Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?
311/430 A kérdező kommentje:
Kívánom hogy babásan indulj nyaralni pároddal :) ez lenne a legszebb ajándék! :) Kisfiam lesz az ultrahangon látszódott a kisgolyócskák meg a kukaca! :)Kis szerelmemnek már most IMÁDOM! :)De annyira sírtam örömömben hogy a könnyes szememmel nem láttam szinte semmit sem belőle barátnőm kísért fel és ő mondta hogy nyugi én mindent láttam belőle :D Mondta a doktornő hogy az örömtől sírok az jó , mondom hogy persze mi mástól sírnék annyira boldog voltam hogy húúú :D Tényleg csak remélem hogy hamarosan mindenki babázik közülünk! Nóri mi volt az orvosnál? Puszi nektek lányok!
Jajj Edi,ahogy ezt leirtad,elpityeredtem,micsoda boldogság lehet,istenem!:))))))Annyira örülök,és mostmár aztán képeket kérünk a kis hercegről és rólad! :)))Puszi mindenkinek .)))Livi
2013. júl. 10. 18:19
Edi nagyon gratulálok :))))) en is szeretnem átélni:) egy kis tündér fiú lesz :)) vigyi magatokra
Évi
2013. júl. 10. 20:03
314/430 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok nagyon jól esik!!!! Tényleg örülnék ha már TI is kismamák lennétek!DE BIZTOS VAGYOK HOGY HAMAROSAN SIKERÜL olyan nincs hogy nem!
[link] a babóról ismét nem kaptunk mert most annyira boldog voltam hogy elfelejtettem kérni zavaromban! De szerintem pát hát múlva elmegyünk 4D ultrahangra és onnan már tudok szép képeket hozni!Puszi
Oké Edi várjuk a képeket:) szépen nő a pocid :)jol érzi magát ott bent :)))
En most is parnakkal a popó alatt fekszek a cél érdekében :)
Évi
2013. júl. 11. 07:19
Várjuk Edikém!De szépséges pocid van,nagyon csinos vagy,hogy megy az idő,még most tesztelted a pozitivat és már mekkora!Szép! :))))))))))) Puszika mindenkinek Livi
2013. júl. 11. 11:14
317/430 A kérdező kommentje:
:) én is párnával feküdtem sokszor, mondjuk nálunk az oldalrafordulás jött be, éreztem is hogy a bal oldalon van peteérésem és akkor is a bal oldalamon aludtam úgy szeretek!És a babát a mai napig a bal oldalamon érzem ultrahangon is mindig arra vitték a gépet, mondjuk most már elterül teljesen de ha sokat tevékenykedem és elfáradok akkor mindig ugyan ott érzem ahol megtapadt!Úgyhogy Évi hajrá ki kell próbálni mindenféle pózt a doki a kutya pózt mondta mindig mert akkor tud feljutni jobban a hímivarsejt, de kinek mi segít! Drága Livi van egy ismerősöm nagyon hasonlít rád olyan törékeny és szöszi is mint te és most annyi várakozás után nagyon szép kismama kis formás pocóval és mindig mondja hogy sokat hízott 8 kg-t pedig semmi nem látszik rajta csak a pocaklakója :) Szerintem Te is olyan kismama leszel!!! Neki valami jód problémája volt és szintén a kezelés első hónapjában sikerült a baba!Hajrá Csajok! Én itt leszek és drukkolok! Akinek sikerül a babája inni fogok az egészségére az biztos egy pohár bort nekem is szabad! Szeretnék borozni egy kicsit!!! :) puszi
Edi alig várom,hogy igyál egy bort :))))))))))))))hehe
Én a jobb oldalamon tudok és szeretek is,mert balra fordulva szédülök,de azt is tudom most jobb oldalon volt a peteérés,vagyis úgy számoltam az ultrahangok alapján :)))hátha sikerülne,csak azt nem tudom a ciklus közepe felé miért van kicsi rózsaszínes pecsételés...lehet a peteérés??Lassan kezdek beállni 29napos ciklusokra:)))
Jah és a max súlyomból fogytam 10-11kilót:)))megdicsért az endokrin dokinő:) azt monda ha így haladok még 3-4kiló akkor szeptemberbe lesz egy cukorterhelésem...megnézi javult e:))na de hátha addig jön a baba:) és a tsh-m is visszaáll..
2013. júl. 11. 15:24
Évi voltam csak elszállt a billentyűzetem :(( lemerült az elem így hamar telóról írtam :))
2013. júl. 11. 15:29
sziasztok :) elvileg megvolt már az ovum..bár nem tudom hogy éreztem-e :/ de így állok ma : [link] a melleim már 4 napja fájnak. de ma kifejezetten durván fáj.. szerintetek?
megy a drukk akik mostanában nem várják :)
2013. júl. 12. 08:40
Kapcsolódó kérdések: