Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg a fél adag clostilbegy...

Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Figyelt kérdés
Olyanoktól szeretnék segítséget kérni akik szedték! Most egyik ismerősöm elkezdte szedni és mondta hogy a napi 2x fél 5 napig nem olyan hatásos! Orvosi javallatra szedem így, más is szedte ilyen dózisban? Bízom az orvosban csak tapasztalatokat szeretném ha leírnátok! Köszi

2013. márc. 26. 14:44
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/430 anonim ***** válasza:
Ki volt az utólsó hozzászóló? :) Livi vagyok.Sztem erről a hónapról lecsúsztunk.Azt vártuk mikor hivják a férjemet az árvizhez,kicsit feszült volt ettől úgyhogy nemigen koncentráltunk a lényegre,és nem akartam még ezzel is stresszelni,úgyhogy kuka a hónap.Nóri neked remélem azért pozi lesz! :)))Lányok,mindent bele Évi mi a helyzet? Edi kismamánk remélem minél előbb lesz sztárfotó! :)Puszi nektek
2013. jún. 9. 12:47
 242/430 anonim ***** válasza:

:) Nóri voltam,én írtam a kérdő jeleket,hiszen mindenki eltűnt :)!!!

Jaj,Livi nem biztos még,h lecsúsztál róla,várd meg a mensit,addig pozitívan tessék gondolkodni!Tudod ahogy múltkor mondtad!

Én a 14.napon vagyunk és elkezdtem a Duphastont,úgyhogy az eredményre még várni kell pár napot :)!!!

Igen lányok,Edi és Évi hogy vagytok,hol vagytok már??????

Nóri

2013. jún. 9. 14:34
 243/430 anonim ***** válasza:

Sziasztok vagyok csak mostanában ide is kellett menni meg oda is és örültem ha alszok.

Hajrá csajok,sikerülnie kell ebben az évben:)

Livi sose lehet tudni nem e pont most lettél kismama mikor nem figyeltetek oda:)

Mi holnap megyünk az ellenanyagszűrésre,reggel 6kor kell megszeretgessük magunkat és gooo Nyíregyháza 10re oda kell érni.Ez van velünk.Remélem jó lesz.

Évi

2013. jún. 9. 17:34
 244/430 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok!! Tudjátok csajok hogy nincs netem de amint internet mellé kerülök írok! :) Nóri szurkolok nektek jó olvasni hogy pozitívan állsz a dolgokhoz, ez már fél siker főleg ha boldogsággal szeretkeztek nincs is annál jobb! ÉVI kívánom hogy jó eredményt kapjatok! Akkor már túl vagytok a szeretkezésen :) Livi csak nyugi én is ugyan ezt írtam ide ha jól emlékszem a március hónapban mert ugye nem voltunk együtt ovu napján! Velem minden rendben végig hánytam a múlt héten most is hányingerrel keltem a napot de ezt vártam már :) Megígérem hogy teszek fel képeket amint lesznek!!! Már én is nagyon várom hogy láthassam! Olyan lassan telnek a napok tudom hogy nem szabad siettetni a dolgokat de akkor is várom mindig a következő alkalmat hogy láthassam és megtudjam mi újság odabent! Minden jót lányok! puszi
2013. jún. 10. 06:59
 245/430 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Szerencsére jó híreket kaptam :) nem termelek ellenanyagot és voltak jól mozgó spermiumok:) meg is mutatta a mikroszkóp alatt:) annyit mondott még legyünk mostantól 2 naponta együtt mert a cervix váladékom is jó:) 21napon progeszteron vérvételt írt ki hogy lássuk mi a helyzet :)

Várjuk a képeket:) Kitartás a hányással:)Majd lassan jövünk mi is.

A dokim azt mondta várjunk pár hónapot mert szerinte spontán is sikerülhet ha beindul a fogyás meg hogy emeltek a Merkforminon..

Évi

2013. jún. 10. 16:28
 246/430 anonim ***** válasza:

Edi,igen pozitív gondolkodás anélkül nehezen megy!!!próbálok mindig e szerint lenni!!!Néha nehéz....

Évi!Jó hírek,akkor gyerünk,hajrá,csak így tovább!!!! :))

Nóri

2013. jún. 10. 19:11
 247/430 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Jó benneteket olvasni! Mindenki pozitív és bizakodó! :)

Én most vagyok a 14. napon. A 12-en (szombaton) kaptam tüszőrepesztő szurit, viszont olyan szerencsétlen vagyok, hogy a férjem éjszakás és a fiam miért is ne, most úgy döntött, hogy ő aztán nem alszik el időben, így se szombaton, se vasárnap nem tudtunk együtt lenni...Reggel szintén nem jó, mert sokszor előbb kel, mint ahogy a férjem hazaérne a műszakból... Na szóval, végülis ma sikerült ágyba imádkoznom időben, nyolckor már aludt, úgyhogy ez volt az első aktív napunk. Előtte meg csütörtökön voltunk együtt utoljára, hát az már alma a fa alatt... :( Valószínűleg ma hajnalban volt az ovuláció, tegnap majd meg pusztultam a görcsöktől este, meg akkor telt le a 36 óra... Talán-talán beleférünk a 18 órába amíg a petesejt megtermékenyíthető, ha a spermák elég fürgék... :))) De valahogy most nem vagyok túl bizakodó... Inkább dühös, és mérges, közben meg jót nevetek rajta, hogy így mellényúlni... A kolléganőmnek meséltem, mert látta rajtam reggel, hogy cseppet feszült vagyok, hogy hogyan jártunk. Végül jót nevettünk rajta... :) Aranyos volt, mert mondta, hogy ha szeretném elmegy a templomba és elmond értem egy imát (amúgy nem vallásos), mert a rokonságban is többeknek azután sikerült a baba, hogy imádkozott értük. Aztán visszafordult az ajtóból és közölte, hogy de azért szeretkezni kellene, mert annyira jól nem tud imádkozni, hogy anélkül sikerülne!!! :))) Szóval vidám napom volt ma... :)

Puszi Nektek: Gitta

2013. jún. 10. 21:46
 248/430 anonim ***** válasza:

Edi, imádom ahogy próbálsz lelket önteni belénk! :) Nagy huncut lesz az a kis lurkó... 13. hét után meghánytatni anyát!?! :))

Ne siettesd az időt... Amúgy is olyan gyorsan eltelik az a 9 hónap! :) Na jó, addig siettethedet, amíg nem érzed a mozgását és onnantól élvezd ki minden percét, mert csodaszép dolog ez!!! :)

2013. jún. 11. 06:08
 249/430 A kérdező kommentje:
Hahó! Nagyon jót nevettem a tegnapi napon történteken jó fej a kolléganőd :D És a Jó Isten éltessen SOKÁIG kedves névnaposom :) Most nézem hogy a tegnapi nap Névnapod volt!Remélem sikerrel jártatok ha kell én is mondok egy imát :) .... Na mondtam :) Meg mégegyszer megköszöntem hogy nekem van pocaklakóm :) Évi annyira örülök hogy sikerült a vizsgálat és hogy minden jó!!! Ezt nagyon jó hallani most feldobtad a reggelem :) Akkor már csak sok sok akció kell hiszen szeretkezés nélkül tényleg nem megy a dolog és utána már jönni fog hamar a babó ahogy itt MINDENKINEK!!!!! Puszi
2013. jún. 11. 06:37
 250/430 anonim ***** válasza:

Ditta,aranyos volt a kolléganőd és képzeld nekem is ezt ajánlották,így vasárnap elmentem 2 kolléganőmmel Máriapócsra:) imádkoztunk.Ketten a babáért a másik kolléganőm pedig hogy most összejött nekik minden az életben...Na de remélem tényleg sikerül már:)

Köszönöm hogy szurkoltatok:)

Évi

2013. jún. 11. 10:08
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!