Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?

Szia Toncsi és Edi
Toncsi elsőnek azt kérdezném hogy voltál már kivizsgálva hormonilag???
Edi hogy vagytok???Nő már a pocid??Hány hetes is vagy??Hogy bírjátok ezt a meleget??Majd ha tudsz kűldj már képet lássuk hogy nó a pocaklakód:))
Nekem ebben a hónapban a progiszintemen látszik hogy végre volt peteérésem,remélem baba is lesz :)
Évi

Évi!
Igen persze, rengeteg mindent megnéztek, sok helyen is jártam! Volt ciklus 4. napján, 22. napján vérvétel, rengeteg UH, és soksok vérvétel!
Végre eljutottunk oda, hogy valamit kaptam is!

Gondolom akkor nem volt peteeresed??IR,PCO,pakzsmirigyed is volt nézve???Nekem ezek miatt nem volt peteeresem :(
Évi

Sajnos a cukor nem mindig mutatja ki.sőt nekem egy doki azt mondta hogy néztek éhgyomri meg 2 órás cukrot és az alacsonyabb lett mint az éhgyomri már ott kezdődött mégse segített rajtam senki:(
Jobb az inzulin terhelést megnézni és onnan jobban meglehet állapítani.Kérd meg az orvosod.Ha igaz tartod a diétát,torna megfelelő adagban merkformint biztosan jön a baba,mondom nekem most az emelt merkforminnál már lett peteérés igaz azt nem tudom mi minden segített,de a fogyás is illetve aki vékony van a pcos alapítvány oldalán egy csaj annak meg híznia ell:) érdekes de ez van.
Remélm neked segít a clostyl nekem csak rosszabb volt,utána 2 hónapig nem jött meg és fájt a derekam:((pcosoknak ne a legjobb.
Évi

Livi neked volt már petevezető átfújásod???
Évi

Igen én is hallottam az aloe verat.Na szurkolok hogy rendben legyen nálatok mindent,tudod nálunk az is volt a baj hogy a páromnak lassúak voltak,de mostmár egy másik vizsgálat alapján jobbak az eredmények.
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!