Tényleg a fél adag clostilbegyt szedése nem segít?
411/430 A kérdező kommentje:
bementem mert azt hittük hogy magzatvizem szivárog de kiderült hogy csak erős folyás volt és ott tartottak ekkor ctg-tek ami ugye nem sikerült 1x sem és 4 nap után volt a császár mikor a legrosszabb volt az érték, hú a császár hát nem tudom mivel jobb mint a rendes szülés.... meg kell tanulni újra járni.... akkor azért jó mert gyors és nem szenved az ember a vajúdással viszont mikor már mindenki túl van rajta és 6 hét után már nem fáj a vágás az érzékeny még így 5 hónappal a szülés után mindig érzékeny a terület sokáig zsibbadt is de hát ez egy nagy műtét végül is szétvágják az ember hasát bármilyen rutinnak is számít, de nekem annyira gyorsan jött hogy nem is volt időm felfogni csak kaptam a gerincembe az injekciót és ki is emelték a babám, így utólag a gericbe injekció durvának hangzik ha előtte megtudom hogy odakapom biztos paráztam volna sokat de nekem nem volt időm rá lehet jobb is :) de most itt van a kezemben és imádom és még vagy 3x is megcsinálnám érte
Teljes mértékben megertelek :))
Szerencse hogy bent voltatok:) nekem a terhesseg se könnyű :( végig dietaznom kell de ezzel mem lenne baj csak sajnos inzulinos lettem 3 hete :(( már ez se érdekel csak állna be a cukrom...de nem nagyon akar :( verhigitot is kapok szóval tiszta lyuk vok de mem érdekel csak a fiam rendbe legyen:) végülis akkor mikor született??
Vigyazz magatokra :) puszi
Évi
2014. márc. 24. 21:05
413/430 A kérdező kommentje:
:) az ember mindent megtesz értük!!! :) az biztos! 2013.10.20-n született 14:53-kor emelték ki! Sajnos sokat idegeskedik az ember mert tényleg a legjobbat akarja nekik így hogy megvan így is lehet min idegeskedni milyen gyógyszert nem vehetsz be, mit nem ehetsz lesz e elég tejed, jól csináld e , vagy épp miért sír mikor már mindent kipróbáltál hogy ne sírjon :) de tényleg csodálatosak ezek a kis emberek!!!!
Szép nagyfiú akkor már :)
Igen mondtak hogy az aggódás mar elkezdődött most terhesseg alatt de maradni is fog már....felek hogy fogom bírni ha sír es nem tudom mi a baj ??:(((
Igaz nekem itt lakik az udvarba anyukám es nővérem is igy lesz segítségem az biztos :)
Szep hétvégét :)
Évi
2014. márc. 29. 22:37
415/430 A kérdező kommentje:
Szió! :) hát az nagyon jó akkor biztos menni fog a babanevelés:) nem kell félni az ösztönök segítenek ám! ha pedig úgy érzed hogy nem tudsz mit tenni felhívod a doktornőjét a babádnak én is voltam már így nem egyszer és sokat segített nekem!szép napot
Livi veled mi újság???????
Évi
2014. ápr. 7. 22:20
Edi mizu veletek???????Meselj kérlek
Évi
2014. máj. 17. 03:29
Megszületett a fiam május 23.-án sürgős császárral :)))
Évi
2014. jún. 8. 13:23
419/430 A kérdező kommentje:
Hú nagyon sok jót kívánok nektek!!! :) minden rendben van azóta? miért lett császár? puszi Edi
Köszönjük :) faros volt azert raadasul fel ment a vérnyomásom igy nem akartak varni
Évi
2014. júl. 14. 10:55
Kapcsolódó kérdések: