Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?
Figyelt kérdés
Olyanoktól szeretnék segítséget kérni akik szedték! Most egyik ismerősöm elkezdte szedni és mondta hogy a napi 2x fél 5 napig nem olyan hatásos! Orvosi javallatra szedem így, más is szedte ilyen dózisban? Bízom az orvosban csak tapasztalatokat szeretném ha leírnátok! Köszi2013. márc. 26. 14:44
301/430 anonim 

válasza:

Milyenek voltak a ciklusaid előtte?
Toncsi
302/430 anonim 

válasza:

hát az ezelőtt lévő az pocsék mert 20 napos volt...
azelőtt jó volt én azt hiszem akkor volt is peteérésem de a doki szerint nem...(a tojcsis nyákból gondoltam..)
303/430 anonim 

válasza:

Nekem még az sincs :) ma a 68. napon vagyok! azt sem tudom milyen a tojcsis nyák... mivel nincs pém! :(
Most hármas eszközzel szállok szembe mindennel! Ha megjön, 5 napig closti, 14. naptól duphaston, közben minden nap merckformin! hát így már csak lerövidül valamennyire! türelem játék az egész :(
304/430 anonim 

válasza:

a tojcsis nyák olyan mint a tojásfehérje nyersen =) átlátszó nyúlós izé :P bízz benne és sikerülni fog :)
305/430 anonim 

válasza:

Én még mindig csak várok....
Toncsi
306/430 anonim 

válasza:

Szerdán megyek az új nőgyógyászhoz és talán megtudok mindent amit szeretnék! Szorítsatok!
Nóri
307/430 anonim 

válasza:

Én is szorítok, bár még új vagyok itt :) mi a probléma amúgy? mit szeretnél megtudni?
Toncsi
309/430 A kérdező kommentje:
Mi volt az orvosnál?
2013. júl. 10. 12:49
310/430 anonim 

válasza:

Edikém!Mi a helyzet?mondj valami jót! :)) Én a 7 dpo-n vagyok 20 ciklusnap,kb 6 napom van hátra a pozi tesztig! :)))))És utána megyünk pihenni,nyaralni,már úgy várom,remélem már babásan.Lányok mindenkinek drukkolok.Puszi Livi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!