Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?
Figyelt kérdés
Olyanoktól szeretnék segítséget kérni akik szedték! Most egyik ismerősöm elkezdte szedni és mondta hogy a napi 2x fél 5 napig nem olyan hatásos! Orvosi javallatra szedem így, más is szedte ilyen dózisban? Bízom az orvosban csak tapasztalatokat szeretném ha leírnátok! Köszi2013. márc. 26. 14:44
371/430 anonim 

válasza:

Lina :) ,Én is remélem hogy jól fog sikerülni.Bár a Híradóban hallottam,hogy egy nő a nem jól bekötött altatógáztól meghalt :( !Próbálok nem gondolni semmi rosszra!
Türelem nektek lányok,Kismamák leszünk hamarosan!
Nóri
372/430 anonim 

válasza:

Nem lesz semmi baj Nóri!! :-D minden rendben lesz jól fog sikerülni a műtét és már kismama is leszek hipp-hopp :-) biztos vagyok benne ;-)
375/430 anonim 

válasza:

Jaj mindig mást ir ez a telefon......úgy értettem h te leszel kismama a műtét után. :-) bár remélem mi is követünk :-D
377/430 anonim 

válasza:

:)))) Értettem,hogy mit szeretnél írni Lina!És mindenki hamarosan Kismama lesz!!Nóri
378/430 anonim 

válasza:

Lányok!Irjatok hogy mi a helyzet! :) Nekem megint megjött.Új hónap,ennyi sajnos! Puszi Livi
379/430 anonim 

válasza:

Nóri túl van a laparon :))))Ügyes volt:))
Nekem lassan jön a nem vártnapja..de a cic fájás nincs...érdekes...teszt full negatív...
Évi
380/430 anonim 

válasza:

Igen túl vagyok a hysteroskópián és laparoszkópián sikeresen!Higgyétek el,kilehet bírni,főleg a Baba érdekében.Nagyon jól viseltem mindent :) ! Most várunk 2mensis hónapot és ha minden rendben folyt.köv. a babaprojekt!
Remélem lelkileg is mindenki jól van?!Vigyázzatok magatokra!
Nóri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!