Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?
Drága Edi!
Gratulálok!!!Majd ha tudsz kérek képet a kis tündérről!Nekem nincs még semmi.Kicsit most letettünk róla,élem az életemet a férjemmel. :) Livi voltam Puszi
2014. febr. 24. 13:18
402/430 A kérdező kommentje:
Szia Livi! Nagyon nehéz dolog az biztos sosem gondoltam volna de sem a teherbe esés sem a terhesség nem egyszerű rengeteg izgulás az biztos, persze aki nem akarja annak gyorsan jön és probléma mentes is a terhessége de hát ez mindig így szokott lenni! Remélem hogy minél előbb sikerül már nektek is a babóca és kívánom hogy probléma mentes legyen minden! A linken töltöttem fel képet a kisfiamról :)
[link] puszi Edina
Drága Edi!Nagyon gyönyörű a kisfiad.És annak nagyon örülök hogy végül minden rendben alakult.Biztos nehéz,de ugyanakkor szép élmény is ez.Szuper jó hogy tudsz néha írni.Irjál amikor tudsz,és ha nekem is sikerül akkor azonnal értesítelek!Puszi!Azt kívánom hogy sok örömötök és boldogságotok legyen a kisfiatokban.Livi
2014. febr. 26. 08:54
Sziasztok!
Edi, úgy örülök, hogy tudtál írni!!! Szépséges a kisfiad, nagyon édes!!! Nem semmi izgalom áll mögötted, de most már minden sínen van! :) Azt tudjátok, hogy mi miatt indult be a szülés két hónappal korábban?
Nekem most jött meg a kontroll tenyésztésem, sajnos az antibiotikum ellenére is ott a baktérium, úgyhogy most megyek vissza a dokihoz és jön egy újabb adag gyógyszer, remélem ez már kinyírja a kis piszkokat!!!! :)))
Gitta
2014. febr. 28. 11:59
405/430 A kérdező kommentje:
:) köszönöm szépen :) mi is nagyon imádjuk a babánkat! Nem beindult a szülés hanem életmentés szerűen ki kellett venni őt császárral mert 190 volt a ctg-n a szívhangja és utána el is tűnt többször is a kis szív hangja a császár során derült ki hogy a nyakán és a lábán hurkolódott a köldök zsinor teljesen belegabalyodott és ahogy mozgott volna a picim megfeszítette magára a nyakára és nem kapott így a zsinóron keresztül oxigént a feszülések során de időben észrevették isteni szerencse és itt van és szép és egészséges és jó baba :) írok amint tudok nektek Livi továbbra is szurkolok neked is és persze neked is Gitta :)puszi Edi
Remélem jól vagytok Edikém!Ha tudsz írj,velem semmi egyenlőre.Dolgozgatok,próbálok minden kis apró dolognak örülni az életben ami megadatik,és igyekszem a rossz dolgokat kiiktatni.És majd akkor jön a kisbabánk!Puszi neked! Livi
2014. márc. 18. 12:59
Edi most vettem észre hogy írtál :)) nagyon szep a fiatok :))))
Ctg-t miért csinaltak???Mar olyan időben voltatok???
Múlt heten amikor 27 hetesek voltunk be kellett fekudnom inzulint kapok :( akkor csinaltak nekünk is de elvileg jók voltak...néha vannak feszülések az alhasamba,holnap megyek a dokihoz.
1hete volt 1300g a súlya :)
Vigyázzatok magatokra
Puszi
Évi
2014. márc. 18. 21:55
408/430 A kérdező kommentje:
Képzeld nem is volt még ideje a ctg-nek mert azt a 36 héttől kezdik és én akkor még csak 32 hetes voltam (akkor ugye azon a héten meg is lett a kisfiam) csak azt mondták ha már itt vagyok bent a kórházban akkor csinálnak ctg-t ami egyszer sem lett jó mint utóbb kiderült a köldök zsinór miatt és azon a napon mikor nagyon magas volt az érték akkor kellett kivenni!Ez a bent fekvés 4 napján volt mert már haza sem engedtek a ctg mértek miatt!de tényleg jó hogy észrevették időben áldom az eget!! meggondolandó hogy lesz e még egy babánk :) de ahogy ránézek a picimre még vagy 2 baba jöhetne, elfelejt az embert minden rosszat mikor ránéz a gyerekére!továbbra is szurkolok nektek lányok!puszi
Igen az biztos hogy az égiek veletek voltak :)
Milyen volt a császár??Nekem a doki mondta hogy valószínű hogy az lesz..faros is meg a a cukrom miatt is..
Jujj kicsit felek..28 hetes vok es első fokban érett
Évi
2014. márc. 19. 20:52
Ha jól értem bent feküdtél???Ha igen miért???
Évi
2014. márc. 20. 06:54
Kapcsolódó kérdések: