Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg a fél adag clostilbegy...

Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Figyelt kérdés
Olyanoktól szeretnék segítséget kérni akik szedték! Most egyik ismerősöm elkezdte szedni és mondta hogy a napi 2x fél 5 napig nem olyan hatásos! Orvosi javallatra szedem így, más is szedte ilyen dózisban? Bízom az orvosban csak tapasztalatokat szeretném ha leírnátok! Köszi

2013. márc. 26. 14:44
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/430 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma reggelre nekem is megjött a menstruációm :(,úgyhogy jövőhétvégén megyek az orvosomhoz és valószínű műtét lesz a vége.Biztosra csak akkor tudom ha beszéltem vele!!Szomorú ez a helyzet,de fel kell állni és tovább kell lépni,hogy végre sikerüljön a Babócánk!!

Mindenkinek sok sok sikert és üdvözlöm az újakat!

Puszi,Nóri

2013. jún. 23. 20:31
 272/430 anonim ***** válasza:

Nóri

Sok nőn ez segít :(( ha a nyáron nem jön össze az én dokim is tervezi a műtétet :( jo lesz az.Majd írj mikor műt

Évi

2013. jún. 23. 21:00
 273/430 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Toncsi nekem régen 25 napos volt aztán egyre csak rövüdül és ott telt be a pohár amikor 2 hét után újra megjött ez sem jobb mint aki ritkábban vérzik.....kikészített, de már vége :) Hál ég!! Ígérem hogy készítek képet és rakok fel a pocakról :) Most gondoltam bele igazán hogy mikor benne voltam a várakozásban akkor nem volt jó sírtam is sokat hogy miért nem jön a babó, de így utólag csak azt látom hogy párommal mégjobban összetartunk és szeretjük egymást mert ugyan úgy akarta Ő is nagyon ezt a kisbabát már! Teljesen átértékelődik az emberben a dolog! És egy sokkal összetartóbb pár lesztek, mint akinek csak becsusszant :)!puszi Edi
2013. jún. 24. 06:47
 274/430 anonim ***** válasza:

:)

Évi

2013. jún. 24. 11:24
 275/430 anonim ***** válasza:

Mizu veletek??Nekem negatív a tesztem és már kezd megjönni...nem sikerült pedig jó volt a progi is,de lehet nem jókor ...

Évi

2013. jún. 27. 20:34
 276/430 anonim ***** válasza:

sziasztok :)

már napok óta olvasom ezt a "fórumot" mert én most kezdtem el 2 napja a clostil szedését.és kiváncsi voltam mennyire "hatásos".röviden leírom a bajom: a férjemmelkb 3 éve szeretnénk kisbabát(bár most álltunk rá igazán úgy fél éve, de előtte sose védekeztünk) most pedig elmentem 2 nőgyógyászhoz az egyik akihez egyébként is járok azt mondta nincs peteérésem és majd ír gyógyit h legyen.(de erre várni kellett ugye)ezalatt az idő alatt volt problémám,elmentem a másik orvoshoz aki megállapította h pcos vagyok :( ezután tegnapelőtt visszamentem az én dokimhoz aki kiírta nekem ezt a gyógyszert.remélem hatásos lesz :) hozzáteszem semmilyen vizsgálatra nem küldtek el.egyik doki sem. szerintetek? :/ bocsi ha hosszú voltam :) köszi ha válaszoltok nekem :)

2013. jún. 28. 09:56
 277/430 A kérdező kommentje:
Szia Lina! Hát ha tényleg nincs peteérésed akkor a closti segít szép nagy tüszőt érlelni amiből ugye kiszabadul a petesejted!! Ultrahangon mondta az orvos hogy nem lát érett tüszőt középidőben? Csodálkozom amúgy hogy vérvétel nélkül felírták neked általában annak az eredménye és az ultrahang eredmény alapján írják fel! Mondjuk ha olyan orvosnál voltál mint én elsőnek itt az SZTK-ról had ne fejtsem ki a véleményem röviden csak "hentesek"! Fél év még annyira nem is hosszú idő! Hidd el hamarosan sikerül, aki dolgozik az ügyön annak jönni fog!
2013. jún. 28. 10:40
 278/430 anonim ***** válasza:
húh köszi a gyors választ.öhm igen sztk-s doki. igen 13 cn-on voltam akkor mondta az én dokim h nincs peteérés az a ciklusom 20 napos volt...azért voltam másik dokinál is h hátha tudja miért...de nem...attól függetlenül h nem küldtek semmilyen vizsgálatra azért remélem hogy beválik.fél év tudom nem sok de ha azt nézzük hogy 3 éve nem védekezünk...a fél év igazából az hogy elkezdtem tényleg figyelni a jeleket".meg mérem a hőmet..
2013. jún. 28. 10:47
 279/430 anonim ***** válasza:
jah és köszönöm a bíztatást :)
2013. jún. 28. 10:51
 280/430 A kérdező kommentje:
Szia! Azért vagyunk itt egymásnak! Nekem is 20-21 napos rövidke volt a végére meg volt hogy rövidebb is, egy hónapban 2x is megvolt.... hát nem volt egy leányálom, nekem a closti segített, nem tudom hogy mennyire olvastad el amiket beszéltünk itt a lányokkal nekem nagyon nagy szerencsém volt vele mert azonnal teherbeestem a segítségével! Engem is riogattak azért is írtam ki a kérdést hogy a fél adag az nem segít az csak egy indító adag, de akkor még nem is tudtam róla mikor kiírtam ezt a kérdést hogy már a pocakomban van a baba :) a mi kis kincsünk! Remélem hogy segít neked is! Évi olvastam hogy kezd megjönni ennek nem örülök, onnantól mindig volt pár nap depresszió nálam! Elég nehéz túlzökkenni a tudaton, de most már ha minden eredményed ilyen jó csak hamarosan meglesz az eredménye a várakozásnak! Nóri,Livi többiek mi újság, hogy vagytok? Rég írtatok magatokról! Remélem valami jó dolog miatt nem tudtok írni mondjuk nyaraltok épp!puszi nektek lányok írjatok ha van időtök
2013. jún. 28. 11:53
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!