nóri

Sziasztok vagyok csak mostanában ide is kellett menni meg oda is és örültem ha alszok.
Hajrá csajok,sikerülnie kell ebben az évben:)
Livi sose lehet tudni nem e pont most lettél kismama mikor nem figyeltetek oda:)
Mi holnap megyünk az ellenanyagszűrésre,reggel 6kor kell megszeretgessük magunkat és gooo Nyíregyháza 10re oda kell érni.Ez van velünk.Remélem jó lesz.
Évi

Sziasztok
Szerencsére jó híreket kaptam :) nem termelek ellenanyagot és voltak jól mozgó spermiumok:) meg is mutatta a mikroszkóp alatt:) annyit mondott még legyünk mostantól 2 naponta együtt mert a cervix váladékom is jó:) 21napon progeszteron vérvételt írt ki hogy lássuk mi a helyzet :)
Várjuk a képeket:) Kitartás a hányással:)Majd lassan jövünk mi is.
A dokim azt mondta várjunk pár hónapot mert szerinte spontán is sikerülhet ha beindul a fogyás meg hogy emeltek a Merkforminon..
Évi

Edi,igen pozitív gondolkodás anélkül nehezen megy!!!próbálok mindig e szerint lenni!!!Néha nehéz....
Évi!Jó hírek,akkor gyerünk,hajrá,csak így tovább!!!! :))
Nóri

Sziasztok!
Jó benneteket olvasni! Mindenki pozitív és bizakodó! :)
Én most vagyok a 14. napon. A 12-en (szombaton) kaptam tüszőrepesztő szurit, viszont olyan szerencsétlen vagyok, hogy a férjem éjszakás és a fiam miért is ne, most úgy döntött, hogy ő aztán nem alszik el időben, így se szombaton, se vasárnap nem tudtunk együtt lenni...Reggel szintén nem jó, mert sokszor előbb kel, mint ahogy a férjem hazaérne a műszakból... Na szóval, végülis ma sikerült ágyba imádkoznom időben, nyolckor már aludt, úgyhogy ez volt az első aktív napunk. Előtte meg csütörtökön voltunk együtt utoljára, hát az már alma a fa alatt... :( Valószínűleg ma hajnalban volt az ovuláció, tegnap majd meg pusztultam a görcsöktől este, meg akkor telt le a 36 óra... Talán-talán beleférünk a 18 órába amíg a petesejt megtermékenyíthető, ha a spermák elég fürgék... :))) De valahogy most nem vagyok túl bizakodó... Inkább dühös, és mérges, közben meg jót nevetek rajta, hogy így mellényúlni... A kolléganőmnek meséltem, mert látta rajtam reggel, hogy cseppet feszült vagyok, hogy hogyan jártunk. Végül jót nevettünk rajta... :) Aranyos volt, mert mondta, hogy ha szeretném elmegy a templomba és elmond értem egy imát (amúgy nem vallásos), mert a rokonságban is többeknek azután sikerült a baba, hogy imádkozott értük. Aztán visszafordult az ajtóból és közölte, hogy de azért szeretkezni kellene, mert annyira jól nem tud imádkozni, hogy anélkül sikerülne!!! :))) Szóval vidám napom volt ma... :)
Puszi Nektek: Gitta

Edi, imádom ahogy próbálsz lelket önteni belénk! :) Nagy huncut lesz az a kis lurkó... 13. hét után meghánytatni anyát!?! :))
Ne siettesd az időt... Amúgy is olyan gyorsan eltelik az a 9 hónap! :) Na jó, addig siettethedet, amíg nem érzed a mozgását és onnantól élvezd ki minden percét, mert csodaszép dolog ez!!! :)

Ditta,aranyos volt a kolléganőd és képzeld nekem is ezt ajánlották,így vasárnap elmentem 2 kolléganőmmel Máriapócsra:) imádkoztunk.Ketten a babáért a másik kolléganőm pedig hogy most összejött nekik minden az életben...Na de remélem tényleg sikerül már:)
Köszönöm hogy szurkoltatok:)
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!