Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?
Figyelt kérdés
Olyanoktól szeretnék segítséget kérni akik szedték! Most egyik ismerősöm elkezdte szedni és mondta hogy a napi 2x fél 5 napig nem olyan hatásos! Orvosi javallatra szedem így, más is szedte ilyen dózisban? Bízom az orvosban csak tapasztalatokat szeretném ha leírnátok! Köszi2013. márc. 26. 14:44
331/430 anonim 

válasza:

lányok,hiába fáztam,ma megjött....ez van,már megszoktam :( livi
332/430 A kérdező kommentje:
ÓÓÓÓ b@sszus!Annyira tudom hogy mennyire sz@r érzés ez gyűlöltem olyankor a világot is! Lányok kitartást nektek!!! Kívánom tényleg hogy sikerüljön már mindenkinek itt a gyermekáldás, de amint látszik is nem adják ezt olyan könnyen!Minap beszéletem egy ismerőssel és mondta hogy 7 évet vártak a babára sorozatos inszem lombik... és most 1 éve sikerült nekik 2 hós a kisbabájuk és gyönyörű és azt mondta hogy a legjobbkor jött a manóka! Hozzátok is akkor fog jönni mikor neki a legjobb Ő tudni fogja! Puszi nektek! És millió ölelés!
2013. júl. 17. 12:24
333/430 anonim 

válasza:

sajnálom Livi!! :( tudom milyen ez ... de hátha majd ebben a ciklusban. :)
nekem elmúltak az infl. szer tüneteim, melleim eléggé fájnak most megint hát nem tudom mi lesz....
sziasztok
334/430 anonim 

válasza:

hát én így állok ma bár szerintem 19 e körül lehetett ovum de a rendszer 21re tette....ahol 37.4 a hőm ott voltam kicsit beteg...de azóta is 37...viszont most mensi szerűen mintha fájdogálna a hasam :S [link] pusz mindenkinek
335/430 anonim 

válasza:

mármint 19 dik napon :D azaz 9.-én :) hozzászoktam h naptár szerint megyek én is mert eddig 1-jén jött meg de a múltkori 20 napos ciklus után bele kavarodtam :D
336/430 anonim 

válasza:

Livi jövök utánad..nekem is megjött na délben... :-( :-(
337/430 anonim 

válasza:

Livi,Lina :( !Én is csatlakozok hozzátok nekem is megjött egy kis Szülinapi ajándék :)!És egy nyári program augusztus 12én MŰTÉT!Hát sok érzés kering bennem,de ez érthető és a Gyerekért mindent!!!!
Tudjátok, csak az járjon a fejetekben,hogy hamarosan Gyermekünk lesz!!!!puszi
338/430 anonim 

válasza:

Hát én most nagyon le vagyok törve.. :-( szerdán megyek a dokihoz aztán majd lesz valami.. Szerintem megint clostyt fog felírni.. Sok sikert kívánok a műtéthez neked biztosan sikerül utána :-) Livi te clostyzol?
339/430 anonim 

válasza:

Lina,most nem clostyzok.2 hónappal ezelőtt clostiztam,most van a pihenő időszakom.Livi
340/430 anonim 

válasza:

Értem. És neked/párodnak volt már vmi vizsgálat??nekünk még semmi nem volt és kíváncsi lennék hogy ha esetleg nektek volt akkor mik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!